FemaleDenmarkMember since 23 Mar 13Age 27Last online 22 hours ago

Når alt andet fejler & jeg ikke ved hvad jeg ellers skal gøre, lader jeg ordene blive til digte & udfolde sig til tekster <3 Kreativiteten & bøgerne er mit sikre sted & det kan ingen tage fra mig <3

 • Skyggernes hemmelighed
  Skyggernes hemmeli...
  2
  291
  4
  by Rina
 • Bucket liste
  Bucket liste
  3
  1250
  0
  by Rina
 • All by myself
  All by myself
  3
  1620
  2
  by Rina
 • Feel
  Feel
  1
  1028
  0
  by Rina

Oh damn - flytning?

by , Wednesday February 1, 2017
2 Comments
Oh damn - flytning?

Type your subtitle here

Type your teaser/intro here


Read more

 • Rina

  mumbled "Taggeleg - 'Hvad elsker du ved dig selv?'"

  1 months agoReply
  1 Like
  Oh damn, så blev jeg dælme lige tagget af søde @[Historietøsen], hvor jeg skal dele lidt om mig selv. Shit! Ikke ligefrem det jeg gør mest af, but here we go! :)

  1) First of all, kan jeg som en ting nævne at mit hår er en ting jeg elsker ved mig selv. En ting jeg faktisk kan gøre noget ved & være konsekvent omkring - selv tykkelsen af mit hår, hvilket kun gør det mere fyldigt. Jeg kan beholde det langt, få pandehår eller ej, gøre det kort og ikke mindst style det som jeg vil :)

  2) Second of all, så elsker jeg at være i mit eget selskab, da jeg på den måde har frit spil til at kunne finde ideer til historier/projekter. Lade fantasien få frit spil, uden at der er andre omkring mig der dømmer mig på baggrund af at jeg eventuelt lige forsvinder fra den virkelige verden et øjeblik og hiver mig tilbage til virkeligheden. Jeg skal ikke forholde mig til andre end mig selv :) Jeg kan på den måde bedre lade ideerne komme frem.

  3) Third of all, så elsker jeg den måde jeg kan se det positive hos andre omkring mig, selvom jeg ikke helt kan se det ved mig selv. Jeg elsker at kunne se de gode ting ved andre & deres muligheder, samt det at de er i mit liv. Hvad end der er af dårlig ting, så forholder jeg mig til de gode ting så vidt muligt :)

  Det var vist det.
  Til gengæld tagger jeg - Hvad mon I elsker ved jer selv?
  @[Mizulla]
  @[Solus]
  @[PetteFie]
 • Rina

  mumbled "Nytårstagge leg :)"

  1 months agoReply
  1 Like
  Well, sødeste @[Historietøsen] har tagget mig i denne lille leg, hvor jeg skal dele 5 nytårsforsæt med jer. Har jeg mon nogen nytårsforsætter? Lad mig lige tjekke.

  1) Få en elevplads indenfor kontor - administration, da jeg virkelig gerne vil i den retning og virkelig mangler en elevplads, så det vil være super.

  2) Få gennemarbejdet mere af 'Evighed' end jeg har nu (jeg satser på det). Vil nødig give op på den, da det er det første projekt jeg nogensinde for alvor har færdiggjort af den størrelse. Måske skulle jeg få en ekstra betalæser på?

  3) Få troen på mig selv og at jeg er god nok som jeg er. En seriøst mangelvare i min personlighed.

  4) Få læst mere. Seriøst. Jeg savner at give den gas med at læse som jeg gjorde da jeg var yngre. Hvilket forhåbentlig også giver anledning til genlæsning af nogle af mine yndlingsbøger.

  5) FÅ SKREVET MERE! Ja, jeg vil seriøst gerne tage mig sammen til at få skrevet mere.

  Det var vist mine nytårsforsæt. Hvem end der har lyst til at være med, hop da på & lad os se hvad I har af nytårsforsætter.
  Jeg tænker at tagge:
  @[Mizulla]
  @[Solus]
  @[LenaBlak]
  Rina
  1 months ago
  1 Like
  Jeg er helt enig. For tiden læser jeg 'Følgesvenden' af Pernille Eybye. Har indtil videre slugt Blodets bånd serien i mig og denne bog er IKKE en undtagelse, så årets læsning er skudt godt i gang.
  Historietøsen
  1 months ago
  Fantastisk!! Jamen det vil jeg da lige sige videre til hende ;-) Hun bliver altid så glad, når nogen er begejstret for hendes bøger.

  Jeg har lige et enkelt ærinde på netbank og skal have sendt en mail, men så er jeg klar på en times skrivning cirka. Vil du være med?
  Rina
  1 months ago
  1 Like
  Super! Man må i hvert fald sige at serien er gennemført, selvom jeg kun er igang med 4. bog :D

  & lyder godt. Tænker at jeg godt kan tage en times tid til at skrive, inden jeg smutter i seng. Hverdagen kalder igen imorgen :P
 • Rina

  mumbled "Glædelig jul :)"

  2 months agoReply
  2 Likes
  Jeg vil da lige ønske jer alle en glædelig (bag) jul & informere om at jeg i dag har publiceret 2 kapitler mere af 'Skyggernes hemmelighed' & der er nu 5 kapitler i alt. Håber i alle har haft en dejlig juleaften, sammen med dem i har kære.
  Skyggernes hemmelighedEt vampyrsamfund i det 23. århundrede, år 2332, hvor den unge Troian (tidligere kendt som Freja), er højre hånd for præsidenten, Sir Nicholas. Men Troian...
 • Rina
  2 months agoReply
  1 Like
  Er der allerede gået et år? :O
  Alittlebubble
  2 months ago
  2017 where did you go?? Det er gået så hurtigt :D
  Fia V.
  1 months ago
  Ja, hele skidtet er gået alt for hurtigt. Det føles som om jeg fik sommerferie i går og fyldte fjorten i går!
Loading ...