MujerDenmarkMiembro desde 27 jul 16Edad 18Last online 8 hours ago

Mit navn er Laura.
Jeg skriver for at få tankerne på plads.
Jeg skriver mest realisme, og for det meste er det mine egne oplevelser.
Jeg har generaliseret angst, jeg kæmper med spiseforstyrrelsen Anoreksi og så er jeg en ung pige. Så som du nok kan forstille dig, har jeg rigtig mange tanker.
Jeg deler mine tanker med jer, både for min egen skyld, men også i håb om at kunne hjælpe andre.
Jeg vil bryde tabuet!

 • Laura.B.S

  mumbled "Nyt digt."

  Se igennem migmen hvem havde også en chance? Ingen fejl! Ikke flere! Hun sidder fast i de restriktioner.

  Nyt digt ude.. har tænkt længe over at skrive det her digt, men det er ret grænseoverskridende for mig. Nu har jeg gjordt det, og jeg er selv ret tilfreds. -Så tilfreds som jeg nu kan blive;)
 • Laura.B.S
  Jeg kan godt lide opbygningen af digtene. Den måde hvorpå du ikke direkte informerer læseren om emnet fra start af. Jeg bliver lidt forvirret i nogle af digtene, men senere bliver forvirringen til en forståelse. Jeg kan især godt lide "Sølvmedaljen". Den måde du samler en masse små rim i ét digt, gør at hvert rim taler stærkt for sig selv, og digtet dermed bliver stærkere i helhed også.
  Rød og Gul var, for mig, lidt for forvirrende. Men der er jo forskel på folk;) Forstår godt budskabet, men jeg ville nok have grebet det anderledes an..
  Du skriver meget realistisk. -man kan forstå din tankegang og nikke kende til mange af tankerne. Det vil jeg gerne læse mere af:)
  tankestrøg og protester - samlet digte
  tankestrøg og prot...
  187
  6
  4
  En digtsamling fyldt med protester, tankemyldrer og alt midt imellem.
 • Laura.B.S

  mumbled "Nytår"

  1 months agoRespuesta
  Hej, så jeg er ikke så kendt ift hvordan konkurrencerne bliver oprettet, men jeg har et forslag til en skrivekonkurrence. Jeg synes, at det vil være fedt at skulle skrive om i år 2019 og forventninger til næste år. En slags nytårstale, men det kan sikkert skrives på andre spænende måde også. Ved ikke om andre synes det lyder interesant? Synes måske det vil være sjovt at se hvordan andre ser år 2019;)
  L. K. Hartwig
  1 months ago
  1 Like
  Det lyder som en god ude :)

  Og det er @[T.M.Kaur] som står for at lave konkurrencerne :)
Loading ...