Ny stor og vigtig ændring på Movellas!

Velkommen til ”Movellas Fandoms”

 

Efter mange søvnløse nætter brugt på at udtænke den store løsning, efterfulgt af lang tids hårdt udviklingsarbejde, er vi nu rigtigt glade for at kunne fortælle, at det som har været årsag til rigtigt meget irritation og splid på Movellas, både blandt danske og internationale Movellister, også kaldet fan fiction lovers og haters, er blevet løst med lanceringen af det vi har valgt at kalde ”Movellas Fandoms”.

 

Movellas Fandoms!

 

Movellas Fandoms er en ny måde at opdele indhold og interesser på Movellas, som vil gøre det meget nemmere for dig at finde populære historier indenfor bestemte interesseområder, samt mødes med forfattere og læsere som har de samme interesser eller fandoms som dig selv.

Som ny og mindre kendt forfatter skulle det også blive lettere hurtigt at få nye læsere og kommentarer til sine historier, også selv om man ikke skriver indenfor en af de store populære fan fiction områder.

 

Vi startede med vores største fandoms: One Direction, Justin Bieber, Harry Potter samt Twilight og kommer til at tilføje flere fandoms i løbet af de næste par måneder. Vi ser også frem til at høre Jeres mening, og håber på at I selv kommer med forslag til de næste fandoms områder. Så hjælp os med at videreudvikle Movellas Fandoms, således det kan blive rigtigt godt.

 

Det vi har gjort i første omgang, er at samle de mest populære fan fiction temaer under forskellige fandoms.

 

Det er meget muligt, at vi har begået nogle fejl i dette meget komplicerede arbejde med at opdele fandoms. Vi håber derfor på, at I, movellister og læsere på Movellas, vil hjælpe os med at forbedre det som ikke fungerer helt efter hensigten. Movellas fandoms er kun første skridt i retning af, det som gerne skulle blive et mere overskueligt Movellas hvor alt ikke drukner i One Direction lige meget hvor meget vi er kommet til at holde af disse dejlige drenge her på Movellas.

 

Omvendt ved alle nu, hvor de kan finde deres One Direction og Justin Bieber fan fiction movellaer.

 

Men for at kunne gøre det endnu bedre, håber og glæder vi os til at modtage Jeres idéer og tilbagemeldinger.

 

Vi er meget spændte på at se hvordan, at I modtager og bruger de nye ændringer. Dette hvad enten man kun ønsker at skrive, læse og kommenterer på One Direction historier eller ønsker at skrive, læse og debatterer med brugere som ikke kun interesserer sig for fan fiction og One Direction.

 

Denne nye ændring er et rigtigt stort skridt for Movellas og alle Jer Movellister på Movellas, uanset hvad der er ens yndlingsemne. Så hvis du ikke allerede har prøvet at klikke dig igennem Movellas Fandoms, så tag en tur nu og giv os din tilbagemelding.

 

Rigtig god fornøjelse og velkommen til Movellas Fandoms.

Loading ...