FemminaDenmarkMembro da 12 nov 13Età 19Ultimamente online 6 years ago

„If you can dream it, you can do it“

„When the world says "Give up", Hope whispers "Try one more time"“

„Be weird. Be random. Be who you are. Because you will never know, who would love the person you hide.“

 • TheGirlAnne-Mixer♥
  Jeg kan godt tænke mig et cover til min historie deep down in my heart! På det må Katelyn Tarver og Louis Tomlinson! Jeg håber i gider at lave det!!!
  Coverstore ~ Rebecca V. & Katrine G.
  Coverstore ~ Rebec...
  5468
  30
  562
  Velkommen til Rebecca V. og Katrine G.'s coverstore. Vi laver desværre ikke bestillinger længere. Men vi laver til gengæld skabeloner som i kan bruge. Vi anbefalder i overholder reglerne. ~~~ Hjemmesider...
  TheGirlAnne-Mixer♥
  det er blevet godt!<3
  Katrine G. ✿
  6 years ago
  Tusind tak :) <3
  Rebecca V
  6 years ago
  Så er min kommet ud :) Håber du kan lide den :) <3
 • TheGirlAnne-Mixer♥
  Resume:kan man have et så stort had til en person, at man ikke tænker på andet? at man lukker helt af for andre menesker? svare er ja. og det er der et levende bevis på, Heather Daniels. hun blev droppet af sin kæreste uden grund. siden den dag har Heather ikke lukket op for andre end sine pige veninder, hun besluttede fra den dag af, ville hun ikke lukke kærelighed ind. ingen drenge = intet knust hjerte, er hvad hun tror på nu. det er nu 3 år siden hendes status ændrede sig, Heather er 20, bor stadig hjemme, ikke haft en kæreste i 3 år, men har dog stadig alle sine veninder af holde sig til. hun bor hjemme hos hendes forældre da hun ikke føler for at bo alene. en dag hendes forældre skal have gæster på besøg, kommer der ikke kun et par venner, men også deres søn. vil Heather lade ham blive hendes ven? og hvad nu hvis han kender hendes X-kæreste? Og faktisk er bedste venner med ham? hvad sker der hvis de mødes igen? vil Heather tilgive ham eller vil hun have hævn?

  navn: deep down in my heart

  personer: en pige(skal passe godt sammen med Louis Tomlinson, ellers må du selv besteme hende)Louis Tomlinson og måske Harry styles, men det bestemmer du selv.

  ellers må du selv besteme! håber du vil lave et cover!!
  Gammel Cover Store *LUKKET*
  Gammel Cover Store...
  12.5k
  58
  390
  *Lukket* Jeg laver stadig de covers folk allerede har bestilt, så bare rolig :) xx
 • TheGirlAnne-Mixer♥
  er videoen fra en film?
  Last Christmas
  Last Christmas
  21.6k
  200
  356
  Den 23. december 2012 syntes at blive verdens lykkeligste dag for Brooke Davis. Hun havde på denne dato været samme med sin kæreste, den famøse Liam i et helt år, og deres kærlighed skulle fejres ved at...
  louzen
  6 years ago
  Videoen er fra serien: One Tree Hill :-)
  TheGirlAnne-Mixer♥
  tak
Loading ...