FemaleCanadaMember since 24 Mar 15Last online 3 years ago

 • xbeatmenotx

  mumbled "Architectural Signage Southwood Group Custom Graphics Specialists - Historie"

  3 years agoReply
  I 1970, efter eksamen fra college, begyndte Ernest Dwight at producere træ tegn som en forlængelse af sin nye kone broderi business. Mr. Dwight interesser i arkitektur og træbearbejdning, kombineret med grafik og bogstaver aspekter af broderi og monogramming i hans kones business, forudsat en unik blanding af kapaciteter til at indtaste tegn business. Virksomheden, dengang kaldet F & D Wooden Signs, i første omgang fokuseret energi opfordrer arkitektoniske og design virksomheder i North Carolina. Målet var at tilbyde disse virksomheder en pålidelig, kvalitet drevet kilde til fremstilling af den nyligt opfundet udtrykket "arkitektoniske skiltning", men i metoder og materialer, der havde et anderledes udseende fra normen. Bogstaveligt talt banebrydende metoder og materialer, der anvendes til at oprette "naturligt" udseende træ skilte, havde selskabet snart at tilføje personale og flytte til et større anlæg. Som en del af dette skridt, og forventede fremtidige vækst, blev det besluttet at ændre navnet på fast til SouthWood Corporation ( southwoodcorp.com ).

  I flere år blev det klart, at mange klienter havde brug for mere dybdegående tegn planlægning og grafisk design ekspertise end forelå regelmæssigt, så virksomheden bemandet sine egne in-house wayfinding & designafdeling. Dette gav organisationen at tilbyde fuld design til fabrikation kapaciteter til klienter, der krævede det, mens også styrke Southwoods evne til at "tale sproget" design med dens designer klienter.

  Som efterspørgslen for dens tjenester og produkter voksede, SouthWood befandt sig gør arbejde over et større geografisk område, og at blive mere involveret i brugen af forskellige materialer til fabrikation. Væksten bedt to mere facilitet træk, hvilket resulterer i selskabets 40.000 m² stor aktuelle placering. I de seneste 40 + år SouthWood har fungeret klienter i hele USA og i mere end to dusin lande.

  I dag beskæftiger virksomheden ca 50 personer, hvoraf flere har været på SouthWood over 20 år. Vægten er design/build, selv om meget arbejde fortsætter uden for design og Projekteringsvejledning virksomheder. Ligeledes, de fleste af Southwoods arbejde i dag er for store, undertiden multi-site skiltning systemer, selv om provision for single stykker og mindre projekter træffes stadig.

  Oprindelige Kilde: southwoodcorp.com/about-us/history
Loading ...