Nytårskonkurrence!

by , Monday December 28, 2015
Nytårskonkurrence!

Godt nytår!

Hvordan vil du skrive dig ind i det nye år?

 

 

 

Julen er akkurat lige veloverstået (næsten), men vi synes alligevel at det allerede er tid til at se fremad mod det nye år - mod 2016!

 

 

 

 

 

 

Det du skal gøre:

Du skal formulere dit bidrag enten som et digt/tale, en længere historie (mindst 2.000 ord) eller en artikel/essay. Vælg en af følgende muligheder når du skal skrive din historie:

 

1. Skriv dit nytårsfortsæt for 2016 (og lad os se om du kan holde det... vi følger op på det og spørger til det til næste år, selvom konkurrencen er slut til den tid) Det er dog ikke nok bare at skrive: "i 2016 vil jeg gerne holde op med at bide negle og dedikere al min finger-aktivitet til at skrive på Movellas". Du skal skrive en begrundelse for dit valg af nytårsfortsæt og give os en kunstnerisk uddybelse.

 

2. Skriv en historie om den fedeste/vildeste/mærkeligste/største/bedste nytårsfest du kan finde på eller har oplevet, enten som en fiktiv fortælling eller som en journalistisk reportage. Måske var du med ved en af Den store Gatsbys legendariske fester...

 

 

3. Skriv om at starte på et "nyt kapitel" og lad 2016 være de blanke sider du skriver på. Det kan være alt mellem himmel og jord. Måske er du startet på en ny skole, er flyttet til et nyt kvarter/land, der er måske sket noget epokegørende i dit liv (det kan både være sørgeligt eller lykkeligt)

 

 

Det du kan vinde:

1. Plads: Vinder et gavekort til Gavekortet.dk på 200 kr og en lækker kalender for 2016

2. Plads: Vinder en lækker kalender for 2016

3. Plads: Vinder en lækker kalender for 2016

 

 

 

Vi glæder os til at læse dit bidrag!

 

Pssst! Hvis du hellere vil skrive på engelsk, kan du finde samme konkurre på det det engelske movellas :-) 

 

Konkurrenceregler

Du må ikke opdatere på din historie mellem konkurrencen er slut og vi har bedømt den

Du må ikke deltage med den samme movellas i flere konkurrencer

Du må ikke deltage med en movella der har været publiceret før

 

 

Loading ...