Interview med en udgivet Movella-forfatter

Har du hørt det?

 

Det engelske forlag Penguin har spottet en forfatter på Movellas!

 

Vi kunne ikke være gladere. Engelske Emily Baker er blevet opdaget på Movellas og har nu udgivet en bog hos  forlaget Penguin. Dette viser hvor langt Movellas er nået på meget kort tid. Publiserings- og skriveverdenen har ændret sig og det er alle jer movellasbrugere en stor del af. Emily's historie er en god motivation til at fortsætte med at skrive. Du ved aldrig hvem der kommer til at læse dine historier.

 

 

Her følger et interview med Emily Baker (interviewet er en revideret udgave, oversat fra engelsk)

 

Tillykke med din bogudgivelse. Hvordan føles det at være en udgivet forfatter?

Mange tak. For at være ærlig.. det meste af tiden tænker jeg ikke over det. Jeg er en ret rolig type, så det påvirker mig ikke så nemt. Men selvfølgelig tænker jeg på det. Det er helt utroligt. Jeg tror ikke helt, at jeg har fattet, at jeg skal udgives endnu.

 

 

Kan du fortælle os lidt om hvad din bog handler om?

Den handler om en almindelig pige og hendes veninde, som tager på en kort ferie i London. Historien fortæller om en rejse for at møde alle pigers store drøm, boy-bandet "The Only Truth". Vi hører om hvordan hovedpersonerne invoveres i et trekantsdrama, op-og nedture i venskabet og selvfølgelig livet i rampelyset.

 

Hvad tænker du om al den opmærksomhed fra medierne?

Til at starte med vidste jeg ikke rigtig hvad jeg skulle tænke om det. Det var virkelig fremmed for mig, at høre en masse snakke om mig, og da jeg kommer fra en lille by, er det endnu mere fjernt for mig. Det er stadig underligt, at se mit navn og billeder af mig i aviser og på blogs. Jeg tror ikke det er noget, jeg nogensinde ville vænne mig til.

 

Har du altid kunnet lide at skrive?

Da jeg var lille var det at skrive, noget jeg intereserede mig for. Men det voksede jeg fra og jeg tænkte ikke rigtig på det. Jeg ved egentlig ikke hvorfor, jeg startede med at skrive igen, men nu er jeg virkelig glad for at jeg gjorde det. 

 

Hvordan hørte du om Movellas og hvordan har du opnået så mange fans?

Jeg stødte på Movellas' app, da jeg hentede noget i iTunes. Jeg downloadede det bare for at se om det var noget, og det var det så. Før jeg fandt denne webside, har tanken om at skrive en bog ikke strejfet mig. Havde jeg ikke fundet Movellas' app, ville dette aldrig være sket for mig. Og fansene.. jeg ved virkelig ikke hvorfra de er kommet. De første par uger havde jeg kun fem fans, men så pludselig dukkede der flere op. Jeg er overrasket over at have så mange og jeg ved egentlig stadig ikke hvorfor.

 

Hvor vil du gerne hen med din skrivning? Hvad er dine planer for fremtiden?

Jeg har egentlig ikke tænkt på at blive en professionel forfatter, for jeg er stadig ikke sikker på hvad jeg vil i fremtiden. I øjeblikket nyder jeg at skrive og så vil jeg vente og se hvor det fører mig hen.

 

Hvad er det sværeste ved at skrive?

Jeg synes det sværeste ved at skrive er, at du meget nemt bliver distraheret. Det hjælper heller ikke at jeg er sådan en doven person, så det kan være svært for mig at finde motivationen til at sidde og skrive i nogle timer. Det hjælper på det, når jeg er i det rette humør. Så slukker jeg TV'et, lytter til noget musik og sikrer mig, at der ikke er noget der kan distrahere mig. Når jeg gør det, kan jeg sagtens sidde og skrive i syv timer.

 

Fortæl os lidt mere om dig selv

Jeg studerer kunst og musik på et college i North Lincolnshire. Jeg har egentlig aldrig rigtig været typen der elsker alt der har med det at skrive at gøre, hvilket er mærkeligt, når man tænker på hvor jeg er nu. Jeg er den kreative type og fordi kunst og musik er mine bedste kvalifikatiner, besluttede jeg at det var det jeg skulle studere. Da jeg besøgte Amerika for fem år siden, blev jeg forelsket i stedet og min drøm er, at komme på universitetet der eller bare at bo der. Så forhåbentlig er det dér jeg befinder mig om nogle år.

 

Loading ...