FemaleDenmarkMember since 30 Apr 15Age 14Last online 1 weeks ago

Blot en skriveglad teenager, der bruger for meget tid på de sociale medier, samt finde på idéer til historier, der alligevel aldrig rigtig bliver til noget. Derudover er jeg addicted til Netflix, gode bøger, regnvejrsdage og One Direction.

Igangværende historie(r):
Grown Up Café - (Harry Styles FF)
Acts of Progress - (Liam Payne FF m. Isabella LS)

MOVELLYS:
> Årets Romantiske Movella (2016)

 • Therese W.

  mumbled "Riverdale. Anyone?"

  1 weeks agoReply

  Halli-hallo!

  Først og fremmest: hej! Det føles som evigheder siden jeg sidst var aktiv herinde, og jeg har sådan set ikke nogen særlig god undskyldning. Sandheden er vel, at jeg snart har haft skriveblokering i et år, og den er ikke engang tæt på at være ovre. Argh! Det er virkelig frustrerende!

  Samtidig er jeg startet i 8. klasse, og selvom det er fedt, er det også VIRKELIG hårdt. Al den snak om gymnasier og eksamen er rimelig overvældende, for at være ærlig.

  Jeg lavede egentlig denne her mumblr, fordi jeg ville snakke lidt med jer. De fleste af jer kender nok den serie der hedder 'Riverdale'. I SÅ lang tid har jeg været ved at starte på den, men hvis der er noget jeg er dårlig til, er det at starte på en ny serie. Men altså, i torsdags fik mine veninder endelig overtalt mig til det. Jeg endte ud med at se hele serien på tre dage.
  Holy WAUW! Jeg er IN LOVE!!! Jeg tror aldrig nogensinde jeg har været så mege oppe at køre over en serie, og jeg kan slet ikke vente til på torsdag, hvor sæson 2 kommer ud.

  Så mit spørgsmål til jer er: andre end mig som er helt forelsket i denne fantastiske serie? Og hvem er jeres yndlings?
  Jeg er personligt helt vild med dem alle sammen, fordi de er så forskellige. Men jeg må indrømme at Archie og Jughead har stjålet hver deres del af mit hjerte.

  Hvad går I ellers og laver? Glæder I jer til efterårsferien? Jeg skal på besøg hos min kusine, og ellers bare slappe max af - højst sandsynligt med anden sæson af 'Riverdale' hehe.

  Lots of Love!
  - Therese xx
  Justcallmesi
  1 weeks ago
  1 Like
  OMG! Jeg er også IN LOVE! Jeg elsker den serie!

  Alle er mine favoritter! Og jeg elsker Jughead og Betty sammen! <3

  Jeg har fødselsdag på søndag, så det skal jo fejres. Og så skal jeg egentlig bare skrive, se netflix og ride/passe hest ;)
  Therese W.
  1 weeks ago
  Bughead er LIFE seriøst! <3

  Stort tillykke med på søndag, håber du får en dejlig dag! Jeg kommer 100p til at bruge hele efterårsferien på at se sæson 2, haha ;) x
  Justcallmesi
  1 weeks ago
  Me too!
  Og tusind tak! <3

  Men tror næsten at jeg kun kommer til at bruge ca. 2 dage på at se den! ;D <3
 • Therese W.
  1 months agoReply
  Hvor lyder det fedt med college! :D Jeg skal selv på High School om nogle år, men har stadig ikke helt besluttet hvor det skal være henne endnu <3 x
  Crown of Glass ♚ Niall Horan
  Crown of Glass ♚...
  50
  5071
  74
  Spin-off til "Kingdom Come" // Kongeriget Laku er truet af oprører. For at sikre landets position sender Kong Porter sin datter, Prinsesse Talia, til Doran Lean. Han håber, hun kan blive den næste dronning...
  Laura G.Editor
  1 months ago
  Ja, håber det bliver fedt! :D <3 Og spændende! Vil det så være et år eller mere? :D
  Therese W.
  1 months ago
  Umiddelbart bliver det et år. Men nu får vi at se, det kan være jeg bliver så vild med det, at jeg vælger at tage et år mere, hehe ;) <3 x
  Laura G.Editor
  1 months ago
  Det kan jo være, tror det bliver rigtig godt :D <3
 • Therese W.
  2 months agoReply
  1 Like
  Det er lige gået op for mig, at jeg helt har glemt at give dig din lovede feedback. Sorry!

  Først fremmest, er jeg vild med idéen om en skole fuld af kendte, da jeg ikke mener at have set det før. Selve dit plot er dog lidt mere udbredt, men jeg er sikker på, at du nok skal få dit eget unikke twist ind over.

  Du skriver rigtig godt, og har nogle gode beskrivelser. Der er nogle taste- og stavefejl hist og her, så jeg ville måske lige gå det igennem en gang eller to igen.

  Ellers synes jeg din historie er rigtig god. Kapitlerne har en god længde, ikke for lange og ikke for korte. Keep up the good work! x
  Some Type Of Love ♫ Ariana Grande & Charlie Puth ♫
  Some Type Of Love...
  9
  944
  10
  Her er det den populære pige, Ariana Grande, der falder for nørden i musik lokalet, Charlie Puth. De kommer ud i en rutsjebane af følelser og hemmelige møder da Ariana har den 'perfekte kæreste', Justin...
  Blomme
  2 months ago
  Mange tak, det er dejligt med noget god feedback, jeg håber jeg kan få skrevet lidt igen selvom efterskolelivet er ved at tage livet af mig lige nu :) <3
 • Therese W.

  mumbled "Grown Up Café + update"

  2 months agoReply
  Halløjsa!

