FemaleDenmarkMember since 25 Apr 14Last online 2 days ago

Halløjsa
Jeg hedder Maria
Velkommen

 • Maria F.
  1 months agoReply
  Ej, hvor er det bare superflot det hele! Må lige huske den her store, hvis jeg får brug for noget engang! :D
  De tegnede Covers
  De tegnede Covers
  17
  1475
  149
  Har du en historie du gerne vil have ud, men ikke præcist det cover du gerne vil have? Du kender nok til det at man leder og leder igennem billeder på internettet, men ansigter og personer er måske ikke...
  p.t. Knudsen
  1 months ago
  ej hvor fedt! Og tak! :D
 • Maria F.

  Mumbles forsvinder?

  1 months agoReply
  Jeg ved ikke, om det kun er mig, der har det her problem, eller om det er en ny feature, jeg har misset information om, men når jeg poster en mumble, forsvinder den fra mumblesiden efter fem minutter, og den kan kun ses under min forside for de, der følger mig. Har prøvet at få en veninde til at tjekke den - hun kan også kun se det på sin egen forside.
  Er det et problem, eller får jeg tastet noget forkert? :D
 • Maria F.
  1 months agoReply
  1 Like
  Rigtig interessant resumé, du starter ud med! Jeg glæder mig til at høre mere om den parallelverden!
  Gennem hele teksten har du nogle stavefejl/tastefejl, men jeg tror, du snildt kan fange de fleste med en gennemlæsning eller i words stavekontrol. :)
  Dit sprog er varieret, og du har nogle mega fede metaforer! Kunne blandt andet godt lide det med, at kulden kildede hendes hud, og så synes jeg generelt bare, at "action"-scenen til slut i første kapitel var rigtig godt skrevet og i det rette tempo!
  Du får ret hurtigt karakteriseret Daniel og hans interesser, hvilket er supernice - kunne også godt tænke mig at vide lidt mere om, hvem Brianna egentlig er som person. Men det er vist lidt for tidligt til, at jeg kan brokke mig allerede. ;D
  Generelt tror jeg, det bliver en rigtig spændende historie - super meget potientiale! God skrivelyst!

  (Lige en hurtig tilføjelse: Når du laver dialog, som du putter et verballed efter (som for eksempel "sagde"/"spurgte" og så videre), behøver du kun at sætte komma inden for gåseøjnene, ikke punktum - som her:
  "Hej," sagde hun træt.
  Hvis ikke der kommer et verballed efter, skal der, ligesom du gør det, komme stort bogstav efter:
  "Hej." Hun lød træt.
  Håber det hjalp :D)
  Avem - Krybende skygger
  Avem - Krybende...
  4
  96
  10
  To verdener, to liv og en sandhed. Den sekstenårige Brianna bliver kastet ud i et kaos fyldt med mørk magi, livstruende situationer og svære valg, der kommer til at påvirke ikke kun hendes egen, men...
  NannaLG
  1 months ago
  Mange gange tak for feedbacken! Det sætter jeg stor pris på :D
  Jeg vil prøve at få filet den lidt til i grammatikdelen.
  Håber, at du vil følge med, når der kommer opdateringer... Jeg har store planer ;D
 • Maria F.
  1 months agoReply
  Jeg kan vildt godt lide, du har valgt at skrive det som et helt episk digt, som om det rent faktisk er en kilde, der er fundet fra fortiden. Dit sprog passer også helt perfekt til det! Du har sådan nogle gode strofer, at versene helt synger inde i mit hoved, præcist som sådan et godt fortælledigt skal :D En af mine favoritter var strofen med "Han sendte pigen ned i Helheims mørke", men jeg faldt også for "I syden så han underlige ting" - især her med "gudelære". Det passer bare fuldstændig ind i stilen!
  Derudover er du også rigtig god til det klassiske med at sige rigtig meget med få ord. Og så har du nogle fede vendinger, som den strofe med versene:
  “For ingen kan vide sig sikker,
  mens gudernes vrede regerer.”

  Hvis jeg skulle komme med lidt kritik: Nogle af rimene/rytmen halter lidt nogle steder. I hvert fald sådan som jeg læste det - det kan sagtens være, det bare er mig, der har læst forkert, haha. :D Men det var rim som for eksempel "anden/hallen" og "hånden/døden", der var lidt skæve for mig.

  En anden lille småting var, at jeg kom til at læse “drømte Balder om død ved broders hånd", som om det var noget, Balder ønskede, men det virker ikke til, andre har tænkt det samme, så det ville jeg nok bare ignorere, hahaha. :)

  Men alt i alt er det en superfed, superkreativ og supergennemført idé! Held og lykke i konkurrencen!
  Hels fortælling
  Hels fortælling
  12
  474
  32
  Dette er fortællingen om, hvordan Hel blev dronning af dødsriget, hvordan Fenrisulven blev lænket og Midgårdsormen endte i havet. Det er fortællingen om, hvordan aserne og de græske guder kæmpede mod hinanden,...
  KajsaSchübeler
  1 months ago
  1 Like
  Åh, hvor er du sød!

  Og ja, nogle af rimene er ikke heelt spot on, så det er ikke bare dig. Og 'Rygter fra syd' var en af dem, der var rigtig sjove at skrive.

  Og godt at vide, det lykkedes at ramme 'kilde'-tonen - jeg gik sådan set efter noget, der kunne lyde lidt som et vandredigt/en folkevise, så det er rart, det lykkedes. :D
 • Maria F.
  1 months agoReply
  1 Like
  Jeg har lige fået læst fire kapitler, men jeg er helt sikkert ikke færdig med at læse den her historie! Det er så lang tid siden, jeg har læst noget af dit; jeg havde helt glemt, hvor fantastisk god du er til at skabe skarpe karakterer, hvor deres fortællerstemme bare passer perfekt til deres personlighed. Nogle gange synes jeg, at når man har flere synsvinkler, er fortællerstemmerne for forskellige, men du er rigtig god til at lave en klar linje. :)

  Generelt er dit sprog jo super dejligt - varieret, godt flow, fede beskrivelser, det er så lækkert at læse af!

  Derfor har jeg faktisk ikke så meget at give kritik på. Det eneste skulle være, at det undrede mig, at Taylor måske ikke også kiggede efter Kelly, hvis han vidste, at hun også ville være til koncerten? Derudover rykker de måske også lidt for hurtigt frem - eller Taylor gør med det surprise kys. På den anden side (!!) passer det jo egentlig også med hans lidt "entitlede" personlighed, selvom han nok burde være lidt urolig, hvis hun var brudt ind, hahahha :D

  Men ja, som sagt er der ikke så meget at slå ned på - helt igennem godt skrevet, du fanger læseren super godt, jeg kan sagtens leve mig ind i det. Jeg glæder mig til at læse videre! :)
  With You (Rock for Money 1)
  With You (Rock for...
  24
  14.5k
  105
  Bandet Rock For Money er efterhånden blevet noget af en succes, men det halter gevaldigt for bandets medlemmer, når det kommer til kærligheden. Det er dog på vej til at ændre sig ... Taylor falder hovedkuls...
  Historietøsen
  1 months ago
  1 Like
  Hvor blev jeg bare glad for at læse din kommentar!!! Du er så sød <3 TAK for alle dine rosende ord. Efter ikke at have fået kommentarer på historien i måneder, var jeg lidt begyndt at tænke, at der var noget helt galt med den ...

  Fnis, på sin vis har du helt ret i det med, at Taylor burde være mere foruroliget over, at Julia er brudt ind i hans barndomshjem. Han er vist bare blevet ret vant til det, nu hvor han er så kendt, men jeg kunne selvfølgelig godt gøre noget mere ud af skuffelsen. "Øv, måske er hun ligesom de andre alligevel." Det vil jeg lige tænke over :-) Angående det med at han rykker hurtigt - han reagerer muligvis på, at han for første gang længe er tiltrukket af nogen, som han så troede, at han havde mistet, hvorefter hun dukker op dér, hvor han mindst venter det. Måske giver det kun mening inde i mit hoved ;-) Ha ha.

  Men igen - TAK!!! Din kommentar har reddet min påskeferie ;-)
  Maria F.
  1 months ago
  1 Like
  Hahaha, ja, det giver nok bedre mening lige så snart, jeg kommer længere ind i historien :D

  Og det var da så lidt - jeg vil fortsætte med at læse videre! :)
  Historietøsen
  1 months ago
  1 Like
  Forhåbentlig bliver du ved med at kunne lide den ;-) Den er i hvert fald sjov at skrive!
Loading ...