Vi præsenterer to nye funktioner

by , Thursday March 2, 2017
10 Likes
Vi præsenterer to nye funktioner

Nu kan du flytte dine kapitler op og ned!

Læs mere om vores to nye funktioner her

 

Vi prøver hele tiden at forbedre Movellas og nu kan vi endnu en gang præsentere to nye funktioner for jer! I bliver forhåbentlig rigtig glade for den første og vigtigste funktion. Sidst vi lavede en blog og spurgte om idéer til nye funktioner, var der rigtig mange, der nævnte, at de godt kunne tænke sig at få lov til at flytte kapitler rundt i deres historie. Derfor præsenterer vi nu den nyeste funktion!

 

Flyt dine kapitler rundt:

I har alle efterspurgt det og nu kan vi endelig præsentere den nye funktion! Det er nemlig nu muligt at flytte jeres kapitler inde på jeres historier. Dette har været en af vores øverste prioriteter, når det kom til nye funktioner og vi håber, at I vil tage godt imod den.

Det er blevet lavet sådan, at I ved hvert kapitel kan trykke flyt ned og flyt op. Hvis du trykker flyt op, bliver kapitlet flyttet op over det andet. Hvis du derfor gerne vil flytte det fem pladser op, bliver du bare ved med at flytte det op, indtil det ligger der, hvor du gerne vil have det. 

Knapperne kommer frem, når I trykker "Udfold". Øverst vil der stå "Flyt op" og nederst "Flyt ned". I kan kun rykke det én plads af gangen, i den forstand, at der hver gang kommer en boks op og spørger, om det er rigtigt, at du vil flytte kapitlet. Her godkender du bare og så loader siden på ny og du kan igen flytte det samme eller et andet kapitel op og ned.

 

 

Ny kategori i Søge-funktionen:

I søge-funktioner har I indtil nu kunne søge på "Movellas", "Brugere", "Grupper" og "Forum". Men nu har vi tilføjet en ny kategori: "Blog og konkurrencer". Det fungerer sådan, at når du har trykket søg, kommer der en ny side op. Her kan du vælge en underkategori "Blog", "User blogs" eller "Konkurrencer". I eksemplet herunder har jeg søgt på "anmeldelse" og som I kan se er der mange resultater. Så hvis det er en af Movellas' blogs, kan du vælge "Blog" og komme tættere på et resultat. 

 

Vi håber, at I er glade for de to nye funktioner! Og husk endelig, at vi altid gerne vil høre, hvad I kunne tænke jer blev forbedret.

Loading ...