WeiblichDenmarkMitglied seit 30 Sep 13Das letzte Mal online gewesen vor 1 Monaten

„Everythings happens for a reason''

Det er det ordsprog der har reddet mig mange gang, og det køre tit inden i mit hoved. Ting sker for en grund, nogen gange ved man ikke grunden før en ny dukker op, men sådan er det, og sådan må vi leve med det.

Jeg er en pige der godt kan lide at skrive historier. Leve mig ind i en ny verden, og være en anden end den man er.. Også elsker jeg at læse, og være en person jeg ikke kan styre, eller bestemme hvad han/hun skal gøre- nogen gange er de bare totalt irriterende og sygt frustrerende .. like! der er flere episoder hvor jeg bare har tænkt: så kys han for fanden! JESUS HAN ER JO LÆKKER! SÅDAN EN CHANCE MÅ DU IKKE LADE GÅ FORBI..
Og det plejer de også at gøre.. altså at kysse, men så dør den ene dramatisk bagefter..

Udover det er der ikke så meget i mit liv udover mit arbejde som model, mine forældres 4 hunde og min egen. Og min dejlige lille familie, venner og veninder.
Jeg er altid åben overfor nye venner i alle aldre, køn og farve så hvis i har lyst til at kontakte mig så gør det! Jeg bider ikke:))
medmindre vi bliver rigtige gode venner.. så har jeg det med at bide c:

 • Caroline.Isabella

  mumbled "Spiderman/Tom Holland fanfic:))"

  Jeg er super meget i gang med at skrive min Spiderman fanfic færdig- hvorfor tænker I nok? fordi min lille fangirl i mig gerne vil ud med den. Mega anderledes for alle mine 1D fanfics jeg har skrevet, hvilket også er derfor at den kommer ud færdig skrevet. Den er skrevet som et lille sjovt projekt, som jeg simpelthen ikke ville give slip på, da det tændte min lille forfatter gemt, meget, dybt i mig efterhånden.

  Jeg vil derfør høre jer om der er nogen der kan anbefalde nogen coverstores? Jeg har kigget lidt rundt, men synes at de fleste er lukket:-)
  L. K. Hartwig
  vor 1 Jahren
  Der er @[Alittlebubble] s coverstore :D
  L. K. Hartwig
  vor 1 Jahren
  Årh ups, hun laver ikke fanfiction cover ^^'
  L. K. Hartwig
  vor 1 Jahren
  1 Like
  Så er der også @[Isabella LS] :D
  COVER STORE x ISABELLA LS(X) OPEN // () TEMPORARELY CLOSED // () PERMANENTLY CLOSED Læs de første kapitler igennem for information. Der kan være lang ventetid i perioder, da jeg...
 • Caroline.Isabella

  mumbled "5 år på Movella.."

  2 Likes
  Jeg havde i september 2017 mit 5 år på movella.. Det er lidt syrealistisk at jeg startede med at skrive fanfict og læse jeres vidunderlige historier da jeg blot fyldte 13. Jeg startede herinde én måned før jeg blev teenager- og nu er jeg altså 18 år og på sin vis har movella slet ikke ændret sig- og på nogle måder er den slet ikke til at kende..
  Jeg er dybt beæret over at jeg stadig er herinde (nogenlunde aktiv), og alt er ligeså sjovt og kærligt som jeg altid har husket det.
  P_i_n_k
  vor 2 Jahren
  Ej hvor fedt, at du har været her ind så lang tid. Og dejligt at du stadig bruger de tid på os xD. Men kan helt klart godt forstå dig. Det er et virkelig godt sted at være :)
  Frederikke
  vor 2 Jahren
  STORT tillykke med din femårsdag! :-)
  Vi er glade for, at have haft dig herinde i fem år. Cheers to five more. Wow det er gået hurtigt også. x
 • Caroline.Isabella
  1 Like
  Jeg er dybt imponeret og fuldstændig fanget af din historie. Trods den har en læsetid på cirka 4.5 timer, bruge jeg hele min søndag i sidste uge på den. Jeg blev fanget allerede i første kapitel og med dine formulereinger og valg af ord, levede jeg mig så meget ind i den, at jeg næsten kunne begynde at tude, da jeg opdagede der ikke var flere kapitler.

  Så fantastisk arbejde og jeg GLÆDER mig til at læse mere!
  Glemte længsler
  Glemte længsler
  1280
  0
  3
  For otte år siden havde det været Peter, der havde tilbudt hende en udvej. Nu var det den mørke skikkelse fra den slørede udkant af hendes drømme, der rakte ud efter hende. Wendy/Klo fanfic. -------- Denne...
  Afterthebattle
  vor 2 Jahren
  Mange tak for din kommentar. Dine ord varmer! Jeg skriver primært på min Harry Potter-fanfic for tiden, men jeg håber også på at få tilføjet nye kapitler til denne her historie engang i den nærmeste fremtid :-)
 • Caroline.Isabella

  mumbled "Lange eller korte kapitler?:/"

  Jeg står i den dumme situation at jeg skriver mere eller mindre hele tiden- også når jeg til et punkt hvor jeg mega meget har lyst til at publicere kapitlet, men i virkeligheden er det ikke særlig langt. MEN JEG KAN BARE IKKE LADE VÆRE.. Så jeg vil lige høre jer forskellige læsere og forfattere: Når i læser, vil I så hellere have et langt kapitel 1/2 gange om ugen, eller flere korte? Og jer der skriver: Hvor tit publicerer i et kapitel? Og har i et minimum antal tegn inden i gør det?
  KajsaSchübeler
  vor 2 Jahren
  Det er lidt med forskel, hvad folk bedst kan lidende læse, så jeg synes, du skal gøre præcis, som du har lydt til. :D
  Silje L. S.
  vor 2 Jahren
  Både lange og korte kapitler har sin charme. Du skal gør det, som du synes passer bedst til din historie!:) Korte kapitler kan være gode til at gøre det overskueligt for læseren, men også hurtigt gøre læseren nysgerrig på at læse videre til næste. Lange kapitler er gode til at gå i dybden med, så læseren får mulighed for at følge personerne og handlingen uden at blive afbrudt. Begge ting kan være gode, og man kan altid variere det lidt :)
  Caroline.Isabella
  vor 2 Jahren
  1 Like
  Tak for svar <3

Lade ...