Stor fantasy konkurrence!

by , Friday June 17, 2016
1 Like
Stor fantasy konkurrence!

Spænding og overnaturlig mystik!

Læs om konkurrrencen her

 

 

 

 

 

Fantasy er det nye sort på Movellas i øjeblikket, og vi er vilde med det! Og her bliver genren krydret med krimi, overnaturlige kræfter og en ældgammel profeti om Ragnarok - så der er vist rigelig inspiration til selv at gå i gang med at skrive løs! 

 

Fantasy er en fantastisk genre at beskæftige sig med, da den bygger på idéen om at skabe en alternativ verden, fuld af magi, fabelagtige væsner og overnaturlige elementer. Du har altså rig mulighed for at lade pennen danse sin allermest kreative dans henover papiret! 

 

 

 

 

 

 

 

Det du skal gøre

Vælg én af følgende valgmuligheder:

 

 Skriv en historie indenfor fantasygenren. Der er ingen krav, andet end at det skal være fantasy.

 

 Skriv en "mytologisk" historie - her mener vi en historie der tager udgangspunkt i en myte. Til inspiration kommer ordet 'mytologi' af det græske ord myte, der betyder historiefortælling. Indenfor religion betyder mytologi en samling af sagn og legender om jorden og menneskernes skabelse og om de guder, der styrer verden.

 

 Læs uddraget fra bogen her og skriv dit bidrag med udgangspunkt i følgende uddrag fra bogen: Jeg har altid kunnet se fortiden (...) Normalt bliver jeg ikke bange, når jeg ser tidligere begivenheder. Jeg kan alligevel ikke ændre dem, og de gør mig ikke noget. Men dette fik mit hjerte til at dundre mod ribbenene, og jeg kunne næsten ikke få luft af skræk...

 

 

 

Det du kan vinde

1. Plads: Vinder bogen Ravnenes hvisken, signeret af Malene Sølvsten, feedback på vinderbidraget af Malene Sølvsten og et gavekort til Gavekortet.dk på 200 kr.

2. Plads: Vinder bogen Ravnenes hvisken, signeret af Malene Sølvsten og et gavekort til Gavekortet.dk på 100 kr.

3. Plads: Vinder bogen Ravnenes hvisken, signeret af Malene Sølvsten

 

 

Om bogen

17-årige Anne er en enspænder, der kun hænger ud med sin hund Monster. Hun er vant til, at andre enten afskyer hende eller ser lige igennem hende, men da hun starter i gymnasiet, er hun pludselig omgivet af klassekammerater, der søger hendes selskab. Hvorfor vil den gudesmukke Mathias, charmerende Luna og dragende Varnar pludselig være venner med hende? Kan hun stole på dem, eller ligger der noget bag?

Anne kan se hændelser i fortiden, men de drømmeagtige syn bliver pludselig meget virkelige, da der sker en række bestialske mord på unge piger på den egn, hvor Anne bor. Mord, som Anne har set i sine drømme. Snart er både både hun og hendes venner i fare, for morderen skyer ingen midler i sin jagt på sit næste offer. Han bliver ved, til han rammer den rigtige ...
 

 

Læs uddrag fra Ravnenes hvisken her

 

 

 

 

Om forfatteren

Det lå ikke i kortene, at Malene Sølvsten (f. 1977) skulle være forfatter, og hun var langt i projektet, før familien ved et tilfælde opdagede, at hun arbejdede på en tour de force af en fantasytrilogi om nordiske guder - i Nordjylland, hvor hun selv kommer fra. Malene Sølvsten har prøvet så forskellige ting som en jordemoderuddannelse, billedkunst og job i finansministeriet, hvor hun arbejder med kommunikation, og nu kan hun også skrive forfatter på cv'et. Du kan læse mere om Malene her

 

 

 

 

Vi glæder os til at læse dit bidrag!

 

Følg Carlsen på Bookster her

 

 

 

Konkurrenceregler

Du må ikke opdatere på din historie mellem at konkurrencen er slut og vi har bedømt den

Du må ikke deltage med den samme movella i flere konkurrencer

Du må ikke deltage med en movella, der har været publiceret før

Hvis du har en medforfatter deler i præmien

Loading ...

Winners: