FemminaDenmarkMembro da 10 apr 13Ultimamente online 2 years ago

- i was born to be awsome, not perfect.

 • Prinsesse Sukkermås

  mumbled "Covers?"


  Well it's the first time I try the English movellas site. (I'm Danish so yeah). But I notice -it's not meant to be cruel or evil- that there is almost none unique covers. I'm not that good at making covers, but I wanna get better. So does anyone need a cover? -I don't understand the update of movellas but there is gonna be an example of one of my. Overs some
  Where...-
 • Prinsesse Sukkermås

  mumbled "'Lignende movellaer'-systemet"

  (Jeg bruger bestemt one direction fanfictions i denne bemærkning. Ved Ikke om det samme gælder for andre genre)
  'Lignende movellaer'-systemet Er jeg den eneste der er træt af det? Du kan gå ind på næsten hvilken som helst one direction fanfiction og det vil stortset være de samme historier der kommer i 'Lignende movellaer'. Mange af historierne har tit næsten intet at gøre med emnet, og for mig tit til at sidde med en lidt dum følelse.

  Jeg er nemlig en af de personer der nyder at læse meget herinde. Hvilket vil sige at jeg stortset har læst alle de fanfictions der er vel skrevet, (vel at mærke færdig skrevede).

  Og det begynder at blive svært at finde nyt, og når jeg gør er det enten på pause eller updates er langsomme. Så jeg er begyndt at læse de 'gamle' movellaer igen. Men jeg ville sku egentlig gerne læse noget nyt og knapt så kendt. En af en ukendt forfatter eller lignende.

  Men jeg ved ikke om det bare er mig?
  Mie (MA Hald)
  5 years ago
  Du må gerne læse noget af mig, det er ikke fan-fics (bortset fra den med Jack Frost og Elsa), men jeg tror, at andre syntes, at de er meget gode... Har fire af Tertio-serien, der er færdige?
  Smitten Kitten
  5 years ago
  Jeg har godt nok også flere gange undret mig over hvordan siden afgører hvad for movellaer der ligner den man er inde på... Nogle gange virker det som om der bare er blevet trukket noget op af en hat XD
  Louie Rigelsen
  5 years ago
  Kan det måske være #tagsne der afgøre, hvilke movella/fanfiction, der ligner hinanden, eller er ens?
Loading ...