WeiblichDenmarkMitglied seit 4 Mär 12Alter 22Das letzte Mal online gewesen vor 1 Monaten

"There exists no one way toward becoming a professional writer. You cannot perfectly walk another’s journey. That’s why writing advice is just that — it’s advice. It’s mere suggestion. If you want to find the way forward, then stop looking for maps and start walking."
- Chuck Wendig

 • N. A. Ulrich
  1 Like
  Wow wow wow ... Julie for fanden, det er jo ikke til at hamle op med! Hvor er det fedt og godt og alle andre positive beskrivende ord du kan finde på. Virkelig fangende, fra resumé til sidste linje vil man vide mere, mere, mere. En ting er at have stiftet bekendtskab med din skønne person, en anden ting er dine tekster, som jeg ikke er i tvivl om, vil berige mit liv! Trofast læser til tjeneste.
  Brødrenes blót
  Brødrenes blót
  1557
  19
  35
  Egnens vølve ankommer til Trelleborg for at sikre borgen en gunstig fremtid. Én gang hvert niende år udvælger hun den mest kostbare offergave, folket kan skænke guderne: Et menneskeliv. Hendes altseende...
  J. Midtgaard
  vor 2 Jahren
  Sødeste Natascha, eej tusind tak med tak på, hvor var det bare den dejligste besked at læse! <3 Det var så dejligt at møde dig, og hvor glæder jeg mig bare til at følge dit forfatterskab endnu tættere - det er så spændende med den novelle du har fået antaget!! Kunne også lige se at du har opdateret Roar, siden jeg sidst læste, og uuh det må jeg da vist hellere lige få kigget på!
  Rigtig mange knus til dig.
 • N. A. Ulrich
  Du har fine detaljer. Virkelig godt potentiale. Hvis du er villig til at optimere din tekst, kan du se på de punkter, jeg har skrevet her under.

  - Start sætninger med andet end 'Aske', 'Han' og 'Asta' etc. Det giver teksten mere variation og gør den mere spændende at læse.
  - Skift linje ved direkte tale/dialog. På den måde behøver du ikke skrive 'siger han/hun/Aske' efterfølgende, fordi linjeskiftet vil indikere, hvem der taler.
  - Tjek teksten for slåfejl som 'Akse' og 'gårdspladens'
  - Sætningslængde og rytme skal være som en dans. lang, lang, kort. ultrakort. lang. kort. kort. Dette vil også give teksten mere variation og gøre det mere fængende.
  - Det punkt hvor han kaster op er så hurtigt overstået, at man fornemmer, at det ikke er så pinligt, som det sikkert skal være. Du kan trække det ud for at give det større effekt.
  - Flugten fra kirken til skoven behøver måske ikke pensles ud i hvert eneste drej, han laver på vejen. Vi kan sagtens forstå, at han er løbet ned ad nogle veje og forbi nogle huse, hvis du springer det over.
  - 'Asta var væk og det var først gået op for ham nu' er en konstatering, du har lagt mellem linjerne hele kapitlet igennem. Derfor behøver vi måske ikke få det skåret ud i pap til sidst.

  Jeg håber, at du vil tage godt i mod min fyldestgørende konstruktive kritik og give tilbage af samme skuffe, som vi aftale i forummet.

  God skrivelyst.
  Aske for helvede
  Aske for helvede
  1552
  12
  25
  ”Tror du det er en krænkelse af den døde?” ”Hvordan krænkelse?” En rynke tegnede sig på Elisabeths pande. ”Tja vi sidder jo sådan set på en grav.” Sagde Aske eftertænksomt. Havde det været Aske,...
 • N. A. Ulrich
  1 Like
  At starte med en replik fungerer altid når man vil kaste læseren direkte ind i handlingen. Fedt at du kan gøre det og ikke har behov for at 'varme op' og skrive en masse ligegyldigt før det vigtige kommer.
  Vild med billedet af mellemrummet mellem tænderne som en popkornskerne! Og billen der kravler ind i ilden som billede på hendes skridt mod en sandhed, hun måske ikke indså fandtes.
  Husk min movella, der er ikke så meget, det er hurtigt overstået :)
  RoarEn ung mand vender hjem med byrden af fem somre i viking på sine skuldre. Snart må han tage konsekvenserne af sine handlinger. Historisk Fiktion konkurr...
  Hvad hjertet begærer
  Hvad hjertet begær...
  507
  4
  2
  " . . . hendes læber har den samme svage lyserøde farve, som en tulipan. jeg elsker tulipaner. "
 • N. A. Ulrich
  Kedeligt at skulle sige at man kan relatere på et meget dybt niveau, ikke? Fedt at du kan ramme den nerve. Godt arbejde! Og held og lykke i konkurrencen <3
  Fordi alting går op i 4
  Fordi alting går...
  4267
  59
  71
  Fordi alting går op i 4 og så er det svært at passe ind, når man er en 1ner. // Biddrag til Piger '17 - en novelle om ensomhed. Ca. 3250 ord.
Lade ...