WeiblichDenmarkMitglied seit 17 Apr 11Alter 21Das letzte Mal online gewesen vor 4 Jahren

jeg er et sekstenårigt vinterbarn.
født drømmer, med en forkærlighed for genbrugsbutikker, planter, bøger, storbyer og lyskæder
jeg er mindre begejstret for kød og dårlig karma

"i can't explain myself" Alice said to the Caterpillar, "'cause i'm not myself, you see"

 • Cecilie Elvira
  Du er så fantastisk dygtig, og jeg elsker dig
  (S)tilstand
  (S)tilstand
  44
  718
  48
  Min egen personlige skraldespand til alle de digte, der ikke er gode nok til at få en movella for sig selv, og de tanker, jeg er nødt til at hilse på gennem dystre tider.
  Adison
  vor 5 Jahren
  HEY, DU FANDT UD AF DIN KODE

  aw, elsker også dig, min wallflower <3
 • Cecilie Elvira
  Årh, jeg er virkelig vild med den her. Den kan forståes på så mange måder, og... i just love it, okay
  Bird on an aeroplane
  Bird on an aeropla...
  13
  391
  12
  I’m a bird Afraid to fly. I’m a bird But i can’t reach the sky. A poem about being different. About not being yourself, but trying to be the person the other ones want you to be. A poem about...
 • Cecilie Elvira

  mumbled "hvem er du, ceci? 2"

  2 Likes
  11) Jeg ejer 27 vinyl pladder – og ja, jeg har lige talt dem alle. Praise the lord, this girl is amazing.

  12) Da jeg skulle tælle hvor mange pladder jeg har, kom jeg til at tænke på noget andet, og glemte hvor jeg var kommet til, så jeg var tvunget til at starte forfra. Det lille nummer lavede jeg 3 gange, i træk.

  13) Jeg har altid været vandt til, at give andre plads. Hvis der er nogle, med en personlighed, jeg føler der fylder meget, så jeg bakker jeg selv lidt væk, gemmer mig i skyggen, og lader dem blomstre i solens lys. Gud, hvor er du poetisk i dag, ceci. Nogle burde forære mig en hat.

  14) Hvis du siger noget ondt til mig, lader jeg det bare gå forbi mit øre og jeg vil nok højst sandsynlig lade som om, at jeg ikke hørte det, fordi jeg inderst inde ved, at du har ret.

  15) Jeg hader konfrontationer, og i hverdagen holder jeg mig mest af alt væk fra alt der hedder drama. ”Don’t worry, be hippie” – Floralkat, aka. Katstagram

  16) Mit navn Cecilie, har jeg fået fra min farmor, en skøn kvinde, jeg desværre aldrig har fået den ære af at møde.

  17) Når jeg laver mad eller lægger makeup, føler jeg altid, at jeg er ved at lave en youtube video, eller er med i et tv-program. ”Så er det tid til mascara, men først skal vi huske at krølle vores øjenvipper, inden vi lægger mascara. There you go, curl those babies..”

  18) Jeg siger ”det ved jeg ikke” alt for meget, fordi jeg enten ikke kan finde ud af at tage valg, eller ingen meninger har. Jeg har vel bare lært mig selv, at hvis man ikke har nogle meninger, så har folk heller intet at hænge dig op på. Det handler alt sammen om overlevelse.

  19) Jeg fungerer bedst hvis der er en der fortæller mig hvad jeg skal gøre, ellers render jeg bare forvirret rundt, som en kylling der har mistet sit hoved, uden mål i livet, uden retning.

  20) Jeg var engang et glad lille barn, nysgerrig efter at opdage hvad livet har at tilbyde mig af glæde og oplevelser. Jeg var glad og spændt, ivrig efter at vokse op. Nu er jeg 15 år og forholdsvis moden, men indeni er der stadig det lille barn. Barnet er nu bare ødelagt. Det er ikke længere nyserrigt, ikke længere, spændt, ikke længere ivrig eller glad.
  Alligevel barnet tvunget til at planlægge dens fremtid, den bliver tvunget til at følge dens drømme.. Men det er svært, når den ingen drømme har.

  WOW, FOR EN OMGANG SENTIMENTAL PLADDER, ER DU SÅ GAL MAND. Sådan en lille humør spreder jeg er i dag.
  Nå, men nu er det så blevet min tur, til at tagge andre, så de kan fortælle om dem selv.
  Jeg har bare valgt 3 tilfældige skrivemennesker, som er ret populære for tiden. Yay, til de dygtige tøser, kom så igang!

  @[Thirlwall]
  @[Adison]
  @[Mirah G.]
  thuri my
  vor 6 Jahren
  men har allerede skrevet tyve factssssss, cecilieeeee :~(
  Cecilie Elvira
  vor 6 Jahren
  Hrmpf, du er også så besværlig altså
  thuri my
  vor 6 Jahren
  kan godt skrive fyrre for din skyld < 3
 • Cecilie Elvira

  mumbled "hvem er du, ceci?"

  3 Likes
  Jeg blev tagget af den skønne @[Nadja Horan] til at fortælle om mig selv, for så interessant er jeg nemlig.. jep jep

  Jeg har delt den op i 2, fordi det ellers ikke kunne være der.

  1) Da min lære spurgte mig hvad mine drømme var, og jeg svarede at jeg ingen drømme havde, blev hun chokeret.

  2) Jeg har et eller andet med krøller. Om det er på piger eller drenge, doesn’t matter, as long as it’s curly, i will love it

  3) Jeg har utrolig svært ved at fuldføre en sætning, når jeg skriver til noget, uden at blande bare en lille smule engelsk ind i det. It’s a disease, i can’t help it

  4) Jeg har en forkærlighed for bøger, indie rockers, lyskæder og youtubers – and of course cute british boys, but like.. who doesn’t?

  5) Jeg er socialt akavet

  6) Hvis du først bliver venner med mig, er jeg slet ikke til at slippe for igen. Du hænger på mig, som var jeg en sygdom

  7) Jeg tænker alt for meget, og hvis du brugte bare én time i mine tanker, vil du nok ende med at blive tosset, eller hvertfald tro at jeg var tosset. Gal eller genial, det er spørgsmålet, mine kære børn.

  8) Hvis du lærer mig at kende, vil du hurtigt finde ud af at jeg joker med alt, og hvis du ikke forstår min humor, så har du et stort problem, og vil nok blive enten forvirret, skræmt eller fornærmet.

  9) Fordi mine søstre, er langt ældre end jeg er, og for længst er flyttet ud, er jeg vandt til at gå alene, så det betyder at jeg har endeløse samtaler med mig selv, og over halvdelen af de samtaler, går ud på, at jeg bare beder mig selv om at tie stille. ”Stop med at snakke med dig selv, seriøst, det er så underligt, stop det, stop stop stop. Hør her, jeg tæller til tre, og hvis du stadig væk snakker, så vil det få fatale konsekvenser.. 1, 2, 3, godt du er stoppet med at snakke.. Årh, great, here we go again, nu snakker du, åh gud, pigebarn, og du undrer dig over, hvorfor folk synes du er sær..”

  10) Hvis jeg var et rum, ville jeg nok være et dunkelt bibliotek, kun oplyst af nogle forkølede stearinlys, fyldt op med tunge lædermøbler og støvede, gamle bøger, som alle har glemt eksisterede, og ingen længere bekymrer sig om.
  Nadja Horan
  vor 6 Jahren
  JA SQU DA, og giv os så de sidste 10 facts!
  Cecilie Elvira
  vor 6 Jahren
  DEN ER DER OGSÅ
  Nadja Horan
  vor 6 Jahren
  OMG KIGGER
Lade ...