FemaleDenmarkMember since 14 Jul 12Last online 1 days ago

“There is a crack in everything. That's how the light gets in.”
― Leonard Cohen,

“Mockingbirds don’t do one thing but make music for us to enjoy. They don’t eat up people’s gardens, don’t nest in corncribs, they don’t do one thing but sing their hearts out for us. That’s why it’s a sin to kill a mockingbird.” ― Harper Lee, To Kill a Mockingbird

 • Kom, du ska' da med op i baren
  Kom, du ska' da...
  16
  538
  15
  by Tohpi
 • Kære julemand
  Kære julemand
  14
  369
  15
  by Tohpi
 • Måske
  Måske
  10
  626
  5
  by Tohpi
 • Mødet
  Mødet
  4
  152
  0
  by Tohpi
 • Tohpi
  1 weeks agoReply
  Hvor bredt må et had/kærlighedsforhold forståes? Skal det ses i en valentine/romantisk kontekst eller kan det også omhandle forholdet imellem børn og deres forældre, imellem søskende eller lignende?
  LenaBlakEditor
  1 weeks ago
  "Uanset hvilken mulighed, du vælger, skal der være elementer af romantik i din Movella." ;) Som udgangspunkt vil jeg sige, at det her handler om romantisk kærlighed, så hvis jeg fik en historie om forholdet mellem barn og forælder, ville jeg nok ikke kunne se inspirationen fra oplægget. Når det er sagt, vil jeg også gerne citere min gamle skrivelærer: "Man må gerne fucke med reglerne", forstået som, at din kreativitet aldrig må begrænses af regler sat af andre. Jeg vægter at kunne se konkurrenceoplægget i deltagernes historier højt, men det betyder ikke, at oplægget ikke kan tolkes genialt og helt anderledes, end jeg havde forventet.

  Besvarede det nogenlunde dit spørgsmål? :)
  Tohpi
  1 weeks ago
  Jeps :) Det gav mig en mere oplagt idé ;)
 • Tohpi
  1 months agoReply
  6 Likes
  Det kunne være fedt hvis man selv kunne arrangere rækkefølgen på ens movellaer, således at man selv kunne bestemme hvilke potentielle læsere så, når de klikkede ind på ens side, istedet for at det automatisk er de nyeste.
  Laura G.Editor
  1 months ago
  Fed idé!! :D
  LenaBlakEditor
  1 months ago
  Det ville være beyond smart!
 • Tohpi
  1 months agoReply
  Sikke en omgang du har været igennem! Det er flot at du har haft overskud til at beskrive det så andre kan vide hvad der måske venter dem optil en operation :)
  Jeg er lidt nysgerrig, hvordan ville du gerne have haft at sygehuset gjorde det anderledes? altså ud over ventetiden :)
  Operationen
  Operationen
  6
  226
  9
  Dette er min fortælling om min operation som jeg selv valgte. En beskrivelse om hvordan det forgik. Mange gennemgår operationer hvor de ikke føler sig forberedt på hvordan de ville have det. Jeg følte...
  TheVanityFreak
  1 months ago
  Det kommer. Er slet ikke færdig med det endnu. Jeg har tænkt mig at gennemgå den healings processen også.
  Tohpi
  1 months ago
  1 Like
  Okay jeg troede den var færdig :) Så vil jeg vendte spændt på resten :)
 • Tohpi
  3 months agoReply
  @[Subangi] Umiddelbart kan jeg ikke få lov at tilføje en kommentar til din kommentar, så du får lige et svar her istedet :)
  Tusind tak for at du gad at læse og komme med feedback! Det er jeg virkelig glad for :)
  Jeg er rigtig glad for at du synes emnet er relevant og vedkommende. Jeg synes virkelig det er et af de emner der er meget lidt italesat på andet end måske et filosofisk plan, hvor de fleste nok kan blive enige om, at selvfølgeligt er det okay ikke at drikke sig pløre fuld.
  Slå fejlene tager jeg lige på et andet tidspunkt, men mange tak for observationerne, dem skal jeg nok lige få rettet :-)
  Den der med at skifte fra nutid til datid er jeg selv i tvivl om. Dybest set burde det jo være festdelen der var i datid, men den synes jeg virkelig passer bedst til at være i nutid, hvorimod jeg synes at den der mere tænksomme del af teksten passer bedst til at være i datid, måske fordi den dybest set kan være sker både før og efter festen. men jeg er i tvivl om hvorvidt det ikke rigtigt fungerer eller hvorvidt jeg skal skrive den om så det hele bliver i nutid - hvad synes du?
  Kom, du ska' da med op i baren
  Kom, du ska' da...
  16
  538
  15
  Novelle om skam og alkoholkulturen. Bidrag til skam konkurrencen
  Subangi
  3 months ago
  Det var så lidt! :D
  Og det har du helt ret i - så synes, det er fedt, at du tager emnet op! :D
  Hmmm... Altså det var lidt det, jeg tænkte - at den sidste scene jo godt kan fungere både før og efter, og jeg kan sagtens se, hvad du mener med, at det ene fungerer bedst i nutid og det andet i datid, og derfor er det også lidt svært for mig at vurdere... Jeg må indrømme, at jeg blev lidt forvirret over skiftet, og jeg troede egentlig det var noget, der allerede var sket, så for forvirringens skyld, ville jeg nok prøve at sætte det hele i nutid, men jeg synes omvendt også bare, det er så fint, om det er :o
  Tohpi
  3 months ago
  Okay :) Tak for den vurdering :) Det vil jeg lige prøve, det burde jo på den ene eller anden måde kunne fungere i nutid... eller måske det hele i datid.. jeg tror lige jeg skal arbejde lidt mere med det :)
 • Tohpi

  mumbled "Sommerkskrivegruppe "

  9 months agoReply
  Vi er et par stykker, der har besluttet os for at skulle have skrevet en helt masse den næste måneds tid, nu hvor sommerferien/læseferien er begyndt. Vi har derfor lavet en lille gruppe på facebook, hvor vi kan motivere og hjælpe hinanden. Jeg lukker snart gruppen men, I kan stadig nå at være med hvis i skynder jer at finde den :) I kan søge efter "Skrivesommer" eller følge linket her: facebook.com/groups/238480223200115/
  Kbay
  9 months ago
  1 Like
  Done :)
  Amanda Juhl
  9 months ago
  Hvad skriver I derinde? Almindelige historier eller FanFiction?
  Tohpi
  9 months ago
  Jeg tror det er lidt blandet, jeg skriver selv almindelige historier :)
Loading ...