Nye tider på Movellas + GIVEAWAY

by , Tuesday January 17, 2017
10 Likes
Nye tider på Movellas + GIVEAWAY

Hvordan ser fremtiden ud mellem disse grønne og blå vægge?

Find ud af det her

 

Kære Movellister

Som I måske efterhånden har læst, skal vi ved udgangen af denne måned desværre sige farvel til vores fantastisk community director, Rebecca. Rebecca har været en vidunderlig og vigtig del af Movellas både i vores digitale rum og ”bag scenen” på kontoret. Vi ved, at Rebecca ikke er en person, der bare lige kan skiftes ud eller erstattes. Så når hun holder op, er det ikke det, vi skal forsøge.

 

I stedet vil vi se lejligheden som en mulighed for at starte lidt på en frisk – genopfinde os selv om jeres community managers og – fællesskab med jer – finde ud af, hvad Movellas er og skal være på ny.

 

Om os

For hverken Laura og jeg er jo nye. Nogle af os kender os måske fra dengang, vi selv var brugere. Andre har måske først stiftet bekendtskab med os, efter vi blev ansat på siden: Fælles er dog, at vi har været her længe: Både som personer og som community managers.

 

Alligevel ville vi i denne forbindelse præsentere os lidt på ny:

Laura er 19 år gammel. Hun har været bruger siden for evigt (også kaldet 2011), og har skrevet fanfiction ligeså længe. Laura er en chef, når det kommer til at lave covers (og nu: banners!) og kender alt til fandoms, fangirling og fanfiction. Hun er en dronning med sprog og kommunikation og regner da også med at gå den retning, når hun en dag skal læse videre. Lige nu holder hun dog sabbatår efter at være blevet student i sommeren 2016. Laura begyndte at arbejde for Movellas i oktober 2016.

 

Jeg er 20 – snart 21. Jeg hedder Helena, for resten. Jeg begyndte som bruger på siden i 2012, og begyndte at arbejde her i april 2016. Jeg læser litteraturvidenskab på Københavns Universitet, og er den ven, der altid bliver tagget i facebook-posts om rødvin og Les Miserables. Jeg elsker historiefortælling og har ville være forfatter lige siden, jeg fandt ud af, at jeg ikke kunne blive heks og har ville være forlagsredaktør lige siden det gik op for mig, at det jo var et job. Jeg har ikke mange talenter, men jeg er god til at have en mening om ting.

 

I kan læse mere om os og mere af det samme, hvis I er nysgerrige her.

 

Sammen er vi yin og yang, vi repræsenterer hver vores yderfløj af Movellas og er som mennesker meget forskellige, men jeg tror, at det kommer til at være rigtigt godt.

 

For Movellas er intellektuelle digter-wannabes, ligeså meget som det er Larry-fangirls. Vi elsker, hvor forskellige vi er på Movellas, og vi tror på, at man kan lære så utroligt meget af dem, der ikke ligner en selv. Måske kan jeg endda lære at lave flotte covers #dontstopbelieving.

 

Nye konkurrenceregler

Men for nu at snakke lidt mindre om os og lidt mere om Movellas.

Vi har ændret en smule i hvad I må deltage med i konkurrencerne, og det vil vi bare gerne gøre opmærksom på nu:

 

  1. Fra nu af må I altid deltage med den samme Movella i flere konkurrence. I skal bare være opmærksom på, at I stadig ikke må redigere i historien efter hver enkel konkurrences deadline.
  2. I må også (stort set) altid deltage med både fanfiction og klassisk fiktion (og non-fiktion, egentligt) i alle vores konkurrencer. Dette er ikke noget nyt, men noget vi helt sikkert vil blive bedre på at gøre opmærksomme på i fremtiden

 

Blogs

Fra næste uge af, vil Laura og jeg desuden lave et fast blogindlæg hver. Førhen har stilen, temaet og den generelle tone i blogindlæggene herfra været enormt varierende for at sige det mildt, men med denne nye ordning, vil vi forsøge at have en mere klar retning. Laura vil udgive en blog hver tirsdag og jeg hver torsdag. Af og til vil I se særlige konkurrenceblogs, brugerblogs og anmeldelser på andre ugedage, der måske vil afvige lidt i form og indhold.

Laura vil i sine blogs tage udgangspunkt i sin glæde for at lære fra sig og hjælpe læserne med at skabe et solidt grundlag i sin tekst og ”markedsføring”. Hun vil f.eks. lave guides til grammatik, trailers, covers og andet sjov, og der vil altid være noget at lære her.

Jeg vil i mine blogs tage udgangspunkt i, at jeg er en kæmpe nørd, der ikke kan formulere mig kortfattet (case in point), og trække på, at jeg rent faktisk har en eller anden form for ekspertise i et område, der interesserer mange af os: Derfor kommer mine blogs til at være lange, dybdegående blogs om litteratur, skrivning og – af og til – popkultur.

 

Hvad bringer fremtiden ellers?

Fremtiden bringer meget nyt på Movellas. Vi har så meget, vi glæder os til at kunne lave i 2017, som vi desværre ikke kan fortælle så meget om endnu. Men det bliver godt og bringer så mange fantastiske forandringer til Movellas. Vi mener seriøst nye tider. Derudover glæder vi os også til at holde fast i nogle af de traditioner, som vi – og I – elsker mest: F.eks. Movellys, der er i gang lige nu og Kampen mellem Fandoms, der starter engang i juni. Vi ser også frem til at skabe nye ved at tilbagebringe feedbackugen, som vi så i sommers i uge 8 (sæt kryds i kalenderen!) og 24 timerskonkurrencen engang til sommer!

 

Og nu til giveaway…

Nu kan I vinde to Movellas-bøger og Divergent på DVD! Alt I skal gøre er at besvare følgende spørgsmål: Hvad kunne I tænke jer at se fra Movellas i 2017? En bestemt konkurrence, en ny retningslinje, en ny funktion – det kan være hvad som helst! Vi udtrækker en vinder på næste tirsdag!

 

Husk I altid kan kontakte os med spørgsmål, forslag og muffin-opskrifter på helena@movellas.com og laura@movellas.com

 

Spørger man Laura, håber hun, at 2017 på Movellas byder på en masse fantastisk feedback, og hun glæder sig til at lægge hjernen i blød og udtænke idéer til, hvordan der kan komme endnu mere af den slags på Movellas.

 

Jeg glæder mig personligt til at bruge m’et i Movellas endnu mere ved at inddrage andre medier: lyd, video, billeder osv. så meget som muligt! Jeg håber på, at vi sammen kan tænke litteratur og kreativitet ind i en masse sammenhænge, vi aldrig før havde forestillet os og på helt nye måder!

 

Kærlig hilsen

Laura og Helena

 

TL;DR: Laura og Helena siger hej i forbindelse med at Rebecca stopper. Helena laver for mange paranteser. 2017 byder på en masse nye og spændende ting. Du kan vinde to bøger og en film ved at kommentere, hvad du gerne vil se fra Movellas i 2017.

Loading ...