MujerDenmarkMiembro desde 10 oct 11Edad 20Last online 1 months ago

hej

 • presidentstyles
  Det er faktisk ret godt. Et like fra mig. ;)
  The Night Train
  The Night Train
  159
  19
  18
  Det her er min første engelsk stil nogensinde, som jeg skrev i starten af det her skoleår. Engelsk er langt fra mit bedste sprog, men siden jeg fik ros for den, synes jeg, det kunne være meget sjovt at...
 • presidentstyles

  mumbled "Bieber koncert"

  1 Like
  Jeg var till JB koncerten i går og jeg stod i kø med mit torsdags armbånd fra kl. 09:30 til 17:30. Jeg havde GC og der var rigtig mange, der kun tænkte på sig selv. Og det var hårdt at vente i halvanden time på ham. Folk med M&G sagde at han var sur og gik frem og tilbage og en medarbejder på Bella Sky, sagde at han havde røget sig skæv inden koncerten. Jeg har sådan en lyst til græde over det for jeg ønsker ikke at justin skal være på stoffer.. for jeg er 100 % sikker på nu at Justin ryger. Men det var min første Bieber koncert og jeg græd.. meget. Mest fordi alt det den dreng har gjort, som har hjulpet mig igennem en svær tid. LIFESAVER. Koncerten var egentlig ikke som forventet. En del har allerede skrevet det og ja.. det passer. Det virkede for indøvet. Men jeg er glad for at kom med og stod på række 2. Jeg er så glad for at at have set ham.
  Baeeazy
  7 years ago
  Fuck maiin! Jeg var på 3! Vi var da ikke langt væk fra hinanden sgu da!
 • presidentstyles

  mumbled "Afsløring og lang pause."

  1 Like
  Jeg har valgt at tage en pause fra Movellas. Jeg har ikke tid til at skrive og så har jeg også en skriveblokering, så det virker som et godt tidspunkt til at holde en pause. Jeg vil prøve at komme over min skriveblokering med et Sara og Ninas råd.

  Læs, hvis I vil. Jeg tvinger jeg ikke.
  Afsløring af mit liv:

  Jeg har ikke haft det nemt og det har jeg stadig ikke. Jeg bryder mig ikke om at smile og jeg bliver meget hurtigt træt i kæberne af det. Så I kan regne ud af at jeg har været udsat for en del tidligere i mit liv, hvilket jeg ville have gjort alt for at undgå. Jeg har ikke drengevenner og i starten forstod jeg ikke hvorfor, men jeg er ret sikker på hvorfor. Jeg blev mobbet på to forskellige skoler - i alt syv år - af drenge. Der var også ondskabsfulde piger, men det var ikke ligesom hvad drengene gjorde, men jeg forstod det ikke dengang. Jeg var venner med dem, der mobbede mig. Jeg var i den populære gruppe, men det var egentlig lidt meget. Jeg kan også indrømme at jeg også har været ondskabsfuld mod folk, der ikke havde det særlig nemt og jeg er utrolig ked af hvad mine ord har gjort mod dem. Men efter kort tid stoppede jeg. Det var ikke ret at udsætte folk for det samme som min gruppe udsatte mig for.for I tredje begyndte jeg at glide væk fra min gruppe og det var nok et af mine hårdeste år på den skole. Min bedsteveninde fandt en anden veninde og jeg snakkede ikke med hende i flere måneder. Mobningen var som den altid havd været - ingen forskel der. Jeg havde, og har stadig, meget nemt til tårere. Det var der mobningen begyndte i 0. klasse.

  Da jeg skulle flytte skole, skulle hele klassen tegne hver deres tegning til mig og en af dem, der ikke havde været særlig rare mod mig, lavede en parodi tegning af mig og skrev 'jeg er glad for at du skal flytte skole'. Jeg kan huske at grinede af dem, men inderst inde, sårede det mig dybt. Jeg har altid grint af tingene, som de gjorde mod mig for jeg ville ikke græde foran dem.

  Da jeg kom over på den nye skole, var jeg glad, men allerede to dage efter på min fødselsdag, havde jeg allerede en, der var imod mig. Klassen som jeg var kommet i, var en problemklasse. Drengen havde allerede mobbet en elev ud og han fik også mobbet en lærer, der endte med at melde sig syg med stress. Jeg havde nogen forfærdelige 2½ der. Jeg havde dårlig selvtillid og selvværd. Jeg begyndte at komme bagud i fagene, men det fik jeg rettet op i fjerde. En dag som jeg aldrig glemmer, var da vi skulle i svømmehallen og en af drengene fra min klasse, hviskede til drengen ved siden af ham, lige foran mig, at jeg var fed. Og lige dér, var da min selvtillid og mit selvværd røg helt i bund. Siden den dag, har jeg været besat af min vægt. Jeg blev kaldt tyk og en masse ubehageligt. Min mor sagde at intet var i vejen med mig, men jeg følte lidt at det skulle kun sige fordi hun var min mor.
  En dag da jeg skulle snakke med drengen som jeg havde være ondskabsfuld mod mig siden dag et med min lærer, fik jeg afvide at han kaldte mig flodhest. Og det havde de ikke kaldt mig. Det sårede mig for jeg vidste at de havde snakket om mig bag min ryg. Jeg havde det nogenlunde med pigerne, men det var også kun lige på stregen til godt. Jeg havde det så dårligt i den klasse.
  Det sidste år i sjette, brugte jeg efter skole på at være alene. Jeg var ikke ligesom de andre - de var ikke generte eller noget. Jeg brugte meget tid på nettet, hvor jeg ikke ville blive dømt for mit udseende eller meninger.
  Men nu er jeg på en helt tredje skole og der er kun sket noget en gang. Jeg har ikke mange venner, men jeg kan godt lide dem jeg har. Jeg er anerledes, det ved jeg godt, og det samme er mine tætteste venner. Jeg kan være mig selv med dem, skændes med dem og blive venner med dem igen selvom vi alle er forskellige. Mine selvmords tanker begyndte i tredje klasse og jeg har dem sommetider også, men ikke lige så stærk grad som jeg startede ud med.

  Tak fordi I læste. At få skrevet det ned var virkelig hvad jeg havde behov for.
  Adison
  7 years ago
  1 Like
  Jeg husker at skrive et blogindlæg her i 2011, hvor jeg var sådan lidt deprimeret omkring min fødselsdag, og så kom du med en virkelig opmuntrende kommentar, som fik mig til at lysne lidt op. Nu vil jeg gerne gøre den samme tjeneste for dig. Mit liv har heller ikke ligefrem været et paradis, men jeg har valgt at se positivt på alt, og jeg synes, det er flot af dig at fortælle din historie! Jeg håber snart, du får mere tid til at skrive, for dine historier er virkelig gode!
  presidentstyles
  7 years ago
  1 Like
  Mange tusind tusind tak! Din kommentar betyder meget for mig. :)
  Unknown J
  7 years ago
  1 Like
  Bare husk på at du ALTID kan skrive til mig, hvis der er det mindste!<3
Loading ...