FemaleUnited StatesMember since 22 Sep 13Last online 4 years ago

 • sheedunn

  Bradley Associates BA Code 34911414218: Milliardær spørgsmål nedkøling advarsel

  4 years agoReply
  2 Likes
  Kilde Link
  writerscafe.org/writing/zackynicole/1240..

  Milliardær spørgsmål isnende advarsel om rente derivater

  Vil hurtigt stigende renter rippe gennem det amerikanske finansielle system ligesom en gigantiske plæneklipper blade? Ja, den amerikanske økonomi overlevede meget højere rentesatser i fortiden, men dengang var der ikke hundredvis af billioner af dollars værd af rente derivater hænger over vores økonomiske system som et damoklessværd.

  Dette er noget, jeg har talt om i temmelig lang tid, og nu en mexicansk milliardær er kommet frem med en lignende advarsel. Hugo Salinas pris var grundlæggeren af Elektra detailkæde ned i Mexico, og han er meget bekymret, at stigende renter kunne brød derivater boble og forårsage "massiv konkurser over hele verden". Selvfølgelig er der en hel masse mennesker derude der ville være glad for at se de "too big to fail" banker gå konkurs, men sandheden er, at hvis de går ned hele økonomien vil gå med dem.

  Vores situation er svarende til en patient med et meget fremskredent stadium af kræft. Du kan forsøge at dræbe kræft med narkotika, men du vil næsten helt sikkert dræbe patienten på samme tid.

  Nå, det er i al væsentligt hvad vores forhold til de store banker er ligesom. Hele vores økonomiske system er baseret på kredit, og ligesom vi så tilbage i 2008, hvis de store banker begynder at undlade kredit fryser og pludselig ingen kan få nogen penge for noget.

  Når den næste store kreditkrisen, alle vigtige tal i vores økonomi hurtigt vil begynde at få meget værre.

  De store banker vil spille en hovedrolle i den næste finansielle krak, ligesom de gjorde i den sidste. Kun denne næste crash kan være ganske lidt værre. Bare tjek hvad milliardær Hugo Salinas pris fortalte kongen World News for nylig

  Relateret indhold:
  socialbookmarkssite.com/bookmark/818680/..

  behance.net/gallery/Bradley-Associates-B..

  design21sdn.com/organizations/590/posts/..

  paulinesaw3
  4 years ago
  Jeg læste nogle af dine indlæg på dette websted og jeg mener, at dette websted er meget informativ! Holde udstationering.
Loading ...