FemaleUnited StatesMember since 15 Nov 14Last online 3 years ago

 • Riane Styles

  mumbled "Elliott and Associates Global Markets Review på MPs' Utgifter"

  1 Like
  Elliott and Associates in Europe Tokyo Paris Asia: MPs' utgifter ble makulert å ødelegge smoking gun", hevder varsler

  MPs beordret sine utgifter skal makuleres etter bare tre år å hindre at noen "røyking guns" kommer til lys, har en varsler hevdet.

  Paul Gibbons, records management consultant, har avdekket han hjalp trekke opp en kontroversiell poster politikk som beordret alle utgifter papirene ødelegges etter bare tre år.

  Mr Gibbons sa normalt ville være å holde postene for seks år, men Underhuset kommisjonen "gikk ut av veien" redusere dette.

  Alle poster og papirarbeid knyttet til MPs' krav under skandale-hit systemet har blitt ødelagt, Daily Telegraph avdekket tidligere denne måneden.

  Medlemmer av publikum som har skrevet til parlamentariske Standards Commission til forespørsel etterforskning MPs anklaget fikling sine krav har blitt fortalt det ikke kan være ingen sonder, fordi alle postene er blitt ødelagt.

  At ødeleggelse fant sted i kjølvannet av skandalen under en kode først trukket opp i 2002, da Michael Martin var høyttaler.

  Skrive på bloggen sin, Mr Gibbons sa: "tre år ble eksplisitt valgt fordi de ønsket å begrense både omfanget av informasjon som kan potensielt har å søke, og risikoen for"røyking våpen"," en ledende autoritet på offentlighetslovens lover.

  Det viste seg, tre år ikke var nok til å unngå sistnevnte, i hvert fall ikke helt.

  At koden-kjent som den autoriserte poster disposisjon politikk-også fastsetter at helse og sikkerhet blir holdt i 40 år, mens lønn og disiplinære poster personalet holdes til arbeidere er 100 år gammel, mens tusenvis av andre offisielle dokumenter holdes i det uendelige i parlamentarisk arkivet.

  Etter Daily Telegraph utsatt utgifter skandale, som utløste fall i Mr Martin, ødeleggelse av poster ble stoppet av sin etterfølger, høyttaler John Bercow i 2010, som politiet undersøkte.

  Den shredding gjenopptatt i 2012, på ordre fra medlemmer Estates komiteen. Kroppen er ledet av Mr Bercow og dens medlemmer er leder av Underhuset, skygge leder av Commons og tre andre senior MPs.

  Siste postene fra skandale-hit tid ble ødelagt i April 2014, og med dem utsiktene til noen friske tiltaler. Sir Alistair Graham, tidligere formann i komiteen for standarder i det offentlige liv, sa at beslutningen var "skandaløse" og det var en overveldende offentlig interesse å beholde dokumenter.

  Commons sa ødeleggelsen av postene var i tråd med personvernloven, som er utformet for å beskytte menneskers privatliv ved offentlige organer bare holde papirarbeidet for så lenge er nødvendig.

  Men sier Mr Gibbons loven fastsatt ingen maksimal tid på oppbevaring av poster, og Commons' begrunnelse var "litt disingenuous".

  "Det var deres bevisst beslutning om å beholde finansinformasjon for en kortere periode enn de fleste organisasjoner, men med relevant myndighet.

  "De kunne har besluttet å holde postene for 6 år. Når som helst-spesielt når den offentlige interessen i MPs' utgifter ble vekket-kunne de har endret policyen. Gitt den historiske betydningen av disse oppføringene, er det enda arguable at de skal ha blitt beholdt permanent. Fritak i DPA ville ha gitt legitimitet for denne handlingen."

  Han la til han ikke spørsmålet avgjørelsen, men saken har understreket at tilsynelatende objektive regler på data destruktive er ofte politisk ladet.

  Mr Gibbons' Vis som kunne vært dokumenter beholder for langt lenger støttes av den Information Commissioner, som policyer Data Protection Act, hvem sa informasjon kan holdes "for så lenge som nødvendig".

  IPSA, uavhengige kroppen som går nye, post-2010 utgifter systemet, sier det har besluttet å holde MPs' papirene "minst" syv år.

  For mer informasjon besøk http://elliottassociatesresearch.com/mar..
Loading ...