• Camilla Prytz

  mumbled "5 ÅRS MOVELLÆUM ;) + forandringer"

  2 Likes
  I dag er det hele 5 år siden, at jeg startede min bruger og uploadede min første historie herinde! Det er sindssygt som tingene har forandret sig i den tid: jeg er vokset fra en 16-årig gymnasieelev til en 21-årig universitetsstuderende med bopæl i udlandet. I den forbindelse vil jeg sige tak til alle, som har læst med i årenes løb, efterladt kommentarer og feedback og bidraget til, at det har været en fornøjelse at være herinde :D (Det lyder lidt, som om jeg skal til at tage afsked, men det er langt fra sådan landet ligger xD)

  En anden ting jeg vil sige tak for er den opmærksomhed, som De Navnløse har fået. Det gør mig sindssygt glad at logge ind og se, at den af og til popper op på "Trender nu"-listen, for jeg har lagt en masse arbejde i den (det meste af 2016 for at være helt præcis) xD
  De Navnløse”Hey,” sagde han stilfærdigt og lænede sig mod dørkarmen som for balance. ”Jeg tænkte nok, at det var dig.” ”I egen høje person,” drillede jeg, idet jeg...


  Som overskriften også siger, så kommer der til at ske et par forandringer i de historier, som jeg kommer til at lægge herind. Størstedelen vil være på engelsk, påvirket af at mit studie foregår på engelsk og alle mine redaktører (af mangel på bedre formulering) er engelsktalende. Jeg håber at det frem for at være afskrækkende kan lokke flere med på engelsk litteratur-bølgen, som jeg rider på ;)
  Mit projekt for 2017 (eller i hvert fald de næste par måneder) hedder Cloudsurfing og er en fortælling om sport, venskab, familie, success og romantik.
  Forfatter Amanda Juhl
  Har selv 5-års-dag i April ;)
  Camilla Prytz
  1 years ago
  Wuhu! Tillykke på forskud, @[Amanda Juhl] :D
  Rosie132
  1 years ago
  Tillykke
  Jeg har selv 3 års dag i slutningen af måneden
  Camilla Prytz
  1 years ago
  Tillykke @[Rosie132] <3
  Maria Louise Persdatter
  Wooo, tillykke! <3
  Historietøsen
  1 years ago
  Tillykke! Og dejligt at høre :-)
  Forfatter Amanda Juhl
  Tillykke til dig også Cam ;)
  Camilla Prytz
  1 years ago
  1 Like
  @[Maria Louise Jensen] @[Tranborg] Tak babes :D <3