Af hjertet undskyld

by , Wednesday May 9, 2018
14 Likes
Af hjertet undskyld

Som I nok har bemærket, har der været lidt stilstand på siden på det seneste ... 

For at finde ud af hvorfor og få svar på alle jeres spørgsmål, så læs videre lige her

Inden for det engelske sprog findes der et begreb, der hedder the perfect storm. Dette beskriver, når mange af de ting, der kan gå galt, gør det, så en i forvejen uheldig situation forværres. Det er nok det tætteste, jeg kan komme på at forklare, hvorfor der har været så meget stilstand på siden på det seneste. Jeg ved, at mange af jer har undret jer over, hvad status er med Movellas-kontoret, og derfor har jeg valgt at skrive denne blog for at give jer lidt af et overblik og samtidig undskylde for, at alting ikke har været helt det samme på det seneste.

Da jeg begyndte at arbejde på siden for lidt over et år siden, var der mange løse ender, jeg måtte samle op på, og det er desværre endnu ikke lykkedes mig at følge dem alle til dørs. Samtidig er der i den proces kommet flere af dem grundet nogle forskellige omstændigheder. En af dem er, at kontoret for en måneds tid siden var nødsaget til at omrokere meget pludseligt, hvilket har forsinket en del af de præmier, der skulle sendes af sted. I den forbindelse har det også været uvist, hvor meget mine kolleger og jeg har kunnet arbejde, hvilket også kan forklare, at det har taget lidt ekstra tid at dømme konkurrencerne. Oven i dette nærmer vi os også studenterperioden, og som Laura rigtig fint får beskrevet i denne blog, så har det givet mig meget stress på ift. afleveringer og andre deadlines. Særligt har det haft en indflydelse psykisk, da min mor, som er syg, desværre har fået det værre i løbet af de seneste par måneder. Ligesom til jul og min fødselsdag er store begivenheder som dét at dimittere ekstrahårdt pga. fraværet af en forælder. Selvom det ikke kan undskylde, at jeg ikke har vendt tilbage til jer alle på e-mail, så håber jeg, at det kan forklare det til en vis grad. Jeg har gerne villet svare alle, men hvis indholdet har haft en negativ underklang, har jeg ærlig talt undgået den for ikke at lade det påvirke min hverdag for meget, og rent professionelt er det selvfølgelig ikke i orden, hvorfor jeg skriver denne blog for at svare på nogle af jeres mest hyppige spørgsmål: 

 

1. Hvor er mine Movellys-trofæer/mit Movellys-trofæ?

Jeres Movellys-trofæer er bestilt og lavet, men da vi flyttede kontor, blev de faktisk i en kort periode væk, fordi vi ikke vidste, hvilket kontor det nu befandt sig på. De er dog blevet lokaliseret på det nye kontor, så jeg sender dem, så snart jeg er derhenne :-) Det er dog en anelse langt væk, hvorfor det ikke har været mig muligt indtil videre. Hvis I ønsker det, kan jeg formentlig godt få arrangeret, at I kan komme forbi kontoret, som ligger i København Ø, hvis det haster meget. Ellers vil jeg forsøge at få sendt dem af sted i løbet af juni, da jeg dér vil have mulighed for at komme ind på kontoret. 

 

2. Hvornår bliver [indsæt konkurrence] dømt?

Jeg er i fuld gang med at bedømme Oscar-konkurrencen og regner med, de alle vil blive dømt inden for den næste måned :-) 

 

3. Kommer der snart en ny konkurrence?

Ja, det gør der! Vi vil dog rigtig gerne have nogle forslag fra jer brugere, så hvis I har nogle idéer til en ny konkurrence, så skriv dem endelig i kommentarfeltet. 

 

4. Hvornår modtager jeg min præmie for [indsæt konkurrence]?

Hvis det drejer sig om Valentinskonkurrencen, vil gavekortene blive sendt ud i løbet af denne uge, og bøgerne vil blive mailet i løbet af maj. Drejer det sig om en anden konkurrence, fx ift. feedback, så smid endelig en kommentar, og så vil jeg forsøge at samle op på de løse tråde, der måtte være :-) 

 

Hvis I har andre spørgsmål, I tænker, der ville være gode at få svar på, så skriv det gerne i en kommentar, og så kan jeg altid redigere dette blogindlæg. Jeg håber dog, at dette vil svare på de mest hyppige spørgsmål, folk måtte have. Jeg beklager af hele hjertet, at der har været så lidt fart på lige på det seneste, men lover, at jeg vil gøre alt i min magt for at få os tilbage til at være godt kørende. 

Jeg ser frem til at snakke med jer i kommentarerne :-)

Loading ...