FemaleDenmarkMember since 25 Aug 16Last online 9 minutes ago

jeg er en skrive og læse lysten pige på 13 år. tros min ordblindhed, skriver jeg en masse og elsker det.

 • Sabina170703
  1 Like
  glæder mig VIRKELIG meget til at følge med her.
  Selvværd Svigt 》Louise B
  Selvværd Svigt 》Lo...
  2
  0
  4
  Alle de ord, du smider af sted har i sidste ende svækket mig fra top til tå, og nu er mit selvværd forsvundet. Takket værd dig. 》Mine personlige og rå sætninger baseret på virkelige hændelser.
  Louise B
  2 hours ago
  Taaaak! :D
 • Sabina170703
  Jeg kan rigtig godt lide det første kapitel. Det er spænende især til sidst. Der er nogle gentagelser, som irritere mig fx du skriver på et tidspunkt sådan her "før hun valsende ud af badeværelset og ind på værelset, kold luft måtte hende da hun trætte ind på værelset"
  Her skriver du Værelset to gange alt fro tæt på hendnaden. Du gør det flere steder, og det slår ligesom læserne ud af rytmen.
  Men rigtig god ide, go er helt vild med dit plot.
  Avem - Krybende skygger
  Avem - Krybende...
  2
  28
  3
  To verdener, to liv og en sandhed. Den sekstenårige Brianna bliver kastet ud i et kaos fyldt med mørk magi, livstruende situationer og svære valg, der kommer til at påvirke ikke kun hendes egen, men...
 • Sabina170703
  Jeg er ikke helt med. Du byger den op lige som en værd anden historie, men det lyder mere som et digt, af en ært. Måske skulle du bygge den op som et digt.
  Sydens til den er god. Kort og præcis.
  Den røde mand
  Den røde mand
  1
  50
  2
  En mand bliver dræbt på mystisk vis på byens torv. Er flere drab på vej?
 • Sabina170703

  mumbled "mit bidrav."

  Så har jeg skrevet mit bidrav til Oskar konkuranen. Nærmelig "du kommer for sent" som handler om følgerne hvis top skatten bliver sænket.

  Du kommer for sentDebatten om at sænke topskatten er efterhånden råget lidt i baggrunden, men den er der stedlig. Mange tænker ikke over at det vil have konsekvenser. Ikke...

Loading ...