MaleDenmarkMember since 9 Mar 13Age 22Last online 2 years ago

Jeg har hele mit liv elsket at læse bøger. I syvende klasse begyndte jeg så at arbejde med lyrik. Siden 2012 har jeg så også kastet mig over rapmusik og noveller.
Jeg drager det meste af min inspiration til noveller fra min tid som svært overvægtig, samt fra de historier jeg har hørt fra andre unge i lignende situationer.

 • Stubkjær
  3 years agoReply
  1 Like
  Hvordan bliver vinderen egentlig vurderet? Ud fra antallet af likes, eller læser dommerne hver eneste igennem? :)
  Thilde N
  3 years ago
  De bliver dømt af dem bag siden og vist nok også nogle af ambassadørene.
 • Stubkjær

  Jeg kan Flyve! - En novelle om mobning

  3 years agoReply
  Hej! Jeg vil gerne reklamerer lidt for en novelle, jeg skrev for noget tid siden. Der blev under bearbejdningen af den givet en masse gode kommentarer, men har først nu fået uploadet den fulde, færdige novelle. Så tag et kig hvis du har lyst!
  Jeg kan flyve"Jeg kan flyve" er en novelle, som handler om drengen Christian. Christian går i niende klasse, og kæmper med det, han selv ser som et stort problem: Nemli...
 • Stubkjær
  4 years agoReply
  Jeg måtte lige begrænse min læsning til prologen for denne gang, da jeg er en travl mand ;)
  Til gengæld vil jeg da gerne sige at den var yderst fangende! Som Free to be skrev, er der nogen tastefejl her og der, men det er ikke noget man studser yderligere over. Jeg elsker desuden at prologen er sat op som et brev. Det giver bare en helt anden form for stemning og introduktion til historien, end hvis det var skrevet som kapitlerne. Når det er sagt, ville jeg nok se om man kunne komprimere brevet en smule. Jeg ved godt at et virkelig brev sagtens kunne være så langt, specielt et brev som dette, men som en del af en historie er den måske lige i overkanten. Det er ganske vidst spændende nok det der står i det, men breve er stadigvæk uden handling. Jeg tror godt at du med fordel kunne skære ned på forholdsbeskrivelserne. På den måde er der nemlig også en masse for læseren at se frem til, og tænke sig til :) Du får da et like herfra!
  Sorte Luna
  Sorte Luna
  11
  452
  57
  Luna har ødelagt sit eget liv såvel som andres, da ulykken skete. Hun prøver desperat at få det godt igen, men det er som om, verden vil have, hun skal være i helvede. Og det bliver værre da drengen hun...
  Stine Spo
  4 years ago
  aw, mange tak :)
  jeg kan godt se det du siger om brevet, og jeg vil da helt klart overveje det. Brevet har en stor betydning for resten af historien, så det er svært at gøre noget kortere, men jeg skal se hvad jeg kan finde ud af :)
 • Stubkjær
  4 years agoReply
  Så fik jeg endelig tid til at læse det sidste kapitel igennem!
  Alt i alt synes jeg det er en spændende historie. Som mandlig læser stod jeg lidt af i første del af sjette kapitel, da de stod og snakkede om drenge.. Men det handler trods alt nok stadig om at jeg selv er en dreng ;) Du er god til at få personligheden udtrykt igennem deres dialog. Noget jeg måske kunne foreslå dig at arbejde på (Har trods alt kun læst kapitel 6, så kan ik sige om det er det samme generelt) er mere handling, og i den forbindelse mere beskrivelse af miljø. Som jeg skrev før får du en masse personlighed ind ved hjælp af dialog, men lidt mere beskrivelse af handling og miljø ville nok give historien en ekstra stjerne eller to fra min side af ;)
  Pandoraprojektet (De Udstødte 2)
  Pandoraprojektet...
  129
  11k
  322
  Efter en mislykket mission er Gwendelyn Shepherd blevet en af De Udstødte. Hun er blevet smidt ud i Hades sammen med en anden Udstødt; en ung fyr, som hun hurtig finder som sit eneste håb for at overleve....
Loading ...