FemaleDenmarkMember since 24 Jun 17Last online 11 minutes ago

Jeg er bare en helt normal teenagepige, som elsker at skrive, men ikke vil noget stort med det hele.
Jeg skriver for det meste fan fiction, så håber at I kan holde det ud xD
Psst.... Elsker feedback ;) xD

Du kan altid kontakte mig på:
Email: Sarahisabell.movellas@gmail.com

 • Sarah Isabell

  mumbled "Pause?..."

  1 Like
  Hej alle.
  Efter at have læst en mumble, tænkte jeg for mig selv. "Er det måske på tide, at jeg tager en pause?"
  Har jeg brug for at komme væk fra skrivningen i lidt tid? Maybe?
  I lang tid har jeg haft svært ved at skrive, som i nok allerede ved. Hele mit liv var et stort kaos sidste skoleår. Mit liv var forfærdeligt, synes jeg selv.
  Skrivningen hjalp mig, vil jeg med glæde indrømme, men jeg er måske også noget til det punkt, hvor jeg siger "stop!"..
  Med det mener jeg ikke, at jeg stopper for evigt. Bare midlertidigt. Jeg vil fokusere på min skole og min sang i lidt tid. Skrivning vil stadig være en stor del af mit liv, men det bliver bare en hobby, jeg vil have for mig selv. Og hvem ved, når jeg kommer tilbage har jeg måske en hel historie eller bare nogle kapitler færdige til jer!?
  Jeg lover selvfølgelig at komme tilbage, for det ved jeg, at jeg gør, da jeg elsker denne side mere end noget andet! Og jeg vil stadig være online, da jeg ikke kan lade vær med at svare på mumbles og andre ting ;)
  Selv tror jeg at det ville være en stor hjælp for mig, at tage en pause. Jeg vil fokusere lidt på den nye klasse, jeg er inde i og begynde at starte venskaber op, som jeg virkelig tror vil fungere :)
  Og jeg vil fokusere på min drøm. At synge. En drøm jeg drømmer om hver dag og hvert minut. Flytte til USA og leve drømmen ud. Synge og danse på en scene foran en masse mennesker. Selvom jeg har totalt sceneskræk, kan jeg stadig se det for mig. Musik er mit liv!
  Så dette må være mig som siger farvel i lidt tid. (MEN STADIG AKTIV!) Jeg vil aldrig kunne drømme om at sige farvel til denne side for evigt! Bare farvel til skrivning. Måske ind til min fødselsdag, eller måske kun ind til den skanning jeg skal ind til med om jeg skal have bøjle på, som kommer til at foregå i september? Hvem ved? Ikke engang jeg gør :)
  Vi ses alle sammen! <3
  P_i_n_k
  3 days ago
  1 Like
  Held og lykke
  #Always...
  3 days ago
  1 Like
  ALT GODT FOR DIG I FREMTIDEN <3 <3
  Emma.!
  1 days ago
  Held og lykke :)
 • Sarah Isabell

  mumbled "FIFA elskere hjælp!"

  Jeg skal bruge hjælp til FIFA! Jeg sidder og skriver lidt på en historie, og jeg har en meget meget lille FIFA scene, hvor en pige vinder over en dreng.
  Pigen skal have en pæn høj score, men ikke for høj ;) Men jeg aner ikke hvad en høj og en lille score er i FIFA, da jeg aner intet om fodbold eller spillet :/ xD
  Så er der nogle herude, som har bare en smule forstand på spillet? :)
  PS de andre fyre, plus fyren hun spiller imod, skal sidde med deres mund åben, da de er færdige, så den må helst ikke være for lav ;)
  Sarah Isabell
  5 days ago
  1 Like
  Okay tusind tak for svaret! Det hjalp meget! <3 :)
  Bellarose.
  5 days ago
  1 Like
  Det var så lidt :) xx
  P_i_n_k
  4 days ago
  Jeg ville også sige højst 5 mål til hende.
 • Sarah Isabell

  mumbled "Endelig!"

