Why now?


0Likes
0Kommentare
232Views

1. Dagen inden...

Jeg var lige vågnet og lå og tænkte. Tænkte på imorgen, den store dag. Jeg skulle til Justin Biebers koncert! Jeg vendte mig om på venstre side og kiggede på mit tøjstativ. Jeg spekulererde meget på, om jeg skulle ta mine sorte bukser på og JB trøje eller lilla'e hotpants med en JB sweater. Men klokken var 10 og jeg ventede med den store beslutning til iaften. Jeg stod op, redte min seng og tog mine slippers på. Efter det gik jeg ned af min trappe og ud til køkkenet. Mor hade lavet morgenmad. Rundstykker, æg og noget fedtede bacon. Efter jeg havde spist gik jeg ud på badeværelset og børstede tænder, self med min JB tandbørste der sang når man børstede. Så kiggede jeg mig selv i spejlet. Tænkte på hvorfor jeg lige præsic så sådan ud? Brunt hår, blå øjne og med nogle tænder med gult skær. Nå, jeg gik ind på mit værelse med ingen tanker. Jeg skiftede tøj og børstede hår. Mor råbte "Sophie vi printer vores billetter nu". Jeg spurtede ned af trappen med en fart så hurtigt at jeg glemte 3 trin. Jeg håbede og bed på at der stadig var 2 billetter. Det var der heldigvis! Men.... Det var ogs de dyreste! 1095kr stk! Min mor havde ikke så mange penge og min far var død efter kraft! Hun sagde "Sophie jeg ved ikke om jeg har råd" Mit hjerter bankede dobbeltslag! Hun sagde så "Kom ed om 30 min så ser vi på det".

Jeg gik op på mit værelse igen. Åbnede min computer og tjekkede facebook. Da jeg loggede ind var der en stor annonce med en konkurrence, med JB billetter! Jeg skyndte mig at deltage! Der stod at vinderen fik 3 billetter og VIP kort, med meet n greet! Altså møde ham privat bagefter! Tænk at vinde! Min største drøm ville gå i oplevelse! Der stod at de fandt vinderen den 29/6 kl 15.00n. Det var idag!! Jeg lukkede min computer og håbede så meget at kunne vinde! Nu råbte mor: " Sophie kom!"

Mor sagde hun dvs ikke havde råd. Nu håbede jeg endnu mere på at vinde! Jeg fik tårer i øjnene og sagde til hende: "Det okay mor, jeg har tilmeldt mig en konkurrence om hvor man kan vinde dem, så håber vi vinder" Hun svarede: "Okay skat"

Melde dich bei Movellas anFinde heraus worüber alle reden. Registriere dich jetzt bei Movellas und teile deine Kreativität und deine Passion
Lade ...