Let's start right now

Camber Pierce er en helt almindelig 20-Årig Kvinde. Hun er flittig, og en kæmpe humørbombe. Hendes barndom har været helt normal, både haft en mor og far i sin hverdag, plus sine 3 søskende. Hun er en poetisk type, og elsker at fordybe sig i sangtekster specielt, hvilket også gør at hun interesserer sig for det verdenskendte band One direction. Det som startede ud i en uskyldig koncert, får pludseligt vendt op og ned på hendes liv. Specielt Harry styles spiller en stor rolle. Læs gerne med :)

0Me gustan
0Comentarios
477Vistas
AA

11. 9. Camber

Camber’s synsvinkel

 

Det var for sent, jeg var skudt i drengen. Jeg havde ikke lyst til at være forelsket i ham, men det er jeg. Og det er sket ufatteligt hurtigt, 2 kys var alt der skulle til. Men den seneste uge havde jeg bare set en helt anden side af Harry end den jeg troede han var. Han er ikke så egocentreret som folk tror, han er faktisk enormt omsorgsfuld og sætter altid folk før ham selv.

 

Lige nu lå vi på sofaen og så the notebook, det var Harry der havde valgt den, hvilket også overraskede mig ret meget. Han virkede ikke ligefrem som typen der var til romantikkere. Men jeg var glad for at han turde og vise den side for mig.

 

Døren gik pludseligt op og ind trådte Jess. Jeg var hurtig til at rykke mig væk fra Harry og sidde i den anden ende af sofaen.

 

” Heeeyyy” Sagde hun, og så fik hun øje på Harry.

” Oh hej Harry” Sagde hun og smilede, det var tydeligt hun var lidt forvirret.

” Hva så” Svarede han bare, og fortsatte med at se filmen. Jess sluttede sig til os i sofaen og sukkede da hun satte sig ned. Jeg så spørgende på hende.

 

” Hvad der galt?” Spurgte jeg.

” Det er bare så skide stressende… Jeg kan sgu ikke meget længere, jeg møder jo klokken 8.00 om morgenen, og kommer først hjem klokken 23.00. Det fanme lang tid hvor folk går og hundser rundt med mig...” Sagde hun og gned i sine tindinger.

” Så tag da en pause Jess, det ka du jo selv bestemme.” Sagde jeg.

” Jeg tager jo en pause når vi skal på tour med drengene” Sagde hun og nikkede mod Harry, som nu havde rettet opmærksomheden mod os. Han sendte mig et blik jeg ikke forstod. Jeg så på Jess igen.

” Så skal du jo bare holde ud i 2 dage mere.” Sagde jeg og sendte hende et varmt smil. Hun smilede tilbage.

” Jah…. Nå men jeg går i seng, jeg er totalt smadret.” Sagde hun og rejste sig.

” Godnat” Sagde hun.

” Godnat” Svarede jeg. Da hun havde lukket døren til sit værelse, sprang Harry over mig, jeg grinte.

 

” Hvad laver du?” Spurgte jeg med et kæmpe smil, imens jeg så ind i de grønne øjne.

” Jeg vil have dig. Nu” Sagde han bestemt, hvilket tændte mig sindssygt. Jeg smilede.

” Ik så højt” Sagde jeg og gav ham et dask på armen. Han smilede.

” Kom” Sagde han og trak mig op fra sofaen, og ledte mig mod værelset. Jeg ved det måske er dumt af mig, men jeg krævede virkelig Harry. Og hvis det her var måden at have ham på, gjorde jeg det gladeligt. Da jeg havde lukket døren efter os, lagde han sine læber mod mine. Jeg kunne aldrig få nok af hans kys. Han lagde sine hænder lige under min røv, og løftede mig op. Hvilket fik mig til at hvine en anelse. Han tyssede på mig. Hvilket jeg bare smilede af imod hans læber. Imens vi kyssede, løftede han mig over i sengen, og støttede mig da han lagde mig ned. Han lagde sig oven på mig, uden at ligge alt vægten på mig. Han rykkede lidt på sig, og eftersom han var ret tæt på, gned han sig ligesom lidt, hvilket jeg ikke kunne undgå at stønne blidt over. Han smilede midt i kysset. Utroligt at han fandt det sexet når jeg stønnede… Mine hænder fandt vej til bunden af hans trøje. Jeg løftede lidt op i den, så han forstod hvad jeg hentydede til. Han var hurtig til at smide den, og jeg tog et sekund til at nyde udsigten. Han var rimelig veltrænet. Jeg lagde dog mest mærke til hans sommerfugle tatovering, jeg kørte blidt min tommelfinger henover den. Det gav lidt et sæt i ham, hvilket bare fik mig til at smile. Han begyndte at løfte op i min trøje, så jeg tog den af, og nu var det hans tur til at kigge. Men det brød jeg mig ikke særligt meget om, så jeg hev ham hurtigt ned til mig for at kysse ham. Han brummede lidt i kysset, af utilfredshed. Men jeg grinte bare, hvilket også fik ham til at grine. Et øjeblik glemte vi alt og grinte egentlig bare. Men vi var hurtigt tilbage i det, og jeg åbnede hans bukser, han snappede efter vejret da jeg ramte hans buksekant, hvilket jeg virkelig nød. At høre at jeg havde den reaktion på ham gjorde mig enormt selvsikker. I fælleskab fik vi hevet vores bukser af. Og underdele.

 

” Har du beskyttelse” Mumlede jeg imod hans læber. Han så kort på mig.

” Vil du gerne?” Spurgte han.

” Ellers havde jeg nok ikke været så ivrig efter at få dit tøj af.” Sagde jeg flabet, han himlede med øjnene, og rodede i sine bukser. Jeg synes det var lidt underligt han gik rundt med beskyttelse i sine bukser, men jeg spurgte ikke ind til det. Han var allerede ret opstemt, så det var ikke noget problem for ham at få kondomet på. Inden han gjorde noget videre var jeg nødt til at sige noget til ham.

 

” Vær blid... Please” Sagde jeg.

” Altid baby.” Sagde han, hvilket bare forsikrede mig om at det her var det rigtige valg. Han ledte sig ind i mig, og jeg stønnede i det han var inde. Han var rimelig stor, og jeg var ret lille, så han udfyldte ret godt.

” Er du okay?” Spurgte han og så mig i øjnene. Jeg bed mig i læben og nikkede. Han bevægede sig stille. Det gjorde ikke ondt eller noget, tværtimod var det faktisk enormt rart, ift. den første gang jeg havde prøvet det. Han satte tempoet lidt op, hvilket fik mig til at udlede et støn. Han smilede. Vores vejrtrækninger var dybe og synkrone. Vores læber mødtes endnu en gang og fyrværkeriet startede. Jeg kunne stadig ikke forstå hvordan han kunne frembringe denne følelse i mig, jeg plejede at hade drengen, af hele mit hjerte. Nu er han alt jeg tænker på.

 

” Fuck, Cam. Jeg kommer snart.” Brummede han. Jeg smilede. Jeg nød stadigvæk at han som den eneste kaldte mig Cam. Det var anderledes og nyt.

Vi kom på samme tid. Og efter det trak han sig ud og bandt knude på kondomet, for derefter at smide det ud. Han dumpede ned ved siden af mig. Vi skulle begge lige have pusten lidt. Han lagde sin arm om mig, og trak sig ind til mig. Hans hoved lå lige op ad mit, og det kildede når han pustede ud.

” Du ikke så værst Pierce” Mumlede han imod mit hår. Jeg fniste.

” Lige over Styles” Svarede jeg tilbage. Han trak vejret dybt ind, og jeg sørgede for at putte mig godt ind til ham. Derefter gik det ret hurtigt med at falde i søvn.

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...