  Så fik jeg endelig min egen computer efter alle disse år!
  Som ingen af jer ved xD havde jeg en 17" for nogle år siden. Men til sidst blev den så gammel, at det tog 3 timer at starte den op og skulle være til ladning hele tiden, for ellers ville de slukke helt...
  Nu starter skolen jo på mandag, og vi skal nu begynde at have vores egne computere med, og jeg gad ikke at låne skolens igen, så min far købte en computer til mig! <3
  Nu sidder jeg ikke længere med min mors macbook, men med min helt egen! :D
  Og jeg håber på, at jeg så vil kunne få skrevet meget mere! ;)
  #Always...
  4 days ago
  SNYYYYd!!! Men hvor er det dejligt for dig <3 <3
 • Sarah Isabell

  mumbled "Nået de forskellige mål? - taggeleg."

  Hey alle! Jeg lavede jo denne taggeleg for mange uger siden nu. Nu er sommerferien ved at være ovre, og jeg vil høre om I alle har nået jeres mål!


  Reglerne var egentlig bare, at skrive 5 mål omkring movellas og sin skrivning.
  Nu vil jeg have jer alle til at skrive jeres 5 mål igen og derefter fortælle om I er kommet i mål med dem og om der var nogle problemer på jeres vej!
  Mine 5 mål:
  1. Få skrevet 'Hearts on a platter' færdig
  2. Beslutte hvad jeg gør med 'Love can't be ignored'
  3. Skrive en masse på 'Castle Walls' og evt. publicere den.
  4. Skriv notater ned til mange af udkastene.
  5. Finde ud af hvilke nye historier, jeg skal have fokus på til sidst/efter sommerferien.

  1. Jeg er slet ikke tæt på, at være færdig med Hearts on a platter! Jeg tror måske, at jeg har skrevet 2 kapitler på HOAP, og jeg er virkelig ikke stolt af det. Jeg håber på, at jeg kan få skrevet en masse i denne uge, så jeg har en masse til efter sommerferien!
  2. 'Love can't be ignored' har jeg ikke tænkt på i lang tid. Historien har stået på pause i lang tid. Jeg er ret så sikker på, at jeg vil slette historien, da jeg har tænkt på en helt anden idé, som minder lidt om historien ;)
  3. 'Castle Walls' har stået stille i lang tid, faktisk ind til i dag! Jeg har ikke skrevet meget, men jeg tror, at jeg vil få skrevet en masse noter til den og måske få skrevet et par kapitler i denne uge!
  4. Notaterne er der slet ikke. Jeg har virkelig været doven her i sommerferien. Jeg har glemt alt omkring skrivningen og fokuseret på at tage nogle forskellige steder hen, og være sammen med familien, nu da min søster er gravid. Men der er stadig håb forude i denne uge!
  5. Dette mål skulle være nogle beslutninger jeg tager her til sidst i denne her uge, så det håber jeg på, at få styr på!

  Og nu til jeres mål!
  Jeg tagger alle jer, som har deltaget i dette. Men alle kan stadig deltage! Måske havde i allerede nogle mål, og nu har I chancen for at dele dem og om I har nået dem! ;)
 • Sarah Isabell
  1 Like
  Så god en historie! Jeg håber, at pigen, der har gået igennem dette, er okay! Men det er en virkelig god historie! <3 :)
  Him
  Him
  3
  88
  3
  Kort fortælling om et efterskoleår der endte skidt på grund af et forkert vennevalg og hvad der skete i sommeren efter. Mini dagbog om en piges liv jeg kendte engang.. (Der er givet tilladelse til at...
  Elma - just ♡
  1 weeks ago
  1 Like
  Årh tusind tak! Hun har det helt fint i dag, ingen problemer længere (I hvert fald ikke af hvad jeg ved) :) <3
  Sarah Isabell
  1 weeks ago
  Det var da godt! :) <3
Loading ...