MujerGreenlandMiembro desde 8 may 12Last online 1 years ago

Lad og gå gennem de fagre dage, lyse nætter og lange aftener
Føle faldet,
som alligevel er mindre end når vingerne bærer,
drømmene bærer
240 på metronomen

 • Ingsedengse

  mumbled "Akut hjælp!!"

  Hej alle sammen :-)
  Jeg mangler akut forslag/inspiration til titel på en dansk stil.
  Handlinge kort; Det er en ung pige, ca. 17-18, der er i mod homoseksualietet, men selv er lidt interesseret i en anden pige. I løbet af fem sider bliver hun 'omvendt' og ender med at tage hen til hende hun er vild med, midt om natten, hvorefter de så bliver kærester.
  Ved godt at det ikke er det bedste 'grundlag' for at i kan finde på noget, men den skal afleveres i morgen, og jeg er helt blank, så lidt hjælp er lige hvad jeg trænger til ;-)
  Ingsedengse
  4 years ago
  ups, mener inspiration ;-)
  ophavsmanden
  4 years ago
  Hvad der hjælper for mig, når jeg skal finde en titel til en ny novelle, så går jeg altid på ordbogen og finder synonymer på et ord, min novelle handler meget om. For eksempel har jeg en novelle, der hedder DELERIUM, og det betyder i grove trak febervildelse. Det virker bare godt for mig, synes jeg :P
  ophavsmanden
  4 years ago
  Nu har jeg lige prøvet med noget med din novelle, og jeg skrev så fordomsfuld, og så mit foreslag til dig er "Intolerant" eller "Præjudicere" :) håber du kunne bruge det til noget :)
 • Ingsedengse
  1 Like
  Jeg havde downloaded den her movella til min iPad i iBooks, fordi jeg godt kan lide at have dem på den måde. I går, omkring 7 tiden, lagde jeg mig i min seng og begyndte at læse på den. Jeg havde læst lidt i forvejen, men kun til lidt før de bliver kærester. Og jeg læste og læste, og var helt fanget (til dels af min seng, for det var vildt hyggeligt, men også af historien) og jeg ville ikke gå i seng før jeg var færdig! Jeg fik holdt mig vågen til klokken 12, hvor jeg blev færdig.
  Den er virkelig god, Ella og Harry er så søde sammen, det godt skrevet. Du har nogle småfejl, sådan rent grammatisk, men det går ikke så meget! Det var virkelig en fed læseoplevelse :)
  Shooting Stars
  Shooting Stars
  85.3k
  307
  713
  Den attenårige Ella lever et barsk liv i den lille by Dartford uden for London. Når man ligesom hende er indblandet i bandekriminalitet af den helt store slags, vil ens liv aldrig være i sikkerhed. Hun...
  Elvira Veje
  5 years ago
  Ih, mange tak, det er dejligt at høre :D
 • Ingsedengse
  Vil sge at historien er super god!
  Men jeg vil lige spørge, hvorfor du tit skriver en historie hvor Harry Styles indgår, ud at han er Harry Styles, hvis man kan sige det. Altså det er hans udseende og navn, men ellers er det ikke ham.
  Dette er ikke bebrejdende, men kunne du ikke ligesågodt kalde ham noget andet, altså lave en fiktiv person? Ikke at der er noget direkte galt i det, men man har jo en forestilling om Harry Style (IRL) og så er det underligt at han ikke er kendt osv. Når man læser historien.
  Men synes det er en god movella og jeg spørger af ren nysgerrighed :)
  Milkshake
  Milkshake
  34.7k
  307
  454
  Anastacia Cooper er endelig færdig med skolen, og har nu fået arbejde på The Milky Way, en lille forretning i centrum af London, der ikke sælger andet end milkshakes. En dag træder den mystiske og samtidig...
  Elvira Veje
  5 years ago
  Mange tak :)
  Og der findes jo mange former for fanfictions, og jeg synes bare denne her er mere interessant. Hvis han er kendt, synes jeg ikke der er nær så mange muligheder pr at skabe en god og anderledes historie uden at den bliver virkelig urealistisk.. Så jeg ved ikke om det svarer godt nok på det? :D
  Ingsedengse
  5 years ago
  Altså som en slags udfordring til dig selv? Du må også selv om det, det var ren nysgerrighed :)
 • Ingsedengse
  1 Like
  Hej @[iluuna] :)
  Paradis
  Paradis
  559
  5
  3
  Lila stikker af hjemme fra, og ser en tømmerflåde. Den tager hun som en fribillet til paradis. Med elvere, musemøjsere, fidusere, store sommerfugle, små elefanter og paradis beboere.
 • Ingsedengse
  1 Like
  Der skal lomme en 2'er!
  15 hours - One Direction
  15 hours - One Dir...
  34.5k
  1040
  544
  Da den 18-årige Maxine Bennett træder ind i en helt normal elevator i et storcenter fredag kl. 18:50, havde hun aldrig regnet med det der ville ske. Elevatoren går i stå, og efterlader Maxine låst inde...
Loading ...