Tohpi

“There is a crack in everything. That's how the light gets in.”
― Leonard Cohen,

“Mockingbirds don’t do one thing but make music for us to enjoy. They don’t eat up people’s gardens, don’t nest in corncribs, they don’t do one thing but sing their hearts out for us. That’s why it’s a sin to kill a mockingbird.”
― Harper Lee, To Kill a Mockingbird

Har du spørgsmål, så spørg løs på Ask.fm/Tohpi

Movellas (23)

 • Musikhjørnet

  Musikhjørnet

  by  Tohpi
  21
  656
  45
  6 Jun 14

  Velkommen til musikhjørnet! Elsker du musik? Elsker du ny musik? Gammel musik? Ukendt musik? Kendt musik? Larmende musik?...    Read more

 • Colors of life

  Colors of life

  by  Tohpi
  55
  2324
  178
  1 Dec 12

  A little collection of poems. Painting different colors of life. My life and others'. Some are...    Read more

 • Flaskepost fra helvede

  Flaskepost fra helvede

  by  Tohpi
  19
  322
  9
  21 Apr 14

  En digttrilogi bestående af tre digte om alkoholmisbrug i familien.    Read more

 • Kaosgudens Tempel

  Kaosgudens Tempel

  71
  2279
  69
  30 Mar 13

  I oldtidens Egypten ankommer den unge pige Sitre til templet Ombos. Hun vil starte et nyt liv som præstinde og musiker i...    Read more

 • Brudstykker

  Brudstykker

  by  Tohpi
  15
  245
  15
  2 Feb 14

  Livet består af skrøbelige øjeblikke, som man kan forvandle til uforglemmelige minder - hvis man tør. En lille novelle om...    Read more

 • Tohpi

  Så er musikanmeldelserne tilbage!

  Trænger din sommer til et soundtrack? Trænger din playliste til nye inputs?
  Så byder jeg dig velkommen til Musikhjørnet, hvor jeg efter en 2 ugers pause atter slår dørene op for musikanmeldelser og andet musikalsk nørderi :)
  MusikhjørnetVelkommen til musikhjørnet! Elsker du musik? Elsker du ny musik? Gammel musik? Ukendt musik? Kendt musik? Larmende musik? Roligt musik? Dansemusik? Nostalg...

 • Tohpi

  LIFE IS GREAT! 3 fabelagtige nyheder fra mit liv :)

  1. Jeg er blevet student!!! Endelig efter 3 år med hårdt slid, manglende nattesøvn og alt for mange afleveringer, har jeg fået min fine rød/hvide hue på! Også endda med nogle flotte mundtlige eksamener og et gennemsnit som jeg vil ikke kan brokke mig over :)
  2. Jeg har været så utrolig heldig at få lov at få min lille digt-trilogi "Flaskepost fra Helved" udgivet i "Alkohol i familien"- samlingen som udkommer til august :D Tak til alle jer der har læst med og smidt kommentarer!
  3. Jeg rejser til Spanien, nærmere bestemt Madrid i august og skal bo der et år frem! Jeg skal bo hos en værtsfamilie og hjælpe en argentinsk dame med at stable en udvekslingsorganisation på benene, så en masse spanske unge får lov at rejse ud og opleve verden :) Det er et projekt, der er sponsoreret af EU-kommisionen, og jeg har været så usandsynlig heldig at få internshippet selvom der var en masse ansøgere fra hele Europa! Jeg glæder mig bare helt vildt til at skulle afsted :D
  Så ja som i kan se er mit liv lige nu ret så skønt!
  Nyd solen og den meget snart kommende sommerferie! <3 <3
  Tohpi
  Tusind tak! Hvor er I søde :) @[Ida R.T] Mit snit er 11,7 uden opstartbonus og 12,6 med opstartsbonus, så jeg vil ikke brokke mig :)
  Ida R. Tüchsen
  Shit det er jo helt sindssygt, rigtig stort tillykke med det hele! :)
  Sofie R. E.Ambass..
  Et alt for sinket kæmpe stort tillykke!! :D Og hvor lyder det dog spændene med alt det i Spaninen - der har du virkelig noget at se frem til! :D
  Tohpi
  Tusind tak! :) Ja Sofie! Jeg glæder mig alt for meget, det bliver så vildt fedt! :D
 • Tohpi

  Er du træt af eksaminer? Føles mandagmorgen alt for tæt på?

  Så har jeg en løsning til dig!
  Du mangler noget musik i din hverdag - der er nemlig intet, der er så skønt som en søndag fyldt med solskin og nyt musik!
  Derfor synes jeg, at du skal smutte forbi mit "Musikhjørne", hvor jeg anbefaler en ny sang hverdag! Du kan jo altid hænge på et par dage og se om det er noget for dig og om det gør din læseferie eller skoleårets sidste hårde træk lidt lettere :)
  Jeg håber at se dig og høre hvad du synes om musikken!
  MusikhjørnetVelkommen til musikhjørnet! Elsker du musik? Elsker du ny musik? Gammel musik? Ukendt musik? Kendt musik? Larmende musik? Roligt musik? Dansemusik? Nostalg...
 • Tohpi

  Hvilken hærlig dag!

  Dagens positive nyheder er vist ikke svær at komme op med:
  1. Jeg skal aldrig mere have AT! OG sluttede af med et fint 12-tal og en kommentar fra sensor om, at jeg var en af de elever der led under at 13-tallet var afskaffet :)
  2. Den skønne @[Cecilie G.] er kommet ind på den skole som hun har gået og håbet på så længe og hun fortjener det så meget!
  3. Solen har skinnet hele dagen og jeg har til en afveksling haft tid til at nyde den :)
  The Devils Cat
  Tillyke :)
  Cecilie Reckendorff
  Wow, tillykke med 12-tallet! :)
  Tohpi
  Tak :)
  Det Regnbuefarvede Får
  Tillykke med 12-tallet, Signe!
  -Nogen gange kunne jeg godt tænke mig at vide, hvordan du gør det, men svaret er jo simpelt. Hårdt arbejde og gå på mod ;)
 • Tohpi

  COVER WEEK i musikhjørnet

  I denne uge holder jeg COVER WEEK I Musikhjørnet!!!
  Så er du vild med musik eller blot nysgerrig så skynd dig at smut forbi, jeg anbefaler nemlig et nyt/skærvt/smukt/anderledes/vildt cover af en klassiker de næste 7 dage :)
  Jeg glæder mig til at høre, om du er mest til coveret eller originalen!
  MusikhjørnetVelkommen til musikhjørnet! Elsker du musik? Elsker du ny musik? Gammel musik? Ukendt musik? Kendt musik? Larmende musik? Roligt musik? Dansemusik? Nostalg...
  LenaBlakAmbass..
  Uh, hvor spændende! Jeg elsker covers - især af virkeligt gode sange. Når musik bliver mixet på tværs af køn, aldre, genre og etnicitet opstår der sød musik (hehe, årets ordspil) ej, men covers er altid så spændende! Undskyld, min kommentar blev super rodet... Der er et meget spændende afsnit SImpsons på min skærm ;-)
  Tohpi
  Ja jeg er også helt pjattet med dem, især når de får en til at se nogle helt andre ting i sangene end man oprindeligt gjorde :) hahaha altid klar med en fin formulering er hun, hende Lena ;)
Loading ...