FemaleDenmarkMember since 25 Apr 14Last online 1 months ago

xxx

 • Maria F.
  1 years agoReply
  Fedt budskab, du har i teksten! Dit sprog er flydende og superlækkert at læse, og du varierer ordene meget, hvilket er et enormt plus. Jeg kan virkelig godt lide hele det der "Min hjerne er min største fjende" - det giver et rigtig godt billede, hvordan man har det, det synes jeg i hvert fald selv. :) Jeg har lige en ting: Putter hun mascara på sine øjenlåg? Jeg er ikke supermeget inde i makeup og sådan, men jeg undrede mig lige, hahahhaha.
  Alt i alt er det en fangende novelle, selvom der ikke "sker" så meget. Super godt. :)
  Bare mig
  Bare mig
  2
  155
  3
  En lille historie jeg fik inspirationen til efter en svær periode. Handler om at turde være den man er og accepterer sig selv som man er.
  N.D.W.
  1 years ago
  1000 tak for din kommentar! Er glad for, at du kunne lide det :))
  Skrev jeg virkelig det? Haha det må jeg lige have rettet xD :) Tak fordi du fortalte mig det :)
  Maria F.
  1 years ago
  Det var så lidt :)
 • Maria F.
  1 years agoReply
  Rigtig fedt første kapitel! God introduktion til selve Flash-verdenen. Dit sprog er varieret og nemt at forstå, hvilket er superlækkert. Det er også en fed afslutning på kapitlet - det lyder rigtig godt! :)
  The Flash - New Girl In Central City
  The Flash - New...
  4
  2418
  4
  Mød Shay McKenzie. En almindelig 19 årige pige, som flytter til Central City, hvor intet er normalt. Hendes fars død fik hende til at flytte til byen, hvor alt det umulige er muligt. Hvad sker der Shay...
  M.N.
  1 years ago
  Mange tak. Det betyder meget :-)
 • Maria F.

  mumbled "Feedback søges!"

  1 years agoReply
  Jeg har fået skrevet mig en novelle, der gerne skulle sendes ind til Metrolitteratur her i løbet af næste uge, men den mangler en seriøs omgang feedback. Derfor vil jeg lige høre, om der ikke er en eller to søde movellister derude, som kunne tænke sig at læse halvanden sides tekst og give feedback? Hvis man er en kreativ sjæl, der måske også bare har en idé til titlen, må man også meget gerne komme med forslag!

  Jeg giver også meget gerne feedback retur, men ventetiden kan dog godt komme op på en lille uge, selvom jeg vil få det gjort så hurtigt som muligt! (Det bliver sandsynligvis gjort mandag.)

  Hvis noget af dette frister, så skriv i kommentaren, og jeg vil enten sende dokumentet til dig/jer over mail eller oprette en movella, hvor jeg tilføjer dig som medforfatter!
  Maria F.
  1 years ago
  :)
  Og du skriver bare, når jeg skal feedbacker for dig! Jeg skal til Berlin i ugen før efterårsferien, så der kan jeg nok ikke, men bare skriv! :)
  Historietøsen
  1 years ago
  Det giver mig jo god tid til at skrive mit kapitel ;-) Og tak, jeg skal nok give lyd fra mig! Altid godt at have sådan noget i baghånden, til når man virkelig har brug for det!
  Maria F.
  1 years ago
  1 Like
  Ja, det er det :)
Loading ...