WeiblichDenmarkMitglied seit 8 Sep 16Alter 18Das letzte Mal online gewesen vor 8 Monaten

”If you believe in dreams
be prepared
for the occasional nightmare”

 • EinHein
  vor 1 JahrenAntworten
  Jeg kan virkelig godt lide handlingen og jeg bliver bare virkelig nem revet med.
  Jeg synes dog, at det er svært at sætte sig ind i det, når hun bliver fuld, og folks hoveder ændrer sig til hundehoveder. Jeg har aldrig selv oplevet eller hørt om, at nogen har fået sådan syner, imens de har været fulde. Det lyder mere som noget, som der sker, når man tager stoffer, ikke når man drikker.
  Men ellers virkelig realistisk og nem og følge med i :)
  Vodkaween
  Vodkaween
  7
  491
  5
  Malene er indbegrebet af akavet teenager. Mere akavet er ikke muligt. Hun er derfor ikke særlig populær og har ingen venner, hvilket hendes forældre vil gøre alt for at ændre. Så da klassens dronning viser...
  Fia V.
  vor 1 Jahren
  1 Like
  Tak :) Ja, det er ikke helt realistisk, men jeg skrev den i en periode, hvor jeg elskede at overdrive mere end rigeligt. Det kan måske også være, at der var et eller andet i drikken, der ikke helt var alkohol??
  Tak for din feedback, det holder jeg meget af <3
  EinHein
  vor 1 Jahren
  Ej ja det kan jeg godt se kunne være en mulighed :)
 • EinHein
  vor 1 JahrenAntworten
  1 Like
  EJ hvor er det bare en sød kærligheds historie! Man ønsker sig helt selv en som Harry. Dog synes jeg, at problemerne som der opstår er lidt kedelig og virker ret overfladiske.
  Splidet imellem Mercy og Harry starter jo med, at Harry skal flytte, men jeg forstår ikke, hvad problemet er, siden Harry kan gå hjem til sig selv fra Mercy´s sted, da det så virker, som om de stadigvæk kan mødes.
  Når Felicia kommer til nytår hos Harry, lægger det også meget op til, at der vil komme et problem begrund af hendes besættelse med Harry. Det bliver dog lidt for hurtigt fejet af vejen, bare ved at Harry og Mercy kysser.
  Din skrivemåde er virkelig fantastisk, og du er god til at formulere dig. Det eneste der er lidt forstyrrende for læsningen er alle de engelske ord som erstatter de danske. :)
  Mercy ❅ Harry Styles
  Mercy ❅ Harry Styl...
  53
  21.6k
  49
  To bedste venner, som ikke har set hinanden i årevis, skal denne her gang tilbringe julen sammen. Deres adskillelse skyldes flytninger, beskyldninger, og massere af drama, som har skilt dem fuldkommen...
  Louise B
  vor 1 Jahren
  1 Like
  Tusinde tak for din konstruktive kommentar - jeg giver dig ret i, at det kan gå for stærk, men det var en julehistorie med en masse stress på, ha ha. Men din kommentar gør mig glad, og jeg tager dine ord til mig (og jeg skal nok prøve af cutte af for de engelske ord, og erstatte dem med danske i stedet for) :)
 • EinHein
  vor 1 JahrenAntworten
  Ej hvor er det her bare godt skrevet! Jeg lever mig fuldkommen ind i historien. Det er en virkelig god handling, og jeg forstår det fuldt ud hele vejen. Det som ville gøre din historie mere realistisk for mig, det ville være, hvis sproget er mindre uformelt, siden hovedpersonerne er unge, og mange af dialogerne forgår imellem unge.
  Vi mødes på midten
  Vi mødes på midten
  42
  4874
  42
  Frederik og Alfred er vidt forskellige. Mens Frederik scorer piger på stribe og gerne nyder en øl eller ti i weekenden, kæmper Alfred med selvtilliden hjemme på sit værelse. Alligevel har de to drenge...
  Joh@nne
  vor 1 Jahren
  1 Like
  Jeg er allerede opmærksom på deres sprog, men det er meget rart, at du også påpeger det. Det bliver et af hovedpunkterne i en kommende redigeringsproces. Tusind tak for kommentaren :)
 • EinHein
  vor 1 JahrenAntworten
  Jeg vil også gerne deltage :) Jeg læser både fanfiction og ikke fanfiction.
  Jeg deltager med:
  DengangI en ny alternativ verden er kampen for uddannelse større end nogensinde før. Især kampen efter en plads på gymnasiet er hård, og det er under 10% af unge...
  Laura G.Redakteur
  vor 1 Jahren
  Så har jeg sat et link ind nederst i bloggen. Her kan du se, hvem du skal give feedback til :)
 • EinHein
  vor 1 JahrenAntworten
  Din handling er virkelig god! Men det forstyrrer desværre bare læsningen meget med stavefejl. Du beskriver tingene virkelig godt, så hvis du bare tjekkede igennem 1 til gang, inden du publicerede kapitlet, så ville din historie blive virkelig god :D
  The bloody murder
  The bloody murder
  4
  1076
  20
  Blodet lå i en præcis cirkel, omkring liget. for præcis, for rund. Liget, som i dette tilfælde var en mand, lå i midten og så fred fuld ud. Kun blodet omkring ham fastslog at han ikke sov. Det lignede...
  Laura.boegeholm
  vor 1 Jahren
  Tusind tak, det er virkelige en hjælp. Har problemer med at stave, så har fået en anden til at rette kapitlerne, men må lige finde ud af hvem jeg så kan få til det. Synes du der er noget der mangler i handling, jeg føler det lidt. Men det kan også være at jeg er lidt selv kritisk. Forstår man tingen fint? føls det som om jeg har planlagt handlingen? Er meget i tvivl som du kan hører/læse;) Men tak på forhånd, det er dejligt at have en til at hjælpe mig:)
  Laura.boegeholm
  vor 1 Jahren
  ps de sidste du har læst har jeg ikke lagt ud i nu
  EinHein
  vor 1 Jahren
  Jeg synes, at jeg fint kan sætte mig ind i tingene, og det føles som en meget velovervejet handling. Selvfølgelig så kan man altid putte mere kød på (få flere detaljer med). Men det synes jeg nu er op til selve forfatteren, og hvordan du fortrækker at fortælle historien. Man kan jo altid argumentere for, at der skal flere detaljer på, når det er en længere tekst med flere kapitler, og når teksten har en mere kompliceret handling. :)
Lade ...