Paraplyen's betydning

por , Quarta-feira Outubro 5, 2016

Velkommen tilbage til bloggen, kære pizza lovers, jeg er jeres virtuelle pizza, klar med endnu et pizza-tastisk blog indlæg. Idags emne er lidt mere "dybt" og ikke for sarte sjæle. Men det er det, der er så fedt ved det at skrive for jer, man kan sige alt. Jubii. Husk at du altid kan skrive en kommentar til blog indlæget, hvis du har et eller andet som alle bare skal vide ;)

 

 

Paraply. Et redskab mod regn. Mod ting vi ikke ønsker i vores liv, men som alligevel er der. Men hvad gør paraplyen, hvad er dens betydning? Kommer ordet paraply fra ordet parat? Paraply - parat. Eller er det i virkeligheden nået helt andet? Måske beskytter paraplyen os mod mere end vi kan se. Måske er paraplyen også en barriere, måske er den et andet ord for isolation. Måske gør den livet lettere? Paraplyen gemmer ens ansigt, beskytter os mod handlinger vi ikke er i stand til selv at håndtere. Måske beskytter paraplyen os mod ord? Den beskytter mig mod ord. Mit navn er ikke vigtigt. Dét der er vigtigt er hvordan vi ser tingene. Hele mit liv er jeg blevet kastet rundt i hundredevis af retninger, uden nogen speciel grund. Sådan er livet. Sådan er helvede.

 

Paraplyen gør meget mere end vi tror. Det er en isolation, den beskytter os og er med os når det er værst. Mange vælger ikke at se muligheder i paraplyen, den er der kun for at beskytte os mod at blive våde. Men sandheden er at en barriere, en facade, er ligesom en paraply som vi alle bruger mere eller mindre dagligt. Folk der er bange for at se andre folk i øjnene fordi de har fået en ide om at andre menneske er mere værd end dem selv. Det er langt fra sandt.

 

Vi som mennesker, er forskellige, unikke og fantastiske, vi har alle nået vi er forfærdelige til og nået vi kunne vinde guld i. Pointen er at folk kun ser det dårlige, det der går galt. Derfor har vi alle sammen bygget en facade der tillader os at synke så meget ned som vi gør. Fordi vi ikke for fortalt sandheden. Og de fleste af os lever af denne såkaldte facade og paraply. Det er vores eneste "hellested". Der hvor man virkelig kan slå paraplyen ned og fjerne facaden. Utroligt.

 

Og ingen gør nået, alle mærker konsekvenserne, men hvor mange tager ansvar? Vi drukner langsomt i hverdagen og snart giver ingen ting mening for os. Fordi vi bliver forvirret. Dette er paraplyens sande betydning, en paraply er en facade som man sætter op når man ikke selv har nået at skulle at sagt. Det er så utroligt, folk bliver mobbet, folk lever i en depression. Og hvor mange hjælper hinanden op igen? Ingen. Svaret på dette er ingen.

 

Men slå nu bare paraplyen ned. Det okay. Du er okay. Vi kæmper alle sammen. Et liv uden forhindringer er ikke liv der er værd at leve. Fjern facaden. Hver ikke bange for at være den du er. Hvad andre siger vedkommer KUN dem. Du er og vil altid være fantastisk. Der ikke nået at sammenligne. Vi er forskellige. Gør de ting der gør dig glad. Du må ikke give op. At være deprimeret er som at leve under en permanent paraply. Og det okay.

 

Måske er der ikke nogen der hjælper dig op, men det er kun fordi du kun har brug for dig selv. Slå dig løs. Elsk dig selv. Tænk på alle de ting du kan. Er det ikke dejligt? Lad ikke andre begrænse dig, og fortælle dig hvad du kan og ikke kan. Det handler ikke om selvtillid og alligevel gør det. Ikke tænk. Bare gør det. Bare smil, selvom der ikke er nået at smile over, bare smil. Vær glad. Du er fantastisk. Selv hvis du er deprimeret ligesom jeg føler mig. Så kommer der altid lys i den anden ende. Saml dig selv op. Vis verden at du har brændt paraplyen og fjernet facaden. Vær dig selv og vær stolt af dig selv. Ingen er ligesom dig. Ingen tænker som dig. Ingen ved hvordan du har det, derfor må du hjælpe dig selv. Fuck alle andre. Saml dig selv op. Kæmp. Luk paraplyen. Du klare dig. Smil. Be you. You will rise. I believe in you.

 

Det var det for idag, jeg håber i synes om det, jeg lover jeg nok skal skrive om nået mindre depri næste gang, love 2 y'all. Der ikke som meget andet at sige end tak for at jeg måtte spilde din tid. Just kidding. Vi seeeees <3

 

XoXo

 

Den virtuelle pizza <3

 

 

 

Loading ...