WeiblichDenmarkMitglied seit 17 Mär 12Das letzte Mal online gewesen vor 2 Wochen

Mit navn er rigtig Heidi, jeg er 23 og elsker den kreative verden, hvor alle tanker kan slippe løs. Der hvor man egentlig kan udtrykke alle sine følelser.
Jeg bruger gerne meget af min tid på, at skrive historier og lege med billeder, da det interesserer mig meget.

Igangværende movellaser:
• All that hurts.
• Fire Fighting.
• Revenge is sweet. Not for all people - Bind 3 til I'm still pregnant.

Upcoming:
• Behind Every Good Girl.
• Blue Lagoon.
• Trust.
• Circus González.
• And others (De har ikke titel endnu).

Kontakt:
• Twitter: Tikkinikki93
Eller primært her, ellers kan man altid få min mail.

Da du forlod mig, tog du en del af mig med dig.

von , Dienstag Juni 26, 2018
2
0 Kommentare
Da du forlod mig, tog du en del af mig med dig.

Der går ikke en dag hvor jeg ikke savner dig

 


Mehr lesen

 • Tikkinikki

  mumbled "Happy Birthday to me!"

  vor 3 MonatenAntworten
  4 Likes

  Nøj tiden går stærkt, tænkt man allerede har fødselsdag igen. En totalt afslappende af dag, som har bestået med tv'serie det meste af tiden og hvor man bare har kunne få en masse nye idéer, til en masse nye historier, som jeg ligeså stille arbejder på. :)

  Der findes ikke bedre end ens fødselsdag, for der ser man virkelig hvem der holder af en og hvem der ikke gør. Men det slår ikke glæden fra mig. For det har virkelig været en vidunderlig dag, som har bestået med spisning samen med mutter.

  Udover de nye forberedelser til historier, så skal der også forberedes til skolestart i næste uge. Tænk at jeg også allerede er igang med en uddannelse mere. Det er helt vildt, hvordan tiden går :).

  Jeg håber I alle har haft en god dag og at alle Jer som skal starte på en videregående, at I er kommet ind på Jeres drømme uddannelse?
  Jeg ønsker Jer alle en god dag i morgen ! <3
  Historietøsen
  vor 2 Monaten
  Lidt forsinket tillykke ;-)
  Bøgernes Prinsesse
  vor 2 Monaten
  Tillykke! Jeg har fødsesldag i morgen ^_^
  L. K. Hartwig
  vor 2 Monaten
  Tillykke med i dag, @[Bøgernes Prinsesse] XD
 • Tikkinikki

  mumbled "Begrundelse for fravær"

  vor 7 MonatenAntworten
  Hej alle skønne movelister.

  Jeg har længe overvejet at skrive et opslag, men ikke vidst om jeg skulle. Men nu gør jeg det alligevel.
  Som alle mine følger ved, så har jeg haft skriveblokade og derfor har der ikke været noget på mine historie. Men jeg var ellers kommet ud af det, indtil starten af sidste år.

  Jeg har ikke haft det særlig godt. Alt hvad jeg har haft begravet ned i gennem mit på det tidspunkt 25 årig langeliv, gjorde at min hjerne sagde stop, da jeg skulle til en eksamen. Det at klappen gik ned, har taget psykisk hårdt på mig og gav mig angst anfald - noget jeg har oplevet to gange efter.
  Jeg har virkelig været helt nede i kuldkælderen og det hjælper ikke, at der så også skete meget andet sidste år, som blot kunne blive smidt oveni den allerede fyldte "skuffe".

  Jeg fik endelig skolen overtalt til at give mig en tid, ved skolepsykologen - desværre var hun ikke lige den rette for mig, da hun mener fortid er fortid og det er jo ligesom den, som jeg har behov for at snakke om.

  Det at jeg hellere ikke længere har min bedsteven at tale med, pga. en totalt latterlig misforståelse - har hellere ikke hjulpet, overhovedet. For det var det eneste som virkelig holdte mig oppe og gjorde jeg nogenlunde kunne være glad. Desværre reager personen ikke på nogle af mine beskeder og jeg har ligeså stillet opgivet, selvom det ødelægger mig endnu mere.

  Jeg ved ikke hvornår jeg kommer tilbage på movellas, eller om jeg gør. For med alt i fortiden som pludselig kom fra uden videre, har fuldkommen taget alt energi ud af mig og at skrive historier, er intet jeg kan lige pt. Hvilket gør virkelig ondt, da det at skrive betyder alt for mig, men det hjælper bare hellere ikke meget, at jeg intet kan få ned på papir.

  Lige nu frygter jeg mere og mere for eksamenerne, da jeg er bange for, at hjernen slår fra igen.


  Dette opslag, var ikke for at få medlidenhed. Det var blot for at give Jer alle en update og nok også for lige at komme ud med det hele.
 • Tikkinikki
  vor 9 MonatenAntworten
  1 Like
  Nu har jeg ikke været på Movellas i flere måneder, så du får lige et forsinket tillykke fra mig, her på Movellas (men nu har jeg jo skrevet alle andre steder) <3
  Jeg håber du havde en virkelig fantastisk dag i går og at du har det godt på din nye højskole, ikke mindst at du har i det hele taget har det godt <3
  Savner dig Luke <3
  Lukas. I. C.
  vor 9 Monaten
  1 Like
  Ahh, ser først dette nu! <3 <3 Tusind tak DeeDee. <3 Håber også du har det godt og nyder alt det bedste i livet, savner også dig. <3 kram
  Tikkinikki
  vor 9 Monaten
  1 Like
  Det er helt ok, du har jo travlt med din nye højskole <3 Ville have haft ringet til dig, men ville ikke forstyrer nu når du var sammen med familien og skulle tilbage på højskolen <3 Men har forsøgt at skrive på messenger og sms, men ved ikke om du har set det? <3 kram til dig også!
 • Tikkinikki
  Du behøver ikke at undskylde! Det er aldrig til at vide, hvilke udfordringer livet pludselig byder på og ens privatliv er i sidste ende mere vigtigt, end ens job.
  Det gør mig ondt at høre med din mor og ønsker hende en rigtig god bedring!

  Også bare tage det roligt og ikke stress, så du får det værre. Som sagt så er det private der tæller mest og ikke movellas.

  Hvis du har brug for en at snakke med, så er du mere end velkommen til at skrive <3.
Lade ...