  Så, jeg lavede egentlig denne her mumble for at fortælle, at jeg for første gang i næsten et år, har publiceret et kapitel til 'Grown Up Café'. I er meget velkomne til at tjekke det ud, og dele jeres tanker med mig ;)

  Grown Up CaféAmelia Mathews; stille og indadvendt. Harry Styles; mystisk og ulæselig. To vidt forskellige personer, dog med den ene ting til fælles: drømme. De har...


  MEN jeg tænkte at jeg ligeså godt kunne bruge lejlighed til at høre lidt om jeres ferie. Har I været ude og rejse? Har I arbejdet? Været her hjemme i Danmark? Fortæl, fortæl!

  Hvis nogle skulle være interesseret, så har min familie og jeg været 5 dage i London. Og hold nu op, hvor har vi fået oplevet meget! Jeg har aldrig været i London før, så det var en kæmpe oplevelse for mig. Jeg har været oppe i London Eye, kørt i en dobbeltdækkerbus, og en af dagene brugte vi på at besøge 'The Making of Harry Potter' hos Warner Bros. Studios, hvilket var noget af det fedeste jeg i mit liv har prøvet. Jeg kom da også hjem med en tryllestav eller to ekstra i bagagen. Jeg nåede også at få en ny yndlingsdrik på Starbucks, OG jeg lærte at køre med metroen!

  Jeg flippede kun en lille smule ud da jeg fandt ud af at alle fire One Direction medlemmer var i London på samme tidspunkt som mig. Og jeg græd kun en lille smule, da jeg opdagede at Niall var i Harrods dagen efter vi havde været derinde, og at Dunkirk premieren blev afholdt på Liecester Square to dage efter vi var kommet hjem. Men altså, hvor uheldig har man lige lov at være?

  Men ja, det har været en helt fantastisk ferie. På trods af, at vi skulle overnatte i lufthavnen på vej hjem, fordi vi ankom klokken 11, og først skulle flyve klokken 7 næste morgenen. Men hey, vi overlevede, og det var skide hyggeligt. I slutningen af August skal min mor og jeg også til Toscana i 5 dage, som en del af min konfirmationsgave. Så vi skal bare ned og læse, og bade og læse lidt mere. Jeg kan slet ikke vente! :D

  Så ja, der fik I lige et lille indblik I, hvad min ferie er gået med. Resten af tiden har jeg brugt på at slappe af og være sammen med mine veninder. Glem ikke at fortæl hvad I har lavet, for jeg vil elske at høre det!

  Lots of Love <3
  - Therese xx
 • Therese W.
  2 months agoReply
  Hejsa! Jeg har jo været så heldig at skulle give feedback på din historie, så det gør jeg med glæde.

  Først fremmest er jeg vild med dit resumé. Det er kort og kontant, og forklarer handlingen uden at give for meget væk.

  Noget af det første jeg lægger mærke til, når jeg læser din historie, er dine sætninger. De er meget lange, og det er som om der mangler en masse punktummer rundt omkring. Her er et eksempel. Du har fx skrevet:

  "Sophia åbner stille sine øjne, hun kigger rundt i rummer, men genkender det ikke, hun springer op af sengen hun ligger i." Hvis du nu laver lidt flere punktummer, ville det se sådan her ud:

  "Sophia åbner stille sine øjne. Hun kigger rundt i rummet, men genkender det ikke. Hun springer op af sengen hun ligger i." Kan du se hvad jeg mener? På den måde når læseren også lige at trække vejret, inden der sker noget nyt.

  En god idé, ville også være at lave lidt flere afsnit, især når nogen snakker. Fx:

  "Ja jeg har det fint," siger hun og kigger ned.
  "Undskyld hvis jeg vækkede dig."
  Dette gør, at teksten ikke bliver så tung at læse.

  En anden ting du måske skal tænke lidt over, er at få noget mere fylde på. Dine kapitler er ret korte, og jeg synes det ville være dejligt med lidt flere tanker og følelser.

  Alt i alt synes jeg, at selve din handling er rigtig fin, MEN måske går det lidt for hurtigt? Hun har kun været kidnappet i et par dage, og pludselig bliver hun helt forelsket i Harry, og vil flygte ud af landet med ham. Jeg får ikke rigtig en fornemmelse af, hvornår og hvorfor hun pludselig får så stærke følelser for ham. Det ene øjeblik prøver hun at flygte, og det næste laver de mad sammen, og kalder hinanden for skat. Det er en smule forvirrende.

  Jeg håber at du kunne bruge min feedback til noget, og ellers keep up the good work :) x
  Why Me?
  Why Me?
  10
  881
  7
  Sophia er på vej hjem fra arbejde, da hun mod sin vilje bliver tvunget ind i en vogn. Hun vågner i et rum, hun ikke genkender i et hus hun ikke genkender og hos en fyr hun ikk genkender. Hvem er fyren?...
Loading ...