FemaleDenmarkMember since 25 Aug 16Last online 1 weeks ago

jeg er en skrive og læse lysten pige på 13 år. tros min ordblindhed, skriver jeg en masse og elsker det.

 • Sabina170703

  mumbled "ny leg"

  Denne “leg”(ved ikke om det kan kaldes en leg) er startet af @Rina , og går egentlig bare ud på at svare på nedenstående spørgsmål. Det er egentlig meget let. Hvemend der har lyst til at deltage kan bare deltage :D

  Hvor mange gange har du deltaget i NaNoWriMo?
  dette er mit første år!!!

  Hvordan fandt du først frem til NaNoWriMo?
  er rat sikke på at jeg hørte om det på movellas...

  Hvad hed den første historie du forsøgte at skrive under NaNoWriMo?
  det er min historie “immun” som jeg er kommet regtig lang med.

  Giv os en linje omkring hvad du skriver i år?
  puha det er svært men jeg prøver:
  handler om en dreng der lever i en verden hvor, der er brugt en frygtelig sygdom løs. han finder ud af at han er immun over for denne sygdom.

  Hvad er det bedste skriveråd du har fået?
  her er jeg ikke helt sikke. men jeg tro det er at jeg bare skal skrive uden at bekymre mig om stavefejl og slåfejl (dem har jeg RIGTIG mange af) og så ratte når jeg er gådet i stå og ikke kan komme videre.

  Har du nogensinde taget et års pause fra NaNoWriMo? Hvorfor?
  som sagt er dette mit første år!!

  Hvad er den største inspiration, når du skal finde ud af hvad du skal skrive?
  jeg tro faktisk at det er min fantasi. den sidder altid og finder på nye historier, og pludselig var der en ny scene til den historie jeg skriver på nu.

  Vis os den første linje fra en af dine historier.
  “i starten var usa det mest sikre sted at flygte hen”- det er min første linje i min historie “immun”

  Hvorfor elsker du at skrive?
  jeg er ikke helt sikke. jeg tro det er udfortringen. det at jeg er ordblind, men alligevel sætter mig for at skrive 50.000 ord. der er bare noget magisk over det, som jeg ikke kan forklare.

  #NANOWRIMO #NANOWRIMO2017 #NANOWRIMO17
  BeSkydreamer
  1 weeks ago
  Hvornår er denne leg begyndt? Har slet ikke sent den! :O
 • Sabina170703

  mumbled "hej og HJÆLP"

  1 Like
  Føst og fremmest, hej alle sammen. Til dem der kan huske mig, undskyld der er gådet SÅ lang tid, siden jeg sidst her været her inde, og til dem der ikke kan huske mig, eller er kommet mens jeg ikke har været her inde, så er jeg Sabina, en skriveglad ordblind, vis største ønske er at kunne stave som alle andre. Nu når vi har fordet præsentationen overstådet, så mangler jeg virkelig hjælp.
  jeg er med i Nanowrimo2017, og har allerede skrevet 5000 ord, (jeg startede overhovedet ikke før tid) men jeg er nu nådet til en kamp scene, og jeg kan slet ikke få det til at passe. Jeg kan overhovet ikke skrive noget. Er der nogle der har et godt råd eller to?
  Lidt om min historie:
  Det er ude i fremtiden, en virus er brudt ud, og den gør folk skøre og farlige. man er dødsdømt hvis man bliver smittet. mit i alt karoset tager republikken over. De styre verden hård og nådesløst. en gruppe oprøre prøver at hjælpe folk, og de finder et immun barn. Nu skal de så prøve at beskytte det her barn, men det går ikke så godt.
  Er nodet til en scene hvor rebkluplien prøver at tage det her barn, ved at slippe en smittede løs på gruppen, der prøver at beskytte barnet. Nogle gode råd.
  (ps, har i set hvor god jeg er blevet til de store bogstaver!!!!)
  Lukas. I. C.
  2 weeks ago
  Awesome, så finder jeg dig lige! :P
  Cecilie Reckendorff
  Du kunne prøve at flow-skrive. Camilla Wandahl har skrevet et indlæg om hvad det er her: http://camillawandahl.blogspot.dk/2015/0..
  Hele pointen med NaNo er jo også at man bare skriver derudaf uden at tænke på at det skal være på en bestemt måde eller være perfekt. Nogle gange skal man bare lige kæmpe sig igennem et kapitel, som man så kan skrive om senere og så flyver tasterne igen. Held og lykke med det! :D
  Sabina170703
  2 weeks ago
  1 Like
  mange tak Cecilie. er i gang nu, og det går super godt.
 • Sabina170703

  mumbled "HASTER!!!"

  2 months agoReply
  HASTER HASTER HASTER.
  Skal bruge en betalæser, hurtigt. det er til en novelle der tager udgangspunkt i biblen. har valgt citatet:
  ”Pas på, at I ikke viser jeres retfærdighed for øjnene af mennesker for at blive set af dem, for så får I ingen løn hos jeres fader, som er i himlene. Når du giver almisse, så lad ikke blæse i basun for dig, som hyklerne gør det i synagoger og på gader for at prises af mennesker. Sandelig siger jeg jer: De har fået deres løn. Når du giver almisse, må din venstre hånd ikke vide, hvad dig højre gør, for at din almisse kan gives i det skjulte. Og din fader, som ser i det skjulte, skal lønne dig”
  -matthæusevangeliet 6, biblen.
  er det noget for dig skal du hurtigst muligt skrive til mailen: sabina170703@yahoo.com skal aflevere den imorgen, så skal bruge en I DAG!!
 • Sabina170703

  mumbled "HJÆLP"

  3 months agoReply
  Jeg er ved at være der, hvor jeg skal tænke på hvad jeg vil være, efter folkeskolen. efter en hel masse overvejelser, har jeg besluttet at søge ind på, "Den danske filmskole" her vil jeg gerne tage en uddannelse indenfor animator. så jeg gik der ind, og så lidt på det, og så fandt jeg ud af, at til ansøgningen, skal man lave et STORYWORLDS. og så sider jeg der og stirre på skærmen, og tænker hva fanden er det. efter at have set en kort video, ved jeg nu en lille smule om det, men jeg er stadig helt blank, og Ander ikke hvordan jeg skal lave et. så tænkte jeg at jeg lige ville drøfte det her inde, og se om der var nogle der kendte til det. (har hørt at man også bruger det i historier) sååååå
  HVAR SØD OG HJÆÆÆLP MIIIIIG!!!!!!!!!!!
 • Sabina170703
  3 months agoReply
  Lyder da vildt inertsand. Vil da føle med. glæder mig til næste kapitel.
  Anonym (M.G) ♥♥♥
  Anonym (M.G) ♥♥♥
  1
  100
  1
  Lucinda Hale er en anonym norsk blogger. Hun skriver om mange forskellige ting. Hun skriver alt fra poesi til makeup tips. Lucinda Hale er god til at blogge, men hendes største drøm er at være sanger....
Loading ...