FemaleDenmarkMember since 14 Mar 14Last online 5 hours ago

Altid med alt for mange idéer og historier, men det er sådan, jeg fungerer bedst.

Skriver pt på:
En verden i krig
Fremmede i mørket
Dødssyg Halloween
With You

Kommer herind senere:
Den smukkeste Krone
Into the wild
Payback's a bitch
Walking dreams/Drømmevandring (redigering)
Blessed Be
Blodets Bånd
Vejen Hjem

 • Historietøsen

  mumbled "En verden i krig"

  2 Likes
  Så fik jeg endnu et kapitel ud til "En verden i krig". Her et kort uddrag:

  "”Neeej!” skriger jeg højt og overrasker vist både ham og mig. Han ser forvirret på mig, som om han slet ikke kan forstå, at jeg virkelig har gjort mit bedste for at komme væk fra ham. Er han da slet ikke klar over, hvor desperat jeg er efter at slippe af med ham? Så afløses forvirringen i hans blik af målrettethed, og luften sætter sig fast i luftvejene på mig ved intensiteten i de brune øjne. Jeg var slet ikke i tvivl om, at han ville være rasende på mig. At se ham begejstret gør mig nervøs. Dét at jeg trodser ham lader til at være det bedste, der er sket for ham i årevis, og det giver mig både gåsehud på armene og ondt i maven. Han virker sindssyg!"

  En verden i krig - BegyndelsenElla er menneske, men har altid følt sig lidt anderledes. Hun er meget empatisk og bor pt. sammen med Sarah og Eva, som hun endnu ikke kender så godt,...
 • Historietøsen

  mumbled "For mange historier på én gang ;-)"

  1 Like
  Hvis I undrer jer over, at der er lidt stille fra min side, kan jeg vist kun forklare det med to ting:
  1: 5 ugers virushelvede som gav 3 uger med feber, hovedpine i hele sidste uge samt mere snot, end jeg kan erindre at have produceret før ... det smadrede fuldstændig mit nanowrimoforsøg i år, og jeg har ikke tilgivet virussen endnu for at ødelægge mit nyfundne skriveflow!
  2: Jeg kan så muligvis godt have overvurderet mig selv samtidig ;-) Det er set før, men jeg tror, at min nye afslappede tilgang gør en forskel. Anyway, jeg er måske kommet til at starte hele 6 historier op, hvoraf 4 af dem er herinde ... og det kræver lidt meget. Host. Jeg kan af en eller anden grund bare ikke stoppe mig selv. Historierne vil skrives! Så forvent lidt ekstra ventetid på kapitler - men bare rolig. Jeg hygger mig med alle historierne, og der er sikkert endnu et kapitel undervejs til den historie, som DU følger med i ;-) Ellers beklager jeg ventetiden!
  Forfatter Amanda Juhl
  1 Like
  Kender følelsen alt for godt. Derfor har jeg gang i tre historier inden for samme serie, haha! Gør det lidt lettere xD
  Historietøsen
  6 days ago
  Fnis, tre inden for den samme serie! Det er egentlig en fantastisk måde at gøre det på. Jeg ender med forskellige genrer med vægt på forskellige ting - som jeg så oftest også ender med at skrive i serier ... suk ;-)
 • Historietøsen
  Fantastisk! Vi snød lidt hjemme hos os og læste Alletiders jul (Pyrus) op til december. Vi er siden startet på Villads fra Valby holder jul og Jul på slottet ;-) Tror ikke, vi når flere i år, men dejligt med inspiration til næste år! Tak :-)
  KajsaSchübeler
  1 weeks ago
  1 Like
  Du er velkommen. Jeg elsker kalenderhistorierne, og så blive bare i god stemning af dem. Og Pyrus er fantastisk, så det skader jo ikke. :)
 • Historietøsen
  1 Like
  Må vi fx komme med forslag til, hvad dit næste kapitel skal handle om? For jeg er ikke sikker på, at jeg har styr på "afsted" og "af sted", og jeg har slet ikke styr på mellem og imellem ... :-)
  Den store Grammatikbog
  Den store Grammati...
  11
  298
  12
  Dette er en bog lavet med opbakning fra flere brugere, fordi de ønskede en grammatik-movelle, hvor man kunne slå op og finde ud af hvordan og hvorledes.
  Forfatter Amanda Juhl
  1 Like
  Det må I da i hvert fald! Skal nok tage et kig på den problematik og oprette et kapitel om det snarest muligt :)
  Historietøsen
  2 weeks ago
  Cool ;-) det kan være at det ender med at være dig, der bliver min "gå-til", hver gang jeg bliver i tvivl ;-) når jeg altså har fået dig til at behandle alle mine usikkerheder, ha ha
  Forfatter Amanda Juhl
  1 Like
  Selvfølgelig, selvfølgelig :)
 • Historietøsen
  Rigtig spændende prolog. Det eneste jeg også lige faldt over var det med Hollys alder! I prologen skriver du, at de er lige gamle. I resuméet at hun er "middelaldrende". Bortset fra det tegner der sig jo allerede en klassisk julehistorie - og det er i hvert fald dem, jeg elsker allerhøjst ;-) Så jeg glæder mig også til at læse med! :-)
  Remember ❅ December
  Remember ❅ Decembe...
  26
  1602
  22
  At være julemandens søn er ikke nemt. Forventningerne om at Gabriel tager over for sin far, når han vælger at trække stikket og gå på pension, er skyhøje. Men for den 22-årig ung mand, er det dog ikke,...
  Frederikke
  3 weeks ago
  1 Like
  Jeg kigger lige på det! Tusind tak for din søde kommentar. Jeg håber ikke, at jeg kommer til at skuffe dig med historien så. x
  Historietøsen
  2 weeks ago
  Selvfølgelig kommer du ikke til det ;-) og det var da så lidt!
Loading ...