Life goes on - Justin Bieber.

28319121222
Jessica Braun er datter af Scooter Braun, men er også kendt for at være nære venner med Justin Bieber. Justin og Jessica har et stærkt og specielt bånd til hinanden, men Selena bliver hurtigt jaloux. Justin begynder at bruge mere tid på Selena, end at være sammen med sine venner og familie, får Jessica nok eller vil hun bare lade som ingenting....

AA
aa

1. Tourné.

Jeg var på vej over i studiet, hvor min far og Justin var .. Nok også Selena. Min far havde bestilt en chauffør, til mig så jeg kunne komme frem og tilbage. De havde nok været i studiet i nogle timer, jeg skulle rigtig havde kørt sammen med dem, men jeg orkede ikke at stå op. Da jeg var kommet hen til studiet, var Justin ved at indspille en sang. Selena var der også, jeg smilede til hende, og hun smilede glad igen. ”Hey!” Selena sagde det, med en dejligt og behagelig stemme, som fik mig til at smile.

”Hey,” Svarede jeg glad. Jeg havde ikke snakket så meget med Selena, men med Justin, han var ligesom en bror for mig. Den bror jeg aldrig fik, og sikkert heller aldrig får, men jeg kan da godt lide at være enebarn. Justin og jeg kunne tale om mange ting, der var dog nogle ting, jeg holdte private. Justin blev færdig med at synge, han tog høretelefonerne af, og gik ud af lydrummet. Han gik over til Selena og kyssede hende på kinden, hun grinede lidt, og krammede ham. Efter det, gik han over til mig, og krammede mig. ”Whatzzup?” Spurgte han, og grinede.

”Ikke det store, hvad hed sangen du indspillede?” - ”Det må jeg ikke sige,” Svarede Justin hemmelighedsfuldt, og grinede. Jeg rakte tunge af ham, og han gjorde det sammen. Jeg puffede lidt til ham, og han grinede. Selena kom over til os. Vi stoppede begge, og blev lidt mere seriøse end vi var før. Jeg puffede igen til ham, han var ved at flække af grin. ”I er tosset i hovedet!” mumlede Selena og grinede igen. ”Altid!” Svarede Justin og puffede så til mig. Efter vi var kommet til os selv, fandt vi ud af at de alle stod og kiggede på os.

Jeg vidste ikke rigtig hvad jeg skulle gøre, eller hvordan jeg skulle reagere, men min far sagde så: ”Vi holder en pause!” Justin mumlede stille for sig selv: ”Herligt!” men jeg kunne nu godt høre det. ”Er der nogle der vil med ud og have Mcdonalds mad?” Spurgte Justin om, imens vi alle var ved at gå ud af studiet. Jeg standsede op, og vendte mig om så jeg så hen mod Justin. ”Hvor du tyk!” Jeg grinte lidt, men stoppede så. Justin løftede sin T-shirt op og lagde en hånd på sin mave. ”Jeg er ikke tyk, jeg har bare mange muskler!” Svarede Justin selvglad.

”Mooooar?” Råbte Justin, imens han ventede på at hun ville komme ind i studiet, hvor Justin og jeg stod. Patricia kom til syne i dørkarmen. ”Mor, jeg er ikke fed vel?” Spurgte Justin såret om, selvfølgelig for sjov. ”Skat, du er min lille tyksak!” sagde Patricia og grinede. ”Se hvad jeg sagde!” Justin trak sin bluse ned igen, og skiftede emne. ”Skulle vi to ikke tage ned og spise noget Mcdonalds mad?” Justin sagde det med et stort smil på læben. ”Ja, ja så kom tyksak,” mumlede jeg og grinede.

Vi var midt i august, og det var cirka toogtyve grader udenfor, så vi tog ikke nogle jakke på eller med. Selena og de andre havde ikke lyst, så det var kun Justin og jeg der gik hen og fik noget mad på Mcdonalds. I dag var det at Justin skulle på tourné, i et halvt år. Jeg skulle med, samt mine forældre. Min far kunne ikke undvære mig så længe, haha. Justin var lidt muggen i går, og han var for sur og irriteret til at svare på mit spørgsmål, så han havde bare sagt at jeg skulle gå, og lade ham være.

~

”Jess, kom nu. Du er så langsom!” Råbte min mor ned fra stuen af, i mens hun grinede lidt. Vi skulle hen til lufthavnen, men det kneb lidt med at få lukket min kuffert. ”Faaar!” Råbte jeg, i mens jeg kæmpede med at få min kuffert lukket, min far kom til syne i døren, og sukkede da han så mig. ”Piger har ingen kræfter!” mumlede min far, han gjorde tegn til at jeg skulle sætte mig på kufferten, så han kunne lukke den. Jeg gjorde som han sagde, og med få sekunder var den lukket. Min far tog min kuffert for mig, og gik ud af mit værelse. Vi var lige ankommet til Australien, Justin skulle optræde en gang i Australien og det var i morgen aften.

Vi skulle bo på et fem stjerners hotel, hvilket jeg blev glad over. Der var marmorgulve overalt. Jeg havde ikke rigtig fået snakket med Justin, endnu. Han virkede lidt fraværende og trist, han plejede altid at fortælle mig alt, altså ikke alt for private ting, men mange ting. Hans suite lå skråt overfor min, så jeg burde nok gå der hen, men jeg vidste ikke hvad jeg skulle sige, så jeg besluttede mig for at lade ham være i et øjeblik også kunne jeg gå ind til ham om en halv times tid.

Jeg skulle ikke pakke mine ting ud eller noget, da vi kun skulle være her i to dage, så det kunne ikke betale sig. Jeg lod bare mit tøj være i kufferten, undtagen min toilettaske. Min far bankede på døren, jeg vendte mig om da jeg stod med ryggen til. ”Jessica?” Min far lød en smule alvorlig, han sagde det med en blid og rolig stemme. ”Mhm?” Jeg kiggede undrende på ham, men prøvede at se så normal ud som muligt.

”Ved du hvad der er i vejen med Justin? Han er bare i sin suite og ligger i sin seng,” Jeg rystede på hovedet, min far sagde ikke rigtig noget, men nikkede bare som svar på okay. Min far gik ud af døren, og lukkede den. Okay, nu var det på tide jeg fik snakket med Justin.

Der var et eller andet i vejen, ellers havde han ikke været sådan der. Jeg gik ud af min suite og gik skråt hen mod Justins dør, jeg bankede stille på, men der blev intet sagt, han åbnede heller ikke døren. Så jeg gik til sidst bare ind, da jeg ikke gad vente på at han kom og åbnede døren, hvis han overhovedet havde tænkt sig at gøre det ...

Melde dich bei Movellas anFinde heraus worüber alle reden. Registriere dich jetzt bei Movellas und teile deine Kreativität und deine Passion
Lade ...