WeiblichDenmarkMitglied seit 27 Dez 16Das letzte Mal online gewesen vor 2 Jahren

Jeg er bare en simpel kajkage i livets store bagerbutik

 • KajKagen
  vor 2 JahrenAntworten
  Titel: Never Enough
  Resumé eller handling: I en tid, hvor One Direction er sat på pause, burde visse ting så ikke blive lettere? - Harry Styles havde i hvert fald troet at det med kærligheden ville blive blive en del nemmere. Den ene dating app førte til den anden, den første søvnløse nat tog de næste, og mon ikke tårerne også kom i større mængder?
  Harry forelsker sig hverken i alle de godhjertede tinder-piger eller de modelflotte directioners der på daglig base giver ham tilbud. Nej! Han forelsker sig i sin halvkvabsede bedste veninde, hvis selvtillid er på størrelse med en lunken, gammel og dårligtlavet kajkage. Om kærligheden er gengæld, er i hvert fald det store spørgesmål.
  Personer: Harry skal være på, ofc. Og helt specifikt vil jeg gerne have det her billede:

  Farvetema: Baggrunden skal meget gerne være sådan en grå/mørkegrøn blanding. Helst ikke nogle farver der springer alt for meget i øjnene.
  Stemning: Glad men samtidig en smule ulykkelig kærlighed over det.
  Bestemte billeder: De er allerede linket :))))
  Andre ønsker: Du har nok mere forstand på hvordan det skal sættes op på, end jeg har. Men jeg har en forstilling om at pigen, som jeg har linket, meget gerne må fade en smule ud i den ene side, mens Harry står ret skarpt i den anden side. Hvis det er til at forstå?
  Forfatternavn: KajKagen
  Jeg kan ret godt lide dit koncept helt tilbage i Deception i kapitel 5

  God arbejdslyst :))
  GAMMEL COVERSTORE x ISABELLA LS
  GAMMEL COVERSTORE...
  21
  39.8k
  651
  LUKKET!! Ny coverstore under min profil
  KajKagen
  vor 2 Jahren
  Det er stadig ikke rigtig i retning af hvad jeg havde tænkt, men det kan du jo ikke gøre for. Anyways, så er det flot og jeg har skam tænkt mig at bruge det :)
  Isabella LS
  vor 2 Jahren
  Kender det godt selv, man tænker noget, men kan ikke helt forklare hvordan. Jeg ville dog ønske at jeg kunne gøre det, som du ønskede! :)
  KajKagen
  vor 2 Jahren
  Hehe, det er helt i orden. ;)
Lade ...