Sci-Fi

by , Monday July 8, 2013
Sci-Fi

Tag med os og...

en af Danmarks bedste science fiction-forfattere ind i fremtidige universer.

 

Du har nu en enestående mulighed for at få de bedste råd og skrivetips fra børne- og ungdomsforfatteren Merlin P. Mann. Det eneste, du skal gøre, er at skrive minimum to kapitler af en science fiction-historie. Nemt ikke?

 

I denne konkurrence har du faktisk to muligheder. Du kan enten vælge at skrive din helt egen historie, som foregår i et sci-fi univers, eller du kan skrive videre på Merlin P. Manns historie “Brakkerne”.

 

Historien handler om drengen Denni, der er en værre rod og derfor bliver sendt på Alienberg Kostskole. Det er ikke noget, der passer Denni, men hvordan slipper man væk fra et sted, der er overtaget af rumvæsner?

 

Det er op til dig at digte videre på historien, som du kan læse 1. kapitel af her.

 

For at komme mere ind i universet, kan du her finde et portræt af Denni og M-I.

 

Du bestemmer selv, om du vil skrive minimum to kapitler eller resten af historien. Som sagt kan du også skrive din helt egen historie. Det eneste krav er her, at du skriver minimum to kapitler (udover prolog), og at den er inden for sci-fi genren.

 

De 20 bedste historier bliver inviteret til en workshop først i Den Frie Udstillingsbygning (hvor I vil se udstillingen Stedet og Rummet) og efterfølgende på Østerbro Bibliotek i København onsdag d. 31. juli kl. 10-13.30. Her vil Merlin P. Mann hjælpe jer videre med historierne i form af en masse gode råd til, hvordan man skriver inden for sci-fi genren. Lige meget, hvad du vælger, så deltager du ved at trykke på den grønne knap øverst til højre.

 

Merlin P. Mann kender alt til, hvordan man skriver en succeshistorie. Han har sammen med Jan Kjær skrevet Taynikma-bøgerne, der er solgt i mere end en halv million eksemplarer og udkommet i 13 lande.

 

Herhjemme har Merlin været med til at skrive ideen til Jul i Valhal og manuskripter til film for Zentropa, og i USA har han arbejdet sammen med de største animationsselskaber, idet han har skrevet bogudgaver af Disney- og Pixar-film.

 

Merlin sidder med i dommerpanelet, der skal finde de tre vinderhistorier. De 20 deltagere har efter workshoppen én uge til at færdiggøre historien. Herefter findes de tre bedste historier, som vinder:

 

1. præmie: Gavekort på 500 kr. til Fantask

2. præmie: Hunger Games-triologien af Suzanne Collins

3. præmie: Bogen Ender’s Game af Orson Scott Card

 

De 20 bedste movellister får tilsendt en invitation til workshoppen pr. mail fredag d. 26. juli. Det er vigtigt, at du svarer på, om du kan komme hurtigst muligt, da pladsen ellers går til en anden.

 

 

God fornøjelse!

Loading ...

Winners: