Movellys 2014 - Vinderne er fundet!

Ventetiden er forbi

Vi præsenterer Movellys Awardshow 2014!

 

Så kom dagen, og her på Movellas har vi glædet os som små børn! Det er nu vi skal afsløre hvem der har vundet i hver af de 9 kategorier i Movellys 2014! Hvem får lov til at tage trofæerne med hjem? 

 

Fra jeres allerførste nomineringer, til udvælgelsen af de ti i kunne stemme på, til den sidste top 3, har det været en lang proces. Men, men, men, det skal jo gøres ordentligt og hver en nomineret Movella og movellist der var nået til top 3, skulle vendes og drejes og vurderes. Vi kan afsløre at løbet var virkelig tæt i flere af kategorierne. Men nu er resultatet klar, så i bedste Oscar-stil: The nominees are...

 

 

Årets fanfiction - Video af Adison

 

Årets fanfiction forfatter - Video af LenaBlak

 

Årets movella - Video af Adison

Årets forfatter - Video af DSCJo

 

Årets movellist - Video af Laura G.

 

Årets trailer - Video af Laura G.

 

Årets cover - Video af LenaBlak

 

Årets nye komet - Video af Adison

 

Æresprisen - Video af DSCJo

 

Tak for de super fine award videoer, og et kæmpe stort til lykke til alle vinderne fra alle os! Alle de dygtige vindere, får et trofæ tilsendt som det viste, med deres navn og den kategori de vandt i indgraveret :-) Selvfølgelig i det pureste "guld"! 

 

Her på Movellas føler vi os som vindere hver dag, fordi vi får lov til at læse alle de super gode og inspirerende historier i deler med os hele året. Tak for alle jeres nomineringer og positive kommentarer til Movellys 2014, det er blandt andet det, der gør Movellas til det fællesskab det er. 

 

Loading ...