MujerDenmarkMiembro desde 24 jun 17Last online 1 days ago

Aktive projekter:
Hearts on a platter
My feelings, my quotes

Pause fra:
Still me
Cover store

Kommende projekter:
Castle Walls - HS
Christmas love - HS
We are One Direction
Instagram - LT
Og meget mere

Kontakt:
@Sarahisabell.movellas@gmail.com

 • Sarah Isabell

  mumbled "Endelig!"

  1 Like
  Så har jeg endelig publiceret kapitel 20 af hearts on a platter!
  Det tog godt nok også lang tid, må man sige!
  Jeg havde virkelig troet, at jeg snart ville komme tilbage, men det hele siger mig bare ikke så meget mere, og jeg har bare været optaget af så mange andre ting... Men jeg er heldigvis snart ved at være ved slutningen af historien! IIHH
  Håber I kan lide det nye kapitel!
  Hearts on a platter - Harry StylesHarry Styles, skolens badboy. Isabella Lightwood, usynlig. Modsætninger som ild og vand hvis veje krydses, som var det bestemt ved skæbnen. Følelser opstår...
 • Sarah Isabell

  mumbled "Tilbage I guess?"

  2 Me gustan

  Hejsa alle!
  Ja, som I kan se på titlen, er jeg vel kommet tilbage. Idk. Måske. Jeg har ikke skrevet i sådan alt for lang tid, og jeg aner ikke, om jeg vil komme tilbage til det.
  Nu hvor det er sommerferie, håber jeg da, at jeg kan finde tid til det. Men før sommerferien fløj tiden bare afsted med at være sammen med venner, skolen osv.
  Jeg håber virkelig på at få skrevet Hearts on a platter færdig her i ferie, og jeg håber da også på, at jeg kan få skrevet på nogle af mine udkast, som har lagt der i sådan halvandet år snart ahah.
  Åh gud! Nu hvor jeg sidder og tænker over det, har jeg faktisk været herinde i 2 år! Jeg fatter ikke, at det er så lang tid siden!

  Det var egentlig bare det, jeg lige ville sige.
  Sker der noget spændende herinde? :)
  Thilde N
  2 months ago
  1 Like
  Godt at se dig herinde igen, du har været savnet :D Der heldigvis begyndt at komme mere liv på siden siden sidst (lyder faktisk godt at sige XD ) , da vi som sagt har fået ny community manager, så det er virkelig nice!
  Jeg har vist nok været her syv år efterhånden, hvilket er virkelig crazy XO
  L. K. Hartwig
  2 months ago
  1 Like
  Velkommen tilbage :)
  #Always...
  2 months ago
  1 Like
  Du har sgu været savnet- velkommen tilbage!
 • Sarah Isabell

  mumbled "Hvor mange er her stadig?"

  2 Me gustan
  Hej alle!
  Jeg har endelig fået en macbook! Og jeg håber virkelig, at det vil hjælpe mig til at få skrevet en masse mere!

  Jeg kiggede lige igennem mine gamle udkast, og så, at jeg havde mange fine udkast, som bare venter på, at blive skrevet videre på!
  Såeh, det bliver et stort projekt i sommerferien ahaha! Jeg har simpelthen ikke sådan rigtig haft tid det seneste halve år, tror jeg, det har været. Skolen tager virkelig al min tid, og nu er vennerne også blevet en stor del af mit liv. Så skrivningen blev hurtig lagt til side.
  Men jeg regner da med, at jeg snart vil begynde igen, for jeg savner det virkelig!

  Men... hvor mange er overhovedet stadig herinde? Jeg ser mange nye navne, men de gamle forsvinder lidt, synes jeg. Så hvor mange er her? :D
  #Always...
  4 months ago
  2 Me gustan
  Jeg er her også!!! Fedt med en mac XD
  P_i_n_k
  4 months ago
  2 Me gustan
  I am backkkkkkkkkkkkkk
  Marzia H.
  4 months ago
  2 Me gustan
  Jeg er her faktisk næsten ikke pga. skole, julekalenderskrivning og arbejde xD meeen når @[C. R. Håkansson] hiver fat i mig er jeg sådan nogenlunde <3 knus
 • Sarah Isabell
  1 Like
  Uhhh, så glad for at se, at der stadig er en cover store kørende :D
  Vil da helt klart bruge denne cover store næste gang, jeg mangler et cover! :D Du er rigtig god! :)
  BUBBLE COVERS
  BUBBLE COVERS
  18
  3565
  145
  Coverstore til alt og alle. Informationer og regler, samt skema til bestilling findes i de første par kapitler. Tjek ventelisten for tidsramme af ventetiden.
  Alittlebubble
  4 months ago
  1 Like
  Tusind tak for din dejlige kommentar! <3 :D
 • Sarah Isabell

  mumbled "Feedback"

  Hej alle!
  Jeg sidder lige nu og skriver på en ny historie, som jeg har arbejdet en smule med den sidste måned. Jeg kunne godt tænke mig at få noget feedback fra nogle af jer, da jeg ikke er sikker på, om jeg er helt tilfreds med resultatet af kapitel 1.
  Lige nu arbejder jeg på kapitel to, og jeg regner ikke med, at jeg er færdig inden ferien af omme, hvis jeg kender mig selv ret xD Men jeg krydser da stadig fingre.
  Så jeg tænkte, om der var nogle af jer, som kunne tænke sig at læse kapitel 1, og det der er af kapitel to? :D
  Hvis det er noget, du har lyst til, så skriv lige en kommentar og gerne også i inboxen, så vi kan få aftalt, hvordan du gerne vil læse den, og jeg vil gerne høre jeres meninger privat, og selv har jeg også nogle spørgsmål til hvorvidt nogle af tingene skal nævnes i historien ;)
  XOXO Sarah Isabell
  KajsaSchübeler
  7 months ago
  1 Like
  Jeg vil gerne læse din historie og komme med lidt feedback. Jeg kan ikke love, at jeg har kendskab til given fandom (det plejer, du vist at skrive indenfor), men hvis ikke det gør noget, så er jeg med på den værste.
  Sarah Isabell
  7 months ago
  @[KajsaSchübeler] Så glad for at høre, at du gerne vil give feedback. Denne historie er ikke en fan fiktion :) Dette er bare en helt normal kærlighedshistorie ;) Jeg kan se, at du har skrevet en besked i inbox, så den tjekker jeg nu, og så kan vi snakke om det der ;D
Loading ...