WeiblichDenmarkMitglied seit 21 Sep 10Alter 19Das letzte Mal online gewesen vor 4 Jahren

Jeg er en pige, som rigtig godt kan lide at skrive historier, men desværre gør jeg det ikke så tit. Jeg er ikke verdensmester i at sætte kommaer, så jeg håber i kan bære over med at der ikke er sat korrekte kommaer i mine historier. Jeg håber i vil følge med, og har tålmodighed til at vente på mine kapitler :-)

 • slukket
  slukket
  290
  2
  0
  von Kukis
 • I miss you - Justin Bieber
  I miss you - Justi...
  772
  11
  14
  von Kukis
 • Først alene, så fortabt (one shot)
  Først alene, så...
  332
  2
  1
  von Kukis
 • Is it true love? - Justin Bieber
  Is it true love?...
  442
  3
  1
  von Kukis
 • Kukis

  mumbled "Måske god nyhed!!"

  vor 5 JahrenAntworten
  Hej allesammen!
  Jeg har lige taget mig sammen til at logge ind, efter jeg ved ikke hvor lang tid. Jeg er virkelig ked af at jeg ikke har skrevet i så lang tid, tør slet ikke tænke på hvor længe det er.
  Men jeg har været inde og tjekke kommentarer på "I miss you" og jeg fandt en kommentar fra @[Frede94], som spurgte om jeg ikke kan starte den op igen. Jeg blev så glad over at i stadig gider tænke på min historie, selvom det er hundrede år siden der er kommet noget nyt. Hvis i vil have det vil jeg rigtig gerne prøve at starte den op igen, og så vil jeg håbe på, at jeg er lidt bedre til at holde den igang. Men jeg vil ikke love at det går bedre, i ved jo hvordan det er gået indtil nu, for jeg har rigtig mange lektier for. Hvis i vil have det, så vil jeg gerne give det et skud :-)
  Kommenter om jeg skal starte den op igen.

  Hilsen Kukis <3
 • Kukis
  vor 6 JahrenAntworten
  Tusind tak fordi du gad at læse og anmelde den. Så vil jeg lige gøre opmærksom på at den hedder 'Først alene, så fortabt', og ikke 'Først forladt, så fortabt', men det gør ikke noget, det er bare så folk kan finde den hvis de skulle få lyst til at læse den :-)
 • Kukis
  vor 6 JahrenAntworten
  Det ville være super fedt hvis du ville kigge på mit one-shot 'Først alene, så fortabt' jeg er ked af at der ikke er et link, men jeg kan ikke rigtig finde ud af at sætte det ind. Du må gerne skrive et kapitel om den :-)
  Feedback-store
  Feedback-store
  963
  34
  88
  Hej alle sammen. Jeg (math392k) elsker at hjælpe folk ved at give dem feedback så hvorfor ikke lave en feedback-store? Krav står i første kapitel. Tak til den søde Lynseye for at være medforfatter! <3...
 • Kukis
  vor 6 JahrenAntworten
  Hold da helt op, den er jo fantastisk. Man føler virkelig med Jenna, man føler næsten at man er hende, fordi man virkelig kender alle hendes følelser. Den er mega sørgelig, man bliver trist af at læse den, men det er ikke noget dårligt, det er 'godt' at den er trist. Men ihvertfald så er den rigtig rigtig god :-)
  Start with the missing star
  Start with the mis...
  6421
  56
  59
  "Hvorfor skulle det være sådan? Et spørgsmål jeg alt for tit stiller mig selv. Der var noget galt. Noget du aldrig har fortalt et levende menneske om. Jeg savner at kigge mig i spejlet og så se dig. For...
 • Kukis
  vor 6 JahrenAntworten
  Er den slut? ��❤️
  365 dage
  365 dage
  277
  8
  4
  Ida Dam er en 16 årig pige fra Danmark. Hun flytter med sine to ældre søstre Stephanie og Marie til USA i et år. Hun bliver taget godt imod af en lille flok mennesker, der snart bliver hendes bedste venner....
Lade ...