Concursos

Skriv om et billede

 

Skriv om billedet og vind bøger, film og tv-serier!

 

Sara og jeg har begge to altid haft en forkærlighed for hestehistorier: Den sorte hingst, Black Beauty, Jenny-bøgerne og Britta og Silver-bøgerne. Er der nogle af jer, som har læst dem?

 

Indtil videre har der ikke været ret mange hestehistorier på Movellas, så nu vil vi gerne læse jeres! Og så kan jeg jo lige hilse og sige, at hestehistorier altså ikke kun er for "hestepiger" - mine rideture (*at koldsvede med bankende hjerte!*) kan tælles på en hånd, men jeg bliver alligevel fanget af temaerne i historierne.

 

Man må skrive om lige det, man har lyst til – bare det på en eller anden måde inddrager billedet. Måske har du allerede en historie liggende i skuffen, og ellers kan du jo prøve at kaste dig ud i en ny genre. Hvis I har nogle venner, som kunne have lyst til at deltage, må I meget gerne invitere dem!

 

Da vi håber at få nogle nye forfatterspirer ind på Movellas med denne konkurrence, læser Sara og jeg ALLE historier og vælger de 5 bedste. 

1. præmie: Første sæson af Pretty Little Liars, filmen Crazy Stupid Love og bogen I går var i dag i morgen skrevet af Jay Asher (forfatteren af Døde piger lyver ikke) og Carolyn Mackler.

 

Bogen handler om 16-årige Emma, der i 1996 lige har fået sin første computer. Samtidig har hendes bedste ven Josh vundet en CD-ROM med 100 timers online-adgang. Sammen logger de på og lander pludselig på noget, der hedder Facebook. Femten år ude i fremtiden. Ansigt til ansigt med sig selv som voksne. Men bliver man lykkelig af at kende sin fremtid, og kan man ændre den? 

 

2. præmie: Filmen Crazy Stupid Love og bogen I går var i dag i morgen

3. præmie: Filmen Crazy Stupid Love og bogen I går var i dag i morgen

4. præmie: Bogen I går var i dag i morgen

5. præmie: Bogen I går var i dag i morgen

 

Vi glæder os til at læse jeres historier! 

 

KH 

Nina

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mange tak til Politikens Forlag for bøgerne!

 

 

Loading ...