Tohpi

“There is a crack in everything. That's how the light gets in.”
― Leonard Cohen,

“Mockingbirds don’t do one thing but make music for us to enjoy. They don’t eat up people’s gardens, don’t nest in corncribs, they don’t do one thing but sing their hearts out for us. That’s why it’s a sin to kill a mockingbird.”
― Harper Lee, To Kill a Mockingbird

Har du spørgsmål, så spørg løs på Ask.fm/Tohpi

Movellas (23)

 • Musikhjørnet

  Musikhjørnet

  by  Tohpi
  21
  670
  45
  6 Jun 14

  Velkommen til musikhjørnet! Elsker du musik? Elsker du ny musik? Gammel musik? Ukendt musik? Kendt musik? Larmende musik?...    Read more

 • Colors of life

  Colors of life

  by  Tohpi
  55
  2345
  178
  1 Dec 12

  A little collection of poems. Painting different colors of life. My life and others'. Some are...    Read more

 • Flaskepost fra helvede

  Flaskepost fra helvede

  by  Tohpi
  19
  343
  9
  21 Apr 14

  En digttrilogi bestående af tre digte om alkoholmisbrug i familien.    Read more

 • Kaosgudens Tempel

  Kaosgudens Tempel

  71
  2309
  69
  30 Mar 13

  I oldtidens Egypten ankommer den unge pige Sitre til templet Ombos. Hun vil starte et nyt liv som præstinde og musiker i...    Read more

 • Brudstykker

  Brudstykker

  by  Tohpi
  15
  248
  15
  2 Feb 14

  Livet består af skrøbelige øjeblikke, som man kan forvandle til uforglemmelige minder - hvis man tør. En lille novelle om...    Read more

 • Tohpi

  Vildsvinejagt, firben i poolen, spanske bondemænd, gamle ruiner, og andet godt! Følg med i mit spanske liv! :)


  Hola!
  ¿Que tal?
  ^ første spansklektion leveret lige til døren!
  (det betyder forresten "Hej, hvordan går det?" og svaret lyder sædvanligtvis "muy bien gracias ¿y tu?" hvilket betyder "Meget godt, tak, og hvad med dig?")
  Ja man skal jo lærer noget nyt hverdag siger de kloge :)
  Hvis du har lyst til at følge med i mit liv her i Spanien, hvor jeg det næste års tid vil bo og arbejde frivilligt, så skynd dig at klikke ind på linket nedenfor, så kvitterer jeg med en blog fyldt med mærkelige oplevelser samt måske nogle flere spanske gloser :)
  http://mitspanskeeventyr.blogspot.com.es..
  Ps. hils på min ven på kanten af poolen
  Tohpi
  Jo Voix, Jeg overraskede en i mit loft her den anden dag, men jeg anede ikke at de var så glade for vand at de ligefrem foretrak poolen :) Hvor er du henne af da?
  Ja only, jeg tog det en sen eftermiddag i poolen, jeg har foresten selv taget alle billederne på bloggen :)
  Voix
  Er i Miami, og lad os bare sige, hvis man glemmer at lukke døren, kan det godt gå galt, og vi ville have et firbens problem xD
  Tohpi
  Ahh okay :) ej så galt er det vist ikke med dem her, men man ser dem af og til, det er mest nede sydpå, hvor jeg var den første uge og hvor jeg skal ned igen i næste uge :)
  Voix
  Er det dejligt vejr? :D
 • Tohpi

  Mit Spanske Eventyr!

  Kære alle jeg skønne Movelister,
  Det er vist ved at være længe siden, at I sidst har hørt fra mig, og der kommer nok også til at gå lidt tid, før jeg igen kommer til at lave de helt store opdateringer, jeg er nemlig i Spanien – ikke bare på ferie eller på flugt fra efterårskulden – nej jeg skal det næste år bo hos en spansk familie og arbejde frivilligt for en udvekslingsorganisation hernede. Eller rettere sagt skal jeg være med til at starte en udvekslingsorganisation op, så spanske unge får muligheden for at komme ud og se verden og så fx danske unge kan få lov at tilbringe et år i Spanien.
  Hvis du synes det lyder spændende eller bare er nysgerrig omkring hvad det nu er for noget underligt noget og om de nu også i virkeligheden spiser tapas og danser flamingo – så skal du være mere end velkommen til at slå et smut forbi min blog http://mitspanskeeventyr.blogspot.com.es.. hvor du allerede nu kan læse om min første uge i Sydspanien og mere om hvad mit projekt hernede går ud på :)
  Knus og kram

  Tohpi
  Mere og mere for hver dag der går, men som udgangspunkt ikke ret meget :)
  Milze
  Nice, 2... Hvor fanden er (aner ikke hvordan det staves) pi????!?!?!?! xD
  Tohpi
  Man skal vist et smut forbi word for at kunne finde den knap - det er absolut en væsentlig mangel på det danske tastatur!
  Milze
  Nedern -.-
 • Tohpi

  Så er musikanmeldelserne tilbage!

  Trænger din sommer til et soundtrack? Trænger din playliste til nye inputs?
  Så byder jeg dig velkommen til Musikhjørnet, hvor jeg efter en 2 ugers pause atter slår dørene op for musikanmeldelser og andet musikalsk nørderi :)
  MusikhjørnetVelkommen til musikhjørnet! Elsker du musik? Elsker du ny musik? Gammel musik? Ukendt musik? Kendt musik? Larmende musik? Roligt musik? Dansemusik? Nostalg...

 • Tohpi

  LIFE IS GREAT! 3 fabelagtige nyheder fra mit liv :)

  1. Jeg er blevet student!!! Endelig efter 3 år med hårdt slid, manglende nattesøvn og alt for mange afleveringer, har jeg fået min fine rød/hvide hue på! Også endda med nogle flotte mundtlige eksamener og et gennemsnit som jeg vil ikke kan brokke mig over :)
  2. Jeg har været så utrolig heldig at få lov at få min lille digt-trilogi "Flaskepost fra Helved" udgivet i "Alkohol i familien"- samlingen som udkommer til august :D Tak til alle jer der har læst med og smidt kommentarer!
  3. Jeg rejser til Spanien, nærmere bestemt Madrid i august og skal bo der et år frem! Jeg skal bo hos en værtsfamilie og hjælpe en argentinsk dame med at stable en udvekslingsorganisation på benene, så en masse spanske unge får lov at rejse ud og opleve verden :) Det er et projekt, der er sponsoreret af EU-kommisionen, og jeg har været så usandsynlig heldig at få internshippet selvom der var en masse ansøgere fra hele Europa! Jeg glæder mig bare helt vildt til at skulle afsted :D
  Så ja som i kan se er mit liv lige nu ret så skønt!
  Nyd solen og den meget snart kommende sommerferie! <3 <3
  Tohpi
  Tusind tak! Hvor er I søde :) @[Ida R.T] Mit snit er 11,7 uden opstartbonus og 12,6 med opstartsbonus, så jeg vil ikke brokke mig :)
  Ida R. Tüchsen
  Shit det er jo helt sindssygt, rigtig stort tillykke med det hele! :)
  Sofie R. E.Ambass..
  Et alt for sinket kæmpe stort tillykke!! :D Og hvor lyder det dog spændene med alt det i Spaninen - der har du virkelig noget at se frem til! :D
  Tohpi
  Tusind tak! :) Ja Sofie! Jeg glæder mig alt for meget, det bliver så vildt fedt! :D
 • Tohpi

  Er du træt af eksaminer? Føles mandagmorgen alt for tæt på?

  Så har jeg en løsning til dig!
  Du mangler noget musik i din hverdag - der er nemlig intet, der er så skønt som en søndag fyldt med solskin og nyt musik!
  Derfor synes jeg, at du skal smutte forbi mit "Musikhjørne", hvor jeg anbefaler en ny sang hverdag! Du kan jo altid hænge på et par dage og se om det er noget for dig og om det gør din læseferie eller skoleårets sidste hårde træk lidt lettere :)
  Jeg håber at se dig og høre hvad du synes om musikken!
  MusikhjørnetVelkommen til musikhjørnet! Elsker du musik? Elsker du ny musik? Gammel musik? Ukendt musik? Kendt musik? Larmende musik? Roligt musik? Dansemusik? Nostalg...
Loading ...