WeiblichDenmarkMitglied seit 6 Jun 12Alter 20Das letzte Mal online gewesen vor 2 Jahren

31/05-2013 - @1DThisIsUs klikkede på mig og følger mig nu på Twitter. Jeg kan stadig ikke fatte det.

"I'm just a girl who can't fix up the mistakes I made. And of course, no one can forgive me for that." - Nellie.

"I'm not going to change the way I look or the way I feel to conform anything. I've always been a freak. So I've been a freak all my life and I have to live with that, you know. I'm one of those people." - John Lennon.▲ Email: nellie_snut@hotmail.com
▲Twitter: @NellieBahloul

 • Nellie B.
  vor 5 JahrenAntworten
  Omg, elsker den. Omg, Dylan, Nina og Katelyn er med. Omg, mit navn er med i historien. Omg, Blake Lively spiller Nellie *fangirl-moment* :D

  - Jeg glæder mig til første kapitel, uuuh! x
  Chasing Echoes ✺ One Direction (Pause)
  Chasing Echoes ✺...
  13.1k
  180
  205
  I byen Davenport er der især en familie, alle snakker om. Med rockstjernen Jeffrey Styles som far skulle man tro, at Styles-børnene lever et liv i luksus. Men det er en stor løgn, hvis man skulle spørge...
  Laura G.Redakteur
  vor 5 Jahren
  Har vidst valgt de rigtige til rollerne, haha :D

  Håber du kunne lide det :D x
 • Nellie B.
  vor 6 JahrenAntworten
  1 Like
  din talent >>>
  One Direction | Keep the Faith (PAUSE PGA. SKRIVEBLOKERING)
  One Direction |...
  2042
  39
  37
  Faith McMiller er navnet på en 17 årig pige, som er en af USA's største direktørers datter. Hendes far, Dan McMiller, har altid haft masse af venner, men også mange fjender. Ingen havde dog troet, at fjendernes...
 • Nellie B.

  mumbled "GUESS WHO'S BACK AGAIN"

  vor 6 JahrenAntworten
  1 Like
  FØR JEG GÅR I GANG, VIL JEG UNDSKYLDE FOR ALT DEN TID, JEG IKKE HAR SKREVET. DER HAR BARE SET SÅ MANGE OVERVÆLDENDE TING I MIT LIV, OG JEG ER KED AF, HVIS JEG HAR GJORT DIG IRRITERET/SUR PÅ NOGEN MÅDE - det er også forståeligt!

  Jeg vil lige fortælle, at jeg har savnet at skrive sindssygt meget, og jeg vil virkelig gerne igen. Jeg håber, at jeg kan fortsætte fra, hvor jeg slap, nu hvor jeg ikke skal på ferie denne sommer.

  jeg vil så gerne anbefale en novelle for jer, som mangler noget at læse i den næste stykke tid.. min veninde har endelig efter et halvandet år startet på sin novelle, og jeg har kun fået læst resuméet og prologen, men jeg kan sige, at den er allerede fantastisk! Her er linket:

  One Direction | Keep the Faith...Faith McMiller er navnet på en 17 årig pige, som er en af USA's største direktørers datter. Hendes far, Dan McMiller, har altid haft masse af venner, men...


  - Nellie.

  ps. SORRY FOR EVERYTHING IGEN :(((
 • Nellie B.

  mumbled "Undskyld-listen."

  vor 6 JahrenAntworten
  1 Like
  Undskyld.
  Undskyld for ikke at være aktiv
  Undskyld for at svare på kommentarerne på mine noveller
  Undskyld for ikke at opdatere på noget som helst
  Undskyld for ikke at svare på jeres beskeder i min e-mail boks
  Undskyld for at være en idiot
  Undskyld for at lade jer vente på et nyt kapitel
  Undskyld, undskyld, undskyld.
  I betyder alt for mig, og I er grunden til, at jeg er den, jeg er i dag. der er bare mange ting, jeg har været igennem her for tiden, såsom depression, skole/lektier, privatlivet and all that bullsh*t.
  Jeg savner at skrive virkelig meget, men jeg har bare ikke haft tid, og til jer, der følger med i ”She’s Not Me” – jeg undskylder tusind gange, og jeg skal nok kysse jeres fødder, hvis det er det, I vil have. Ikke nok med at jeg undskylder til jer, så vil jeg også undskylde til Sara for alt. Undskyld for ikke at skrive med dig. Det er ikke, fordi jeg ikke kan lide at skrive med dig – for det gør jeg, jeg elsker det – men jeg havde ikke tid, og jeg ville ikke kede dig til døden med mine problemer.
  Men ja, jeg er tilbage, og jeg skal nok opdatere så godt som overhovedet muligt.
  //Nellie.

  ps. undskyld for stavefejl - jeg skriver fra en tablet.
 • Nellie B.

  mumbled "DET HER ER VIGTIGT"

  vor 6 JahrenAntworten
  Heeeeej!

  Først vil jeg gerne lige sige undskyld for ikke at være særlig opdaterende her på siden. Min lyst forsvandt på grund af det personlige og skolen, men jeg undskylder virkelig meget. Det var ikke meningen, at lade jer vente på mig.

  Så vil jeg gerne spørge om noget. Det er ekstremt vigtigt, og jeg kan virkelig bruge jeres hjælp. KENDER I NOGEN, DER JAR FÅET LAVET SKØNHEDSOPERATION (inkl. botox og alt det der) ELLER PLASTISK KIRURGI, SOM JEG GERNE MÅ STILLE SPØRGSMÅL TIL ANGÅENDE PROJEKTUGE? Det vil betyde virkelig meget for mig, hvis kender nogen, der har.

  Jeg ved ikke, hvad jeg mere skal skrive, så hvis I vil vide mere om mit fravær, så stil spørgsmål nede i kommentarfeltet.

  Ok, byyyyyyyyye! x

  btw. jeg har lige fået 10 i skriftligt engelsk, så fortjener jeg ikke lige et virtuelt high-five?

  //Nellie.
  Christina M.
  vor 6 Jahren
  Du kan spørge Linse på hendes facebook side? :)
  Rebekka
  vor 6 Jahren
  1 Like
  lidt sent, men tillykke med 10 tallet søde x
Lade ...