WeiblichDenmarkMitglied seit 9 Jun 15Alter 19Das letzte Mal online gewesen vor 1 Jahren

 • Emilia N.
  vor 2 JahrenAntworten
  1 Like
  Smak! Historien rammer en som et elastik der sprænges. Er vild med at jeg sidder tilbage med følelsen af, at drengen og faren er en af samme person. Skide godt skrevet.
  far er ikke ond
  far er ikke ond
  520
  12
  8
  om drengen, der har en far, som sidder inde i stuen og klipper i tingene. novelle jeg skrev på brønderslev forfatterskole her i sidste uge.
  zylvesterium
  vor 2 Jahren
  ved du hvad, tusind tusind tak skal du have. hvor er det fedt, at du sidder tilbage med tanker omkring karakterene, det er jeg umådeligt glad for.
  Emilia N.
  vor 2 Jahren
  Kunne jeg ikke undgå. Din tekst er så sindsyg omfattende. Der er så meget bag hver en linje, så meget dybde i karakterene. Det hele går bare op i en så høj enhed; huset, drengen og faren som en af samme person, villavanvid, moren der fremtræder, men alligevel blot er en illusion. - Det bare så godt!
 • Emilia N.
  vor 2 JahrenAntworten
  Du har gjort det igen søde! Dette er virkelig spot on. Et masterpiece uden lige. <3
  Er det muligt, at jeg græd en lille sølle tårer, da jeg læste dette?
  - Det er virkelig en fantastisk samling af små tekster, der virkelig siger en masse på få linjer Elsker dit frodige sind og elsker dig. <3
  imploderende tanker
  imploderende tanke...
  1715
  6
  6
  en stille død, kan man sige.
  blågråsommer
  vor 2 Jahren
  Tak! Jeg tror lige din kommentar reddede min dag. Du er så skide fantastisk, det håber jeg så inderligt du ved. Jeg æææælsker dig! <3
Lade ...