DenmarkMember since 29 Oct 16Last online 1 months ago

 • Signe Altofte
  8 months agoReply
  Elsker hvordan din historie er så kort, kun en scene, men alligevel utrolig kraftfuld. Kan især rigtig godt lide den første sætning, i det andet afsnit. Rigtig god idé!
  Okay
  Okay
  11
  185
  17
  Verden var fuld af mennesker, der skreg for højt, og mennesker, der ikke skreg højt nok, og Ida tilhørte nok mest den første kategori.
  Sofie R. E.Editor
  8 months ago
  tusind tusind tak, signe! <3
 • Signe Altofte
  9 months agoReply
  Jeg kan desværre ikke læse historien, da jeg er under 16...
  The City
  The City
  2
  198
  3
  A romance set in the future about Ea and Gagan, two young people living in a peaceful city protected by its walls and ruled by the city council. But beneath the shiny surface of tranquil order, simmers...
 • Signe Altofte
  9 months agoReply
  1 Like
  Hvad er Sandhed?To søskende. To hemmeligheder. Blakes liv kører på skinner. Hun har den bedste familie, de bedste venner, og drømmer om at blive journalist i mellemøst...

  Jeg vil helst ikke læse ff��
  Laura G.Editor
  9 months ago
  Så har jeg sat ind nederst i bloggen, hvilke to movellaer, du skal læse :)
 • Signe Altofte
  10 months agoReply
  Jeg kan rigtig godt lide måden du viser hovedpersonens tanker, og hvordan det er sådan en kort lille scene, men med så meget kraft. Det er ikke en som ser ud af meget, men som siger ligeså meget som en historie på over 100 sider. Forrygende!
  Vanilje og 12-taller
  Vanilje og 12-tall...
  72
  1238
  61
  Jeg har fået 4 i biologi. Og Petra er smuk, alt for smuk. // Om at bestille kaffe, når man helst vil have chai latte, og om at vælge mat A, når man er bedst til tysk. Biddrag til Piger '18, om perfektion.
  Sofie R. E.Editor
  10 months ago
  Sikke en feedback - tusind tusind tak! <3
 • Signe Altofte
  Virkeligt et stemmningsfuldt digt, fuld af power og fine ord. Elsker gentagelserne, og hvordan digtet hænger sammen. Glæder mig til at følge med!
  Når himlen råber
  Når himlen råber
  2
  148
  2
  Titeldigtet til min igangværende digtsamling.. Og min første tekst på Movellas, så håber i vil læse med, og give en kommentar eller to.
  Elston
  1 years ago
  Mange tak for din kommentar Signe.. Det glæder mig at du ville læse med.
Loading ...