WeiblichDenmarkMitglied seit 7 Aug 15Das letzte Mal online gewesen vor 3 Monaten

 • Cecilie5435.
  Hej Sofie. Jeg er arbejder selv på små historier og har læst en del af dit og synes virkelig det er godt! Hvordan får du inspirationen til dine tekster? Er det noget du også bruger i skole sammenhæng eller er det hovedsageligt kun her på movellas du skriver sådan nogle noveller? Mvh Cecilie. :D
  Sofie R. E.Redakteur
  vor 1 Jahren
  Hej Cecilie,

  Tusind tak! :D

  De færreste - næsten ingen af mine tekster er skrevet i skolemæssig sammenhæng, primært da jeg bedre kan lide den kunstneriske frihed, som man får ved at være uafhængig af fx. en dansklærer.

  De noveller jeg har skrevet, der ligger på Movellas, er oftets skrevet til konkurrencer, da jeg ellers fokuserer på mine romaner, så inspirationen kommer til fra konkurrencerne, hvor jeg så har brainstormet på, hvordan man kan løse opgaven på en interessant anderledes måde, da det gælder om at skille sig ud :)

  Hvis du vil følge, kan du følge med i min skriveprocces her: www.facebook.dk/sofieriisendahl

  Bedste hilsner,
  Sofie
 • Cecilie5435.
  Glæder mig allerede til at følge med i din nye cover store. Dit arbejde er virkelig utroligt, og ser virkelig frem til at se mange flere covers og historier fra dig frem over. Kan nærmest ikke vente!! <3
  Cover Store | Laura G. (LUKKET)
  Cover Store | Laur...
  90
  135.1k
  835
  Denne Cover Store er permanent lukket. En ny er på vej.
  Laura G.Redakteur
  vor 2 Jahren
  1 Like
  Hvor er du sød, mange tak!! :D
 • Cecilie5435.
  Tusind, tusind tak! Jeg er virkelig glad og vild med det! Hold da op, er helt målløs. Det var virkelig hele ventetiden værd, og bare wow! Er virkelig taknemlig for at du havde tid og lyst til at lave det. Tusind tak! <3
  Cover Store | Laura G. (LUKKET)
  Cover Store | Laur...
  90
  135.1k
  835
  Denne Cover Store er permanent lukket. En ny er på vej.
 • Cecilie5435.
  Titel: Lost Memories

  Citat: Altså dette er ikke et must, men hvis du kan få plads til det/at det vil passe godt ind, så har jeg et par stykker (bare brug et af dem)
  -I know everything happens for a reason, i just wish i knew what that reasonn was.
  -Sometimes we survive by forgetting
  -The loss of memory isn't always the problem. Somtimes it's the solution.
  Sidder du med et godt et, må du gerne bruge det. Er meget åben, og udfra hvordan dine covers plejer at se ud, så har jeg stor tiltrog til dig :)

  Forfatternavn: Cecilie5435.

  Personer: Jeg vil rigtig gerne have Harry Styles and Zayn Malik på (Zayn med sort hår) og så en pige med brunt hår og brune øjne. Om du bruger Nina Dobrev, Victoria Justice, Lilly Collins eller en helt fjerde er mig lige godt. Bare det som du synes virker bedst :)

  Stemning (Tager lige den først): Giver lige et hurtigt resume af historien, da det måske kunne give lidt inspiration: Okay denne her pige (Valerie) bliver smidt ud foran en bil af en af hendes nærmeste, men læseren ved ikke det er. Da hun vågner har hun mistet sin hokummelse. Her møder hun Zayn som påstår at være hendes kæreste og Louis som siger de er bedstevenner (Zayn og Louis er også gode venner), samt en masse andre, dog opdager hun at en hele tiden forfølger hende (Harry). Alle de andre advarer hende imod Harry og siger han er "farlig", men han virker på en måde så bekendt (som den eneste), og hun bliver ligesom draget til ham.. I bund og grund bliver hun kastet rundt i en masse løgne, og hun ved ikke hvem hun kan stole på, og hvem der ønsker hende død. Der kommer også noget med drab, bander/kriminalitet, narko og alkohol mm..
  Så jeg tænker man kan køre coveret to vegne.. En lidt dyster og skygge agtig ting som udståler spænding og thriller.. Eller en langt mere drømmende slags som skal være meget lys og let, nærmest som ja.. Drømme og gode minder. Men sidder du med en mega god ide, som ikke lige passer til de to, så brug endelig den! :)

  Farver: Hvis det er den list dystre så Sort, Grå (Evt. en smule hvid) og så enten rød eller blå.. Hvis det er den mere drømmende så gerne meget pastel farver som fx. blå/turkis, lyserrød og lilla.

  Andet ønske: Altså, jeg vil meget gerne have inkorboreret en pistol, på en eller anden måde, da 2 personer dør i løbet af denne historie pga at de bliver skudt.
  Der må også godt være noget lidt kreativt i coveret.. Du ved noget mønster eller fede effekter :)

  Men ellers så bare slå dig løs!
  Cover Store | Laura G. (LUKKET)
  Cover Store | Laur...
  90
  135.1k
  835
  Denne Cover Store er permanent lukket. En ny er på vej.
  Cecilie5435.
  vor 3 Jahren
  Skal stadigvæk bruge det :)
  Cecilie5435.
  vor 3 Jahren
  Hurtig bemærkning!
  Vil gerne have en anden titel nemlig:
  Vanished Memories
  Og pigen på coveret må gerne være Chrissy Costanza, medmindre du har en anden i tanken som vil være bedre.

  Venter i spænding :)
 • Cecilie5435.
  Det er bare så pænt! Omg tusind tusind tak! Elsker det virkelig! Jeg ved virkelig ikke hvad jeg skal sige, og du har ret! Pigen med det blonde hår, er virkelig pæn og fungere bare! :D
  Det eneste der er, var om du måske kunne ændre Zayn, til da han har mørkt/længere hår? Altså kun hvis du kan/gider, ellers så kan jeg sagtens bruge det sådan her, for det virkelig pænt! Tak, tak, tusind tak! <3 <3 <3
  Répliques COVERSTOREEEEE
  Répliques COVERSTO...
  69
  34.3k
  432
  Jeg bruger Pixelmator, alright.
  replique
  vor 3 Jahren
  Jeg ser på det i morgen en gang, og dejligt, at du kan lide det. <3
  Cecilie5435.
  vor 3 Jahren
  Tusind tusind tusind tak! Ikke bare "kan lide" mere som i "elsker det!!" :D <3
  replique
  vor 3 Jahren
  Dejligt <3
Lade ...