FemaleDenmarkMember since 6 May 12Age 19Last online 5 years ago

Hejsa!
Jeg hedder Yasmin og er 14 år gammel. Jeg har ikke ligefrem nogen stor drøm om at blive forfatter, men indimellem kan jeg bare bedst relatere til mit eget liv, igennem en historie hvor en fiktiv person går igennem det samme som mig. Derfor håber jeg at i kan lære mig lidt bedre at kende, ved at læse mine Movellas.

"I know the reality, I just choose to ignore it."

XOXO Yas

 • Yasmin_Zeidan
  Undskyld alle sammen, men vi bliver nød til at slette movellaen. Det er ikke fordi at vi ikke har LYST til at skrive til kapitler til jer, men vi når det bare ikke i hverdagen. Vi har begge to travt, og der er mange andre ting som vi har travlt med for tiden. Desuden er det jo heller ikke så fedt for jer at der aldrig kommer nye kapitler. Men tusind tak fordi at i har læst med, liket og favoritseret?? (Staves) Undskyld venner. Men i må meget gerne blive ved med at læse vores andre Movellaer <3 Knus Astrid, og Yasmin(:
  Hell - One direction
  Hell - One directi...
  15
  1167
  18
  Catie aka. Cat som hun bliver kaldt, lever et liv i helvedet. Hun blev mishandlet af sine forældre siden hun var 7 år gammel. Og i en alder af kun 16 år, er hun helt ødelagt både fysisk og psykisk. Hun...
 • Yasmin_Zeidan

  mumbled "Undskyld folkens!"

  Hej søde mennesker!(: I må virkelig undskylde at der ikke er kommet et nyt kapitel til "Et år i London - One Direction" Men jeg har haft virkelig meget at se til de seneste par dage. Bla. Skulle min nabo føde, og da hendes mand var i England skulle vi passe hendes andre børn. Så der gik noget tid med det, og så har vejret bare været super! Jeg skal til fodbold træning imorgen, med min veninde, så der skriver jeg nok heller ikke det helt store.

  Men jeg vil bare gerne gøre mig umage med kapitlerne, og det tager altså lidt tid. Jeg er dog igang med et kapitel, og så snart jeg har skrevet det her, lover jeg at skrive halvdelen af kapitlet til jer! :D Og tilsidst vil jeg bare sige, at et lille klik på "Like" virkelig ville betyde meget for mig! <3 Jeg håber at i nyder at læse med, for jeg nyder ihvertfald at skrive til jer.

  Knus Yas.(:
 • Yasmin_Zeidan
  Åh gud.. Jeg føler virkelig at den her Movella er som stoffer for mig! Please skriv mere! Btw.. ELSKER DEN! Du skriver virkelig virkelig virkelig godt! Kom med noget mere! (:
  Justin Bieber | You’re a real badass! (+12)
  Justin Bieber |...
  811
  51.8k
  642
  Mød Alyssa Moore. En helt almindelig pige med sin egen stil og personlighed. Hun er lige flyttet til byen, og skal begynde på en helt ny skole. Nye venner skal findes, og den første hun støder på er Justin...
  Yasmin_Zeidan
  6 years ago
  Selv Tak da! Hvornår regner du med at lægge næste kap ind? (:
 • Yasmin_Zeidan
  Woaw i har mange læsere! Stort Tillykke med det! I skriver sygt godt begge 2! (:
  Bet On It - One Direction (13+)
  Bet On It - One...
  1837
  306.8k
  1915
  Et væddemål med falske følelser bliver til ægte. Lucie på 17 år lever et skævt liv, da hendes forældre beslutter sig for at blive skilt. Hun hænger ud med de forkerte - dem, der ser livet som en leg....
  Thea HS
  6 years ago
  Thank u! :D
  Yasmin_Zeidan
  6 years ago
  :)
Loading ...