Kan du skrive en historie på 24 timer?

En ganske særlig konkurrence kommer snart

Læs mere om den lige her!

 

 

Sæt kryds i kalenderen! Eller… I ved… Skriv det ind på jeres iPhones Google Calendars! 6. august går det løs med en ganske særlig begivenhed her på Movellas - nemlig en 24 timers-konkurrence.

 

Nogen af jer kan måske huske konceptet fra førhen, men til de nyrere, glemsomme eller lignende brugere kommer det lige igen: På en given dag (6. august) kl. 12 sætter Movellas en konkurrence i gang. Konkurrencen har et emne: Det kunne være svigt, storby osv. Jeres opgave er så at skrive en tekst inden for det emne inden for 24 timer. Hvordan i fortolker emnet, og om det skal bruges som ramme, tema eller noget helt tredje er op til jer, så længe I bare får skrevet noget! Når de 24 timer så er gået, må I ikke gå ind og redigere jeres historier overhovedet. I må ikke rette et komma! Her vil vi nemlig læse alle jeres bidrag igennem og vælge en vinder - ligesom alle andre konkurrencer.

 

 

 

Men i år er der selvfølgeligt yderligere et twist. For i år, vil vi afholde challenges undervejs. Challenges vil blive offentliggjort på bloggen. I må selv om, om I vil deltage i dem eller ej, men hver challenge-vinder vil også modtage en præmie i form af bøger OG feedback på deres bidrag på selve aftenen, så det kan være det kan betale sig?

 

Det er altså, hvad konkurrencen går ud på - de sidste detaljer må I vente med til selve dagen.

 

Så hvad siger I - er I klar?

 
Loading ...