Goodbye My Lover ~Louis Tomlinson one shot.

Jeg deltager i konkurrencen om 2 One Direction billetter, med denne one shot!:)

10I mi piace
5Commenti
745Visualizzazioni
AA

1. Goodbye My Lover..

*Hopes synsvinkel*

Jeg kunne ikke klare det mere.. Jeg var ikke stærk nok, jeg var for svag. Jeg havde lovet ham, at jeg ville ignorere dem, men det kunne jeg bare ikke. Jeg havde svigtet ham. Ville han hade mig for dette? Jeg kunne ikke klare tanken om at han ville hade mig. Tanken var grusom. Men jeg kunne bare ikke mere. Jeg skulle sige farvel til ham, så jeg valgte at skrive ham et brev, for jeg kunne ikke se ham i ansigtet.

jeg tog et stykke papir, og en kuglepen jeg rystede ved tanken om dette.

 

Kære Louis.

Husk at jeg elsker dig, men jeg kan ikke mere. Jeg er så ked af at svigte dig, og om du vil hade mig efter du har læst dette, ved jeg ikke.

Men Louis, du vil finde bedere. Du vil finde en pige som vil få dig til at le, smile, være lykkelig og du vil elske hende. Lov mig du vil finde hende, efter mig. Jeg elsker dig, Louis. Det gør jeg virkelig, du må ikke glemme det.

Du holdte mig i live, du hjalp mig i de tidspunkter hvor jeg ikke kunne bunde. Pas på drengene, Louis... De elsker dig, de elsker dig med hele hjertet. Jeg vil komme til at savne de 5 skøre drenge, som jeg holdte så meget af. I kunne alle få mig til at le, især dig Louis. Du var lyset i min verden. Dine øjne kunne man stirre på, uden at blive træt.

Du skal love mig, du vil passe på dem. Du må love mig du vil være som en storebror for dem, som du altid har været. Dine søskende Louis, dem må du heller ikke glemme.. De elsker dig allesammen, du var elsket af alle. 

Jeg ville aldrig glemme den dag vi mødtes, Lou. Tanken får mig til at grine. Du kom til at fyrre en bold i hovedet på mig. Jeg kan huske den måde du blev ved med at undskylde på. 

Alle de minder vi har haft sammen... Alle de fantastiske sekunder, minutter, timer, dage, uger, måneder og år. Jeg havde aldrig troet at én dreng kunne ændre mit liv, men Lou.. Det gjorde du.

Jeg havde aldrig set sådan et smukt smil som dit, aldrig sådan en skøn stemme. Du lød fantastisk. Alle de nætter hvor du sang for mig. De var endeløse. Vores skænderier vil jeg også komme til at savne. Jeg vil savne den kærlighed du viste mig. Før jeg mødte dig havde jeg intet håb i livet, mit navn passede ikke ind der, men efter jeg mødte dig, så alt lyst ud. 

Jeg havde altid regnet med at få navnet "Hope Tomlinson" men det når jeg aldrig, men Louis.. Nu vil du gøre en anden pige lykkelig, som du gjorde mig. Du vil give hende et smil på læberne, du vil synge for hende og du vil give hende dit efternavn. Hun vil komme til at bære dine børn, selvom jeg lovede dig det. 

Jeg er så frygtelig ked af, at jeg ikke holdte mit løfte. Jeg er for svag til denne verden, derfor har jeg taget denne beslutning. At snyde. Snyde min test, ved at ende det. Du må aldrig tage tanken om at det er din skyld. Det må du virkelig ikke.. For det er det ikke.

Man skal være stærk, Louis. Du gjorde mig stærk, men nu kan jeg bare ikke mere. 

Du må love at synge videre med drengene, og gøre jeres fans stolte. Ligesom du gjorde mig stolt. Svigt dem ikke Louis..

Så før jeg slutter mit forfærdelige brev, så må du love mig; at finde den rette pige. Louis det skal du virkelig, selvom jeg ikke holdte mit, må du love mig at holde dit..

Vær stærk Louis, for jeg elsker dig.

Din Hope.

Jeg rejste mig langsomt op, og gik ind på vores værelse. Jeg stillede brevet, og gik ind på badeværelset. Mine øjne var røde, og hævet. 

Jeg tog pakken med pillerne, og tog en masse i hånden. Jeg tog det glas vi havde med hver vores tandbørste, og fyldte det med vand.

Jeg tog alle pillerne i munden, og slugte dem, med hjælp fra vandet. Jeg satte mig på gulvet, og kiggede på min arm, som var fyldt med ar, fra hvor jeg havde cuttet. Louis havde hjulpet mig til at stoppe.

Jeg kunne langsomt mærke hvor svag jeg blev, mens tårerne trillede ned ad mine kinder.

"Jeg elsker dig, Louis" Hviskede jeg, og lukkede øjnene i, for aller sidste gang.

 

Iscriviti su MovellasScopri perché tutta questa agitazione. Iscriviti adesso per cominciare a condividere la tua creatività e passione.
Loading ...