FemaleDenmarkMember since 19 Nov 14Age 15Last online 4 months ago

[Prøver at skrive digte]

Quotes about teen life

by , Saturday September 30, 2017
0 Comments
Quotes about teen life

Anderledes shit


Read more

 • Ano.Nym.123
  5 months agoReply
  Ærligt, nej. Jeg er sgu ik okay
  Dark Paradise
  Dark Paradise
  0
  406
  2
  I teksten beskriver jeg mine følelser, dette kan godt være stødeligt for nogle da det kan være ret voldsomt.
 • Ano.Nym.123

  mumbled " Lidt tanker fra hverdagen"

  10 months agoReply
  Jeg er ikke ret stor fan af at skulle stå op klokken 6 om morgenen, bare fordi man skal i skole. Det er fint nok i skolen. Hvis det er en god dag, og folk gider snakke med dig. Men hvorfor er det at man skal så tidligt op. Spise morgenmad, vælge det rigtige tøj, og putte det stads i ansigtet som kaldes makeup? Hvis man ikke er særlig stor fan af morgenmad, hvorfor så spise det? Hvorfor skal ens tøj altid være det mest perfekte? Og hvorfor skal man altid prøve 30 forskellige trøjer, før man finder den rigtige? Hvorfor skal man lige altid have makeup på? Kan man ikke bare se naturlig ud, og se ens naturlige side, i stedet for at forfalske hele ens ansigt fordi man ikke synes man er køn nok uden? Men jeg er jo ikke en skid bedre selv. Jeg er en af de slags piger som prøver 30 forskellige trøjer, før jeg bestemmer mig. Jeg er en af de piger, som skal have bronzer og 4 lag mascara i ansigtet, før jeg kan forlade huset. Nogle gange ville jeg så gerne lave om på det. Jeg vil gerne være en af de slags piger, som er ligeglad med andres mening. En af dem som ikke behøves alt det makeup. En af dem som bare tager en tilfældig trøje fra skabet. Men sådan er det vel bare.
  Ano.Nym.123
  10 months ago
  Det vil jeg give dig ret i, at det handler om vaner. Men jeg ville være så ekstrem bange for at forlade mit hus uden jeg er sikker på det er det rette tøj, og makeuppen sidder perfekt. Men det er der andre der er fuldstændig ligeglade med. Den slags menneske ønsker jeg frygtelig meget at være. ((:
  BeSkydreamer
  10 months ago
  Så handler det vel også lidt om, at du er usikker på dig selv? At du gerne vil passe ind? Du kan jo tage små skridt og en dag tage en tilfældig trøje i skabet eller kun have mascara på?
  Ano.Nym.123
  10 months ago
  Det har du ret i. Men da dette er et frygteligt svagt emne for mig, har jeg valgt at skrive det på en anden måde ((:
 • Ano.Nym.123

  mumbled "Jeg sidder fast..."

  10 months agoReply
  Jeg sidder fast i dette tomrum. Der er intet tilbage. Ingen. Jeg kunne lige så godt bare dø. Livet er så svært. Døden lyder så nem. Fredfyldt. Ingen smerte. Mit hoved er fuld af den ene tanke. Selvmordtanken. jeg tænker på den hver dag. Den er kommet for at blive. Hvorfor ik bare gøre det? Jeg har lyst til at græde. men der er ingen tårer tilbage. Min hverdag er et helved. Man kan nok ikke umiddelbart se det. Men hvis man ved det, er mit råb om hjælp så tydeligt, at det ikke kan overses. Jeg vil bare væk fra denne verden. Alt er ligemeget nu. Mit liv er ligemeget nu. Så hjælp mig dog...
  Spørgsmålstegnet
  10 months ago
  Well, måske er det lidt sent jeg svarer på det her, men nu gør jeg det alligevel:
  Du bliver nødt til at kæmpe i mod tankerne. Livet er svært, ja, men hvem siger, at døden ikke også er det? Så lad være at tænke på den måde. Og hvis du har det på den måde, så bør du måske aktivt søge hjælp? Jeg ved godt, at det lyder svæt, men jeg tror, at det er det bedste du kan gøre :)
  Ud over det, så er jeg sikker på, at du er et fantastisk menneske, også selvom jeg ikke rigtig kender dig, og du er altid velkommen til at skrive til mig, når du har det sådan der!
 • Ano.Nym.123
  3 years agoReply
  Du skal virkelig lave en 2'er den er virkelig god!!
  En verden på Nordens Kostskole. (1D)
  En verden på Norde...
  41
  7830
  81
  Jennifer Payne starter på Nordens Kostskole, og er parat til at prøve det hele! Hun glæder sig til at møde nye mennesker og hilse på de dejlige heste i stalden. Jennifer finder hurtigt ud af, at hun...
Loading ...