GLÆDELIG FUCKING JUL

6121
  • von
  • Jugendschutz:
  • Veröffentlicht: 31 Dez 2019
  • Aktualisiert: 31 Dez 2019
  • Status: Fertig
tankestrøm. hvorfor? hvorfor ikke?
kan man godt være glad selvom man har mistet?
det værste tidspunkt er nu, lige nu.
glædelig fucking jul.
Til julekonkurrencen, mulighed 2: skriv om at finde juleglæden.

AA
aa

1. glædelig fucking jul

Livet er blevet så ukendt for mig. Hvad gør man med sig selv og det der ligger foran og bagved? Jeg kan ikke trække vejret for min egen vejrtrækning, giver det mening?

Det er den tid på året igen, det er den måned som aldrig har været god ved mig og min forståelse for hvorfor jeg eksisterer.

2000. jeg er blank.

2001. måske?

2002. helt fint.

2003. jeg kan godt lide gaverne.

2004. jeg kan godt lide gæsterne.

2005. maden smager godt.

2006. vil bare gerne have mandlen.

2007. tror jeg elsker julen.

2008. jeg ved jeg elsker julen.

2009. mine brødre får flere gaver end mig.

2010. er det allerede jul igen?

2011. endelig er vi her igen!

2012. bum.

2013 ---

2014 ---

2015 ---

2016. kom over det!

2017 ---

2018. jeg hader det.

2019 ---

totusindogtolv.

Nej, det er ikke noget jeg kan glemme. Jeg elsker at elske, men har glemt hvordan det er, hvordan man føler det, og denne tid er den værste.

”Uhh, nu skal vi rigtig hygge, nu skal vi glædes!”, siger dem, der aldrig har været så glade for noget, at de ikke kunne undvære det året efter. ”Haha”, kan man tænke, ”haha, jeg er mere oplyst, jeg ved hvad det handler om”, men det er måske det jeg ikke gør, det er måske det alle andre gør, men for mig er det tabt, jeg er tabt, alt er tabt, hvorfor blev jesus født, fuck jesus, hvorfor skal det altid være i december, at jeg har allermest lyst til at dø?

Men nu er vi her, jeg vil gerne være et barn. Hvad handler den der glæde om?

For utallige Michael Bublé sange har hjulpet ligeså meget som et alkoholmisbrug gør frugtbar.

Jeg skal tælle til tre, lukke øjnene, trække det vejr jeg ikke kan finde, finde en mening, finde mig selv, stoppe med at gå i SELVSVING, pas på du ikke falder i svinget, hov det gjorde han jo. SORG.

Hvis jeg ser mig selv i spejlet, ser jeg ikke mig, men heller ingen anden. Det er blankt, ligesom min tro på alt det der med et barn er født i Betlehem. Hvordan staver man til Betlehem?

 

STOP.

 

Fuck, mig, jeg, er, ikke, så, KLICHÉ.

 

Jeg tror godt jeg kunne forelske mig i alt det pis. Jeg tror det. Syv år. Syv års ulykke, men nu er de syv år væk, ikke? Måske jeg kan glemme alt. Alt det dårlige, ikke alt det med, at jeg ikke får mandlen, for det er aldrig sket, og det smager jo godt, så hvorfor skulle det være dårligt?

Jeg tror måske det er forbi. Kongehuset får en måned, jeg har haft SYV FUCKING ÅR til at sørge. Er jeg så ynkelig?

Jeg kunne dufte brunkager fra bageren i morges. Jeg fik ikke kvalme. Måske jeg skal smage? Hapshaps, ind med den forbandede julestemning alle taler om. Måske er den der? Et sted dybt inde, ikke lige her, lad tingene gå langsomt! NEJ VENT, sådan har jeg levet i syv år, sådan vil jeg ikke leve mere, jeg er klar til at springe ud i det. Giv mig ”dejlig er jorden” og et skud kanel, jeg skal have det helt ind i blodet, jeg vil mærke det og skråle ”JULETRÆET MED SIN PYNT”, og måske er det ok ikke hele tiden at være glad? Jeg tror det er sådan det er.

Jeg elsker vaniljekranse og klejner, og har ikke spist dem i år, hvad er jeg bange for?

En to tre, ind med dem. Ja, de er gode.

Måske er jeg glad?????

Jeg er ikke glad, fordi jeg er lykkelig. Er det  sådan det hænger sammen?
 

 

GLÆDELIG FUCKING JUL

 

Melde dich bei Movellas anFinde heraus worüber alle reden. Registriere dich jetzt bei Movellas und teile deine Kreativität und deine Passion
Lade ...