I Can't Believe It | Jack and Finn Harries

278944129
Sorg, skyldfølelse og had til sig selv har indtaget den trettenårige Emilia Johnsons liv. Med det mørke og blå hår og indelukkede personlighed udstråler hun en, man ikke vil være i nærheden af. Hun har heller ikke haft et perfekt start i sit teenageliv, da hendes farmor døede ca. et halv år siden, og smerten af savn rammer hende ligeså hårdt som første gang. Emilia har altid haft nogle selvmordstanker i en periode, indtil to drenge kommer ind i hendes liv. Med deres sjove og ikke mindst fjollede personlighed, får de hende til at smile hver gang, hun ser deres videoer på Youtube. Hun vil gøre alt for at møde dem, så hun kan takke dem for at trækket hende op fra bunden. Da drengene har nået målet, som er en million subscribers på deres youtubekanal, arrangerer de en "Meet & Greet", tager Emilia chancen til at se dem. Men er det nemt, som det ser ud til? Får Emilia chancen til at takke dem? Hvad kommer der overhovedet til at ske, når der er tusindvis af andre piger, der også vil møde dem?

AA
aa

1. Prolouge

Not pretty enough

Not smart enough

Not skinny enough

Not good enough

Not talented enough

Not popular enough

 

That's all I have on my mind every single day..

 

 

-----------------------------------------------------------------------------------

Ja, så fik jeg publiceret noget.. med THE HARRIES TWINS. OMG, JEG FANGIRLER SELV LIGE NU, EFTERSOM JEG SER DERES VIDEOER NU, HIHI. Faktisk, så føler jeg mig sej.. Altså, det her den første (det er jeg ret sikker på!) dansk fanfiction på Movellas med dem, og jeg får æren til at lave den. Jeg føler mig så.. speciel. Ej.

Nå men, det her bliver kun en novelle med fem kapitler - også er der prolog og epilog med selvfølgelig. Efter min egen mening, synes jeg ikke, at den skal vare længere eller så dør den langsom.. tror jeg? Oh well. Jeg håber, I kommer til at kunne lide den, eller så kommer jeg efter jer med en ske! (Har lige set spoon killer, weee.)

Mwah til jer, der har enten liket, sat den på favouritlisten eller gjort begge dele.

 

//Nellie B.

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...