Competitions

Gaming fan fiction

by , Thursday May 23, 2013
183
Gaming fan fiction

Skriv dig ind i dit yndlingsspil

Deltag i den første (så vidt vi ved) gaming fan fiction skrivekonkurrence nogensinde...

 

Tænk på det sidste spil, du har spillet. Måske er det Halo, Asassin’s Creed, Mario, Call of Duty eller noget helt femte? Der var formentlig nogle interessante karakterer, ik? En ledende figur, nogle venner og fjender, måske en kærlighedsaffære… Der var formentlig en indledning, en masse action og en fantastisk afslutning. Og måske endda et rigtig spændende plot.

 

Kan du se, hvor vi er på vej hen?

 

De mest populære spil er ofte de, der også har en god historie. Nogle spilproducenter har endda talentfulde forfattere med på holdet, når de skal udvikle nye spil. Og du har nu muligheden for selv at kombinere dine skrivetalenter med det spil, du bruger en masse tid på.

 

For at alle kan være med, kan du deltage med hvilket som helst spil, du godt kan lide at spille. Det kunne være Sonic eller Angry Birds, Final Fantasy eller World of War Craft eller… Alle kan være med, så skynd dig at deltage i den første (så vidst vi ved) gaming fan fiction skrivekonkurrence.

 

Som i de fleste spil, er der nogle levels, du skal igennem, før du kan fuldføre.

 

Level 1: Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du oprette en bruger på Movellas.

Level 2: Deltag ved at trykke på den store grønne knap øverst til højre.

Level 3: Skriv en ny movella, som foregår i den samme verden som dit yndlingsspil.

Level 4: Skriv i resumeet, hvilket spil historien handler om.

Level 5: Bliv en del af fællesskabet på Movellas ved at tilbyde feedback, og få andre til at læse, kommentere og like din historie. Vi læser de ti mest populære historier, så skynd dig tilbage til alle dem, du normalt spiller med og få dem til at læse din historie.

Level 6: Vind! Hertil kommer kun de allerdygtigste. De 3 bedste historier vinder et Flux headset fra Steelseries.

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Derudover introducerer vi også et andet gaming-element i konkurrencen. Der vil være en tabel (af den slags man eksempelvis kender fra fodbold), der viser, hvor mange historier, der er skrevet om de forskellige spil. Der skal selvfølgelig være tale om fairplay, så du må kun deltage med én historie om hvert spil. Og for at historien kan indgå i tabellen, skal du huske at skrive spillet i resumeet. Alt sammen for at motivere, give dig muligheden for at slå de andre populære spil og dele med alle dine online-venner. Vi offentliggører tabellen en uge, efter konkurrencens start og opdaterer den løbende. Du kan finde tabellen her.

 

 

 

 

 

Derodover er der vist ikke andet tilbage at sige end... Go!

Loading